Little Girl Blue

Sitter i skolan nu. Har hål till klockan två ungefär, för vi skulle låna en bok till svenskan men jag har en bok hemma som jag vill läsa istället. "Underbar och älskad av alla" heter den, svinbra verkligen!

Hann inte bli färdig med sotentan i tid, men snackade med niklas och det löste sig ändå. Får lämna in den senare. Det är svårt att koncentrera och "engagera" sig i skolan nu för jag tänker bara på det med morfar hela tiden. har också funderat på hur jag ska göra: antingen så kommer jag fortsätta träffa honom som om inget hänt eller så kommer jag att bryta kontakten helt med honom. Anledningen till det är att jag inte vet om jag skulle klara av att träffa honom om han inte suklle känna igen mig. Det är ju svårt att veta om han minns eller inte, det varierar lite och så, för förrförra gången mamma hade hälsat på honom hade han knappt kännt igen henne men sist blev han jätteglad.
Mamma tyckte jag skulle försöka ta med mig gitarren och spela för honom eftersom han älskar musik. Jag försöker övertala mamma att fixa fram hans gammla dragspel så han har något att sysselsätta sig med, och jag tror att han blir mer stimulerad om han får spela. Vem vet, det kanske kan hjälpa honom att komma ihåg.

Jaja, ska försöka göra något nu istället.

ciao

Mario Kart Love Song

Sitter i skolan nu. Har tråkigt men har också kommit på att jag ska försöka trycka en egen tshirt och sen sälja den dyrt :D hoho. Önska mig lycka till.

Ska göra en musikvideo men vet inte vilken låt vi ska ha. Kommer inte bli färdiga med detta överhuvudtaget, men jag bryr mig faktiskt inte särskilt mycket just nu. Har annat att tänka på.

Idag ska jag förhoppningsvis hem till världens finaste Kevin, det ska bli mysigt!

Lunch snart, gött!

ciao

Demens

Vad är Demens?
Det är vanligt att uppleva minnesstörningar när man blir äldre. Ofta är minnesproblemen övergående, men det kan också vara första steget i en demenssjukdom.

Demens är sjukliga förändringar i hjärnan som påverkar minnes- och tankeförmågor. Demens orsakas alltid av sjukdom och är inte en normal åldersförändring. Vid demens påverkas flera av hjärnans funktioner och enbart minnesförlust räcker inte för att kunna ställa diagnosen. Andra funktioner som brukar drabbas är: förmåga att tänka, att planera och skapa överblick, att hitta i miljön, att tala och förstå språket, att ta egna initiativ, att uppleva känslor som förut och att kontrollera sina känslor.

Pannlobsdemens (frontallobsdemens)

Detta är en ovanlig demensform som yttrar sig helt annorlunda än andra demenssjukdomar. Demens med symptom från pannlober debuterar i de typiska fallen tidigt, ibland före 50 ålder.

Minnet och tankeförmågan finns ofta väl bevarad vid pannlobsdemens, medan personlighetsförändringar märks tidigt i sjukdomen, med minskad omdömesförmåga. Personen slutar t.ex. att bry sig om sin hygien och känslolivet avtrubbas. Personen blir ofta lättirriterad. Den sjuke upplever inte själv de stora förändringarna i sin personlighet. Minnet drabbas ofta först mot slutet vid pannlobsdemens.

 


Hallelujah

Maybe there's a god above
All I ever learned from love
Was how to shoot at someone who outdrew you
And it's not a cry you can hear at night
Not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah
Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

du kanske inte är död men för mig dog du idag
jag bara hoppas att "det man inte vet har man inte ont av" stämmer
och att du mår bättre nu
jag kommer aldrig glömma dig även om du inte kommer ihåg vem jag är

Morfar.

Dance with somebody

Hej bloggen (det känns väldigt udda att skriva så på nått sätt)
Nu sitter jag och kollar bussar och lyssnar på Mado Diao med min Melina. Hon har sovit här (har skrivit det i nåt tidigare inlägg tror jag) och vi hade det asmysigt! Måtse bara tipsa om filmen Step Brothers. Haha, världens bästa humor verkligen! Handlar om två 40-åriga män som bor hos sin mamma och pappa som gifter sig. Sedan ska dom stå ut med varandra och dom beter sig som 4-åringar, haha alltså du MÅSTE se den.
Igår var iaf väldigt mysig med mycket choklad, chips, cola och tacos. Har alltid lika kul när jag är med dig Melina, du är fan en av dom bästa.<3

Ska ta bussen med Melina snart, ska hem till Kevin! Det ska bli mysigt :) Blir så glad av dig.
<3

Nu ska orkar jag inte skriva mer.

ciao

Death and all of his friends

Hej bloggen och alla (haha, tre pers?) som läser den.
Jag har hört att man är som bäst på att skriva poesi och tankar när man är deppig, och jag antar att det är därför jag inte skriver så mycket här nu. För jag har inte varit såhär glad på länge.

