I've got some reasons



Jag är kool för jag tittar aldrig in i kameran. Jag har också massor med smink och grönt hår, och sen är jag rätt grym på att lyckas få blåmärken överallt. Det är mina argument till varför jag är kool. Ni får gärna komma med mer förslag, var vänlig lämna dom som kommentarer till detta inlägg. Bästa argumentet får en puss och en kram.

Med vänliga hälsningar, Er Färgglada Vapendragare:
Sandra Thorén


Day six - Five things you like to do


Tyckte att hela musikgrejen borde stå på samma punkt. Andra saker jag gillar att göra är åka gokart, äta mat och ta långa månskenspromenader.


mr cool



Väntar på att mitt hår ska torka. Lyssnar på Those Dancing Days () och har börjat fixa mig lite smått. Igår vevade vi, och idag vevar vi igen för det är min sista lediga helg på ett tag framöver! GOGOGO!!!


Let me know when we get there if we get there


Har varit med fina Melina i två dagar nu, vi hade myskväll igår med Super Nintendo och film. Har ätit stört mycket chips och godis, som vanligt (vi äter lika mycket varje gång vi ses). Är trött och sleten (därav den ytterst vackra bilden) och ensam och sånt, tråkigt.

Letar för övrigt lägenhet nu, har någrastycken som är fina - får se hur det känns när vi åker och kollar runt sen. Är lite pepp faktiskt!


Day five - Six men you think are really handsome


Baptiste Giabiconi, Ben Hill, Johnny Depp, Andrej Pejic, Max Motta och Mathhew Gray Gubler


Day four - Seven things that cross your mind a lot


Day three - eight ways to win your heart


Okej, jag är inte jätteseriös på denna för jag kommer inte på åtta grejer för jag faller för olika grejer hela tiden såatteh, men ni blir säkert glada ändå


Gyllene elefanter


Det här, mina kära kompisar, är vad man gör när man är på väg från en krog till en annan. Man rider på gyllene elefanter och flexar sina muskler (med andra ord, det här är vad jag har gjort under dom senaste dagarna). Nu är jag i alla fall hemma, och jag är så sjukt trött att jag dör. På ett ungefär.


Sorrryyyyy


Jag har inte varit hemma på flera dagar nu, gjort massa spontanitetsgrejer osv hela tiden. Men sånt är fint. En bra grej: jag ska på anställningsintervju på tisdag! Ett företag i Göteborg. Berättar mer om jag får det, sålänge/annars får ni gissa eller nåt. Jag ska hem senare idag, tror jag, och då ska jag försöka uppdatera med alla listor som jag glömt av och inte kunnat gröa nu när jag varit borta. Men men. Hoppas ni står ut sålänge, lovar att jag ska bättra mig (lovar faktiskt).

Eftersom jag varit borta så tänkte jag att ni ska få bestämma inlägg, så kommentera vad ni vill se för något så fixar jag det! Kan vara vad som helst, sminktutorial, en tecknad bild på nån person, foton på nåt speciellt.. you name it.

död

Nä, helt död är jag inte, bara nästan. Sorry kompisar, ska uppdatera och komma igång med tio-dagars-listan snart igen!

Day Two - nine things about yourself


bajs


Här sitter jag och ser lite halvtöntig ut. Världens mesigaste ansikte har jag, varför kan jag inte se sådär kool och kaxig ut? Typ, som om jag ska döda någon? Hade varit roligare. Hursomhelst. Har sovit och spelat Fallout New Vegas hela dagen. Och så. Nu ska jag antagligen spela lite till ehehehe. Sånt är livet när man är en nörd, men jag gillart. Har märkt att mitt hår böivit skitperfa i färgen efter att ha duschat några gånger haha, gött. För er som undrar, den här gröna färgen har hållt jättebra för mig! Jag blekte håret ljust solblondt och färgade sedan, har duschat kanske sex, sju gånger sen dess och har ju fortfarande mycket färg kvar. Sweet!


Sheldon


Day one - ten things you want to do before you die


10 DAYS

Day one: Ten things you want to do before you die.
Day two: Nine things about yourself.
Day three: Eight ways to win your heart.
Day four: Seven things that cross your mind a lot.
Day five: Six men you think are really handsome.
Day six: Five things you like to do.
Day seven: Four turn offs.
Day eight: Three turn ons.
Day nine: Two favorite songs.
Day ten: One confession.

Jag är kool och härmar Zandra. NU KÖR JAG! Så får ni något att läsa.

plug in baby



Efter att ha insett att jag dels är pank och att jag dels inte hittar några sånadära "trosshorts" (ni vet, såna som visar rumpan och har hög midja) bestämde jag mig för att göra ett par egna som får duga tills jag hittar något annat. Passade på att ta en ny profilbild till fejsbok för att jag inte riktigt gillar min gamla med. Finfint. Typ.


Tidig halloween


Fick en kommentar där en undrade om jag faktiskt var seriös eller om jag firade för tidig halloween. Rätt svar är "tidig halloween". Vad jag klätt ut mig till? Gräs såklart.


animation


Det här är vad jag hållit på med sen Hannah åkt hem, hehe. Fasen vad tid det tar egentligen, men ja, för att vara första gången så är jag ändå rätt nöjd. Vad tycks, och är det här nåt nu skulle vilja se mer av?