Jag trodde jag visste hur det va att tycka om någon, men så möter jag dig och det är något speciell med dig som jag inte kan förklara, något jag inte vill förklara för jag är rädd att hela världen ska se det speciella och ta dig ifrån mig. Inte för att du är min, men jag är din så mycket det bara går och jag skäms över att jag är såhär töntig och när jag ser dig får jag som en stöt och jag måste gå därifrån. Jag lägger band på mig, tvingar mig själv att stå stilla och när du tittar på mig kan jag inte sluta le, även om du inte ens är rolig för du är alltid så söt och dina läppar är så mjuka.
Jag kanske är jobbig, men jag kan inte låta bli för min hand passar så bra i din och det finns ingen jag kan prata så mycket med om ingenting.

Imorgon kommer Melina, woho! chips&dipp, godis, kanske lite film och sen är allt på topp!<3

ciao

When you where young

Sitter i skolan nu och kollar på massa filmer som vi har spelat in. Helt okej, väldigt slapp lektion men somnar snart. Har bara 77kr kvar på mitt kort så kan inte köpa något, och jag är galet sugen på godis nu! Bajs. Slutar tjugo i tre, men kanske får sluta lite tidigare om jag har tur eftersom vi typ inte har något att göra. Sen ska jag va med Melina och vi ska veva lite. Ska förövrigt sova med Melina på fredag, vi ska ha myskväll och bara feta oss med godis och chips, kolla film, äta nice mat och massa sånt gött! Ser verkligen fram emot detta.

Jag tycker om dig, hoppas du förstår det.

Orkar inte skriva mer nu, har aldrig nåt kul att skriva känner jag men så kan det väl va, antar jag.

ciao

Du glömde din tröja här

Du glömde din tröja här. Den ligger på min stol, lite slarvigt upphängt på trekvart och med en liten brun fläck längst ner på kanten. Jag vet inte om du glömde den här med flit men den luktar fortfarande Du.
Din kudde ligger längst ner på min säng, längts nere vid kanten och den ramlar alltid ner bakom mina tidningar så jag får skjuta ut sängen och lägga tillbaka kudden igen. Den har alltid legat där och den kommer ligga där tills jag en dag inte bryr mig tillräckligt mycket för att orka plocka upp den igen. Jag vet inte om du glömde den här med flit men den luktar fortfarande Du.
Din sjal ligger fortfarande prydligt ihopvikt längst ner under alla mina tröjor. Den är lite smutsig och jag vågar inte ha på mig den för den luktar fortfarande Du.
Men om några veckor kommer jag inte komma ihåg något av detta. Minnet av dom kommer vittra sönder, sakta tyna bort tills jag inte riktigt kommer ihåg om dom finns i mitt rum eller i mitt huvud.

Men det jag alltid kommer komma ihåg är din hand mot min höft. Jag kommer aldrig glömma känslan av att ha dig nära klockan tre på natten, eller hur du sakta kliar mig på ryggen tills jag somnar. Hur du håller om mig hårt, hårt så jag blir alldeles för varm och pussar dig på kinden. Jag kommer aldrig glömma hur du lärde mig att spela gitarr och min hand är fortfarande kupad runt din i sömnen.

Bara så du vet så glömde jag mitt hjärta under din säng, och jag hoppas du hittar det snart för jag klarar mig inte utan dig.

© by Sandra Thorén, 17-03-09

Kräm

Jag är så sjukt opepp på precis allting nu för tiden. Va bara hemma idag och slöade. Men imorgon ska jag fan ut och då jävlar ska jag rejsa snigelbajs med Melina. Japp.

Har inget att skriva idag. Eller, iaf inte just nu. Kanske skriver nånting sen.

ciao

Vill du byta med mig?

Käre gud, jag måste fråga en grej
Får man byta liv, är det okej?
För jag börjar bli lite trött på mig
så får jag byta liv? Vill du byta med mig?
Jag är ingenting speciellt, har inget att komma med
Jag är lite för smal och min ena fot är sned
Jag är inte särskilt snygg och jag har sneda tänder
Jag har dålig humor och jag har galet kalla händer
Du är dålig på att höra av dig men jag är sämre ändå
Jag kan inte vara sexig och jag är svår att förstå
Jag litar på folk jag inte känner
och jag har svårt att hålla fast vid vänner
Jag lyckas alltid köpa saker som är för dyra
Jag är liten, klen och ser ut som en 94:a
Jag har ingen klädstil och har tråkig frisyr
Jag har jobbig dialekt och säger konstiga "y"
Utan långt hår ser jag knappast ut som en tjej
och det värsta är att jag är för feg för att säga vad jag tycker om dig.

Så käre gud, jag måste fråga en grej
Får man byta liv, är det okej?
För jag börjar bli lite trött på mig
så får jag byta liv? Vill du byta med mig?

© by Sandra Thorén, 12-03-09

Ensam

Jag är så trött på att vara ensam. Trött på att inte ha någon, trött på att inte ha något att göra och trött på att bo så långt bort ifrån precis allt. Jag hinner inte göra nånting längre, det tar en timma att åka till eller hem från borås och visst, det är gött att åka buss men inte så mycket som jag måste göra.

Jag måste flytta eller nåt, för jag orkar inte vara ensam längre. Det är inte det att jag inte gillar att vara ensam, det är bara känslan av ensamhet som stör mig. Jag är social och gillar att vara bland mycket folk men här ute finns det ingen att vara med. Fan också.

Nu hinner jag inte skriva mer för då missar jag bussen.

ciao

Wonderwall

Nu sitter jag hemma och väntar på mat. Vet inte riktigt vad det blir men förhoppningsvis något gott. Ska kanske jobba lite innan jag åker och dansar/fikar med Erica, men vet inte riktigt för det fanns visst inget att göra så kommer antagligen inte jobba nåt. Åh, behöver ju pengar!

Tänkte lägga upp en lista på vilka låtar jag har i min musikspelare på bloggen nu med;
1. Heart of Glass - Blondie
2. Day n' Nite - Kid Cudi
2. Sanningsdan - Säkert!
3. Roulette - System Of A Down
4. ATWA - System Of A Down
5. Dunkar Varmt - Tant Strul
6. Use Somebody - Kings Of Leon
7. Wonderwall - Oasis
8. Life In Technicolor II - Coldplay
9. Vad Pojkar Vill Ha - Ebba Grön
10. 17 år - Veronica Maggio
11. Sex On Fire - Kings Of Leon
12. I'm In Miami, Bitch - LMFAO
13. Hey There Delilah - Plain White T's

Så, nu vet ni det. Om ni vill ha en egen musikspelare i eran blogg tycker jag ni ska kolla Designadinblogg, där får ni hjälp med det mesta inom HTML och sånt.

ciao

Heart of Glass

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från tranemo. Va hemma hos Philip, det var väldigt trevligt, Har saknat den pojken!<3
Skulle också ha lyssnat när Nadja sjöng på Tre trappor upp men det missade jag för det blev lite struligt :/ synd! Hade velat lyssna på det.

Är jättetrött nu, men har studiedag imorgon så kan sova hur mycket jag vill (nästan). Fast ska nog försöka jobba lite innan dansen. Har förövrigt missat en danslektion så ligger väldigt långt efter för vi började på en ny rutin och ändrade på en gammal.

Är på dåligt humor nu med. Vet inte varför, är bara sur. Fan.

ciao

Burger King

WOHO, det blir nog burger king ändå :D

Hamburgare = glad (och mätt) Sandra

Känns ganska meningslöst att skriva detta men bloggar man så bloggar man. Allt ska upp.

ciao

Hanging on the Telephone

Sitter i skolan nu. Jag har mediakunskap och ska skriva en tidning, men jag har lite idétorka för ögonblicket så vet inte riktigt vad jag ska skriva om. En krönika kanske? Fast jag har redan skrivit en, och en artikel (eller repotage, vet inte rikgtigt vad det blir än) så behöver egentligen inte skriva något mer över huvud taget men känns lite som att om jag inte skriver nåt mer kommer inte våran tidning bli 6 sidor som den skulle bli. Jobbigt.

Jag är galet sugen på hamburgare! Men jag har ju inga penagr så kan inte köpa nån, plus att burger king ligger på andra sidan av stan typ. Jobbigt. Tänker inte äta på donken heller för är astrött på det nu. Blir antagligen äckliga köttbullar idag igen. Eller, dom är ju inte äckliga egentligen men man har ju ätit det varje dag sen skolan började så är trött på det med.