Vad jag och Hannah gjort idag


@ tinytinys place

Sitter hos bästa Tina, ikväll blir det brännan och lite sånt! Himla trevligt. Just nu håller vi på att fixa oss, ska snart dricka lite rosé och äta lite mat om vi orkar, man får väl se hur det blir. Tycker ni ska komma till brännan och säga hej idag, så vevar vi lite!

Jag har blivit mörkrädd


Jag tror det bor ett monster under min säng, i min garderob, bakom elementet
men egentligen är det nog bara du som spökar i mina tankar


Kanye West


självporträtt


gray sunday


Söndag, och jag är helt död. Huvudvärk och andra diverse otrevligheter yadda yadda (tyck synd om mig). Eftersom jag är uttråkad har jag tagit kort på det jag har på mig idag, om nu någon tycker det är intressant att veta, och jag ligger uppe på lookbook såklart (som den modehora jag är)(HYPEHYPEHYPE). Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, orkar inte kolla tv eller resa mig från datorn i allmänhet så kommer väl sitta kvar här ett tag.


Tumblr-girl


Inte långt kvar, eller vad säger ni? Haha

Har ju faktiskt en tumblr, Lonely Sparrow heter jag där. Den kan ni kolla in om ni känner för det.


blöbölb


Varsegod, jag bjuder på en skitful och tråkig bild på lite hår och min nya klänning som jag kommer envisas med att bära bak-och-fram för det är fint. Ikväll ska jag träffa ludde, har lovat det ända sen studenten då han skulle bjuda mig på en studenthelg men på grund av pengabrist/p&l/diverse andra roligheter/tråkigheter har jag fått skjuta upp det som fan. Men nu har jag ju lovat så nu måste jag! Så imorgon ska vi iväg på lite hemligt äventyr. Jag är pepp.


Dry Lake



Var inne i Göteborg med familjen idag, är väldigt pank men hittade lite fina grejer! Bland annat den här klänningen från Dry Lake (bilder från stayhard.se). Köpte en jacka också och lite nitar, ska se ifall jag kan pimpa lite grejer här hemma. Annars gör jag inte mycket. Typ sover. Jaja.


bättre bild på färgen


deep sea, baby



Dom flesta röstade på rosa, men jag måste erkänna att turkost kändes mest mig - men misströsta icke kompisar, jag gjorde som frida sa och köpte både turkost och rosa! som sagt - variation förnöjer!

Bildern ger verkligen ingen rättvisa åt färgen, men orkar inte ta fram systemkameran nu. Gör det imorgon. Jävlar vad fin färgen är IRL <3


tee-hee


Vet inte om det syns, men nu sitter jag här och mördar mitt hår (och min fula tshirt, såg jag nu haha. har fläckar överallt). Snart ska det tvättas ut och sen jävlar ska det i med massa färg, vilken färg det blir får ni se ehehehehehehe


quédate conmigo


Peace & Love



Sämsta konsert: 30 seconds to mars. Jag såg endast lite av the Kill, men dom andra från mitt camp har sagt sitt. Två låtar spelades helt igenom, resten avbröts varrannan minut av att Jared inte tyckte publiken sjäng med tillräckligt och därför började om igen. Och igen. Och igen. Och igen.

Bästa konsert: the Ark. En av deras sista konserter innan dom splittras, och jävlar. Publiken sjöng och dansade igenom två timmar av hitlåtar. Showen var helt otrolig och flera grät när Ola höll sitt tal om att våga vara "vackra idioter" som han kallade det innnan han började sjunga "it takes a fool to remain sane". Bästa konserten jag någonsin sett och förmodligen den bästa jag någonsin kommer att se.

Bästa drag: M.I.A. Ljusshow och elektrohiphop blandat med syntar och afrikanska rytmer. Scenen var fylld av dansare och Maya själv flög runt över hela scenen. Jävlar vad alla dansade.

Bästa lill-band: Those Dancing Days. Dom spelade på en av dom minsta scenerna men hade ändå ett sjukt drag, mycket dans och handklappningar. Trummisen är sjukt grym.

Bästa skåningen: Bob Hund. Helt galen. Klättrandes på förstärkare som var staplade på varandra sjöng han om molntussar och tinnitus och hjärtan medans han välte koner och spydde ut ironiska, klockrena och kaxiga ordvitsar. Som Peter sa: Bob Hund är ett-minus-ett-poesi.

Bästa gung: Kapten Röd. Ett hav av hippies och rastaflätor fyllde publikhagen. Kalla-kalla-ka-kalla-kalla-ka-kalla på Kapten Röd.

Bästa avslutet: Håkan. Håkan är som vanligt alldeles, alldeles fantastisk.

Största besvikelsen: Kings of Leon. Bra låtar som alla sjöng med på, men den absolut tråkigaste showen någonsin. Dom stod helt stilla på scenen och spelade bara igenom låtarna utan att bjuda på något mer än sina hits. Dessutom gjorde dom tabben att inte avsluta med Use Somebody eller Sex On Fire, vilket resulterade i att halva publikhavet flydde innan konserten var helt slut.

Största väntade besvikelsen: Bob Dylan. Sjukt tråkig. Man hörde inget av vad han sjöng, han stod med ryggen mot publiken under vissa låtar och det fanns ingen ljusshow alls.

Största publikräddningen: Daniel Adams-Ray. När hela ljudsystemet slutar fungera mitt i en låt är det bra att man har en publik som sjunger vidare tills referängen är slut.


Peace & Love var underbart, men jävlar vad skönt det är att vara hemma igen. Nu ska jag sova.