Nu måste jag skriva innan min älskling christoffer blir sur och ger mig frånvaro eller nåt.

ciao

Dunkar Varmt

Nu är jag hemma från ylva. Vi bakade en kladdkaka och pratade massa, blev att spela lite på gitarr också. Vi har kommit fram till att Ylva ska gå muiskproduktion och sedan starta ett eget skivbolag, och sedan ska hon signa mig. Woho!

Imorse när jag vaknade var det sol ute. Glädjen var enorm tills den plötsligt försvann in bakom några moln igen, och allt blev lika grått och tråkigt som det brukar va. Varför kan det inte bara bli varmt? Jag gillar inte vintern, jag gillar inte snön, och jag gillar inte grått. Jag vill att det ska bli vår, jag vill att himmeln ska bli rosa-blå, jag vill kunna sitta ute utan att ha en 3 dm tjock jacka på mig och jag vill att det ska ligga getingar i min cola. Jag vill ha sommar nu! Jag sittar dessutom och dunkar Ebba Grön och Tant Strul. Tänker alltid på sommar när jag hör "Vad pojkar vill ha" och "Dunkar varmt", och tänk sen när man kan sitta på stranden med massa goa människor och lyssna på musik i solnedgången. Så nu undrar jag, vilka är pepp på att ha grillkväll så fort det blir varmt? Det är iaf jag.

Jag skulle behöva pengar. Jag har bara ca 300kr kvar denna månaden och det är den 10 idag. Jag ska alltså leva på 300 kr i ungefär 20 dagar. Hjälp mig någon! Jag kommer ju aldrig klara detta. Jag vill köpa kläder och fika men nej, det kan jag inte göra. Jag får börja sy egna kläder, det vore ju något. Synd bara att vi inte har något snyggt tyg. Det tror jag inte vi har iaf.

Såg att det börjat någon ny "trend" på bilddagboken med. "om jag är ledsen och behöver prata, kan jag prata med dig då?<3 kopiera den här texten och lägg in den på din bdb och se hur många du kan prata med"
Haha! är inte detta lite sjukt? Inte fan behöver jag fråga folk om jag kan prata med dom. Jag vet vilka jag kan prata med. Plus att även om det nu är så att du inte kan prata med mig så skriver jag ju inte "nej" som svar.

Nu funderar jag starkt på att be mamma fixa hamburgare till mig. Tror faktiskt jag ska göra det.

ciao

Champange Supernova

Hallå, nu har jag nyss duschat. Väntar på att min farmor ska komma hit så vi kan åka och byta strängar på min gitarr och sedan åka hem till min lilla Ylva som sitter hemma hos sig och väntar på mig, hoho. Det ska bli riktigt nice för jag behöver inte mycket mer än en Ylva innan min dag är lyckad. Har dessutom saknat henne något enormt.

Jag har väl inget jätteintressant att skriva men det får ni stå ut med. "Råkade" ju ta bort allt på bloggen igen (fy mig) men det kan ni vara glada över för än en gång lovar jag att försöka vara mer aktiv och fixa denna sidan lite mer, och jag har ju kommit en bit: nu har jag fler länkar, nytt utseende och till och med en musikspelare! (det är den som låter, och ja det går att stänga av)

Dessutom tänker jag lägga upp mina lite djupare texter här. Vore kul om ni kommenterade dom. Eller kommentera allt istället, det är ju ännu roligare.

Nu kom min farmor.

ciao

Andetag

Du står i dörröppningen och tittar snett förbi mig.
Du säger att det är sent och du tar av dig tröjan utan att släppa mig med blicken
Jag hinner inte ens säga emot förens det är försent och du är nära, nära.

Min näsa nuddar nästan din och ett andetag blir till en evighet när det kommer ifrån dig
Och vi är nära, så nära att jag inte kan andas utan att få din luft i mina lungor och dina ögonfransar kittlar mig bara nästan
En evighet till och sedan sakta, sakta nuddar du mina läppar och det är försent för att ångra sig.

Jag är redan fast i dig och det finns ingen annan stans än där du är
Och när du sedan nuddar vid min själ med dina ord dör jag lite inombords,
men på ett sätt jag inte kan förklara

För det finns inga "nej" med dig, inget "aldrig" eller tårar,
det finns bara lycka, en evighet och andetag.

© by Sandra Thorén, 09-03-09