chewbacca



Jag kunde inte hålla mig - jackan är min. Jag ser ut som chewbacca och en liten fluffig hunds barn. Eller som en teddy. Jag vill klona mig själv så jag kan krama mig när jag har på mig den här jackan bara för att den är så mysig och fluffig. Dör av lycka. Nu vill jag bara att det ska bli lagom kallt så jag kan börja använda den!


Autumn beats



Såhär ser jag ut idag - eller ja, mina ögon ser ut såhär i alla fall. Vet inte hur kul ni tycker sådana här bilder är, men tänker lägga upp ändå (det är min blogg goddamnit!). Nej men vi behöver lite variation, och eftersom jag ändå inte har något speciell inriktning på min blogg (förutom möjligtvis konst och inspiration överlag) så kan vi trycka in lite smink också. Smink är väl också inspiration, eller?

Det här är iaf inspirerat av Kate Moss - jag tänker heroine-chic fast i en lite lättare variant. Har bara använt mig av brun och svart ögonskugga och lite svart kajal. Yep.


I can't get no satisfaction


Blandade porträtt











Bjuder på lite blandade porträtt som jag tagit. Har inte mycket annat att lägga upp. Sånt är livet! Imorgon blir det ännu mer jobb och så ska jag nog hinna med att träffa fina Emma, som jag saknat henne!

Och här är två extra länkar till Mikaela:

http://bananaspoon.blogg.se/2010/october/blandade-portratt.html
&
http://bananaspoon.blogg.se/2010/march/ylva.html


OH HAI DER


HELLO DARLINGS! Jag har varit dum, jag vet, men jag har så mycket att göra just nu. Pendlar mellan Götet och Borås och lilla, tråkiga Limmared samtidigt som jag skissar på plagg till Nelly. Det här med tre jobb är ju kul men lite jobbigt ibland, om jag får säga det själv. Nåja. Lägenheten ja, den kan jag inte visa bilder på förens jag flyttat in eftersom jag inte har några bilder (hehe) och jag flyttar in så fort föreningen godkänt mig. Kan bli denna veckan, kan bli nästa, ingen vet! Mystiken tätnar! I helgen har jag inte gjort något för jag lyckades tappa rösten i torsdagskväll, och den kom inte tillbaka förens igår. Nu ska jag värma mat och sen ska jag dra mig till jobbet i Borås.

Om ni har något ni skulle vilja se här i le blogg får ni gärna skriva det här, kom igen nu jag vet att ni kan komma på i alla fall EN grej!! Kämpa!!!


update


Okej, snabb update innan jag springer till jobbet - jag har nu lärt mig att jag inte kan sy, och att jag har världens finaste lillebror som springer och hämtar både papper och plåster när jag kör in en synål i fingret. Dessutom - jag har köpt en lägenhet! Äntligen! Ska göra en bättre update och svara på kommentarer sen när jag har tid, puss på er sålänge!


Jag känner att ödet är i våra händer och jag vägrar släppa taget



Myz


Idag har jag drunknat bland alla tjocka white-trash tanter på gekås. Jag blev positivt överraskadk mitt lilla äventyr resulterade i flera miljoner köksprylar, skor, lite tröjor och VÄRLDENS MYSIGASTE FILT. Kommer aldrig gå någonstans utan den från och med nu. NU - ska jag mysa i min filt, äta mat och lyssna på Albin Gromer resten av kvällen. Imorgon blir det utbildning på ena jobbet, najs!


puss


Tänkte visa en bild på hur jag ser ut utan photoshop. Nu ska jag hämta cola och dö, snorar som fan. Jättekul.


päls


Zara, 799 kr

Ingen som känner för att köpa den här till mig eller? Snällarå?


Sale

SALE-bloggen är uppdaterad med fyra nya skor, bland annat mina fina silvriga Zhob. Ja, ni läste rätt, jag säljer mina Zhob. Det gör ont i hjärtat. Hursomhelst, gå in dit, kolla runt lite, och köp skiten. Klicka på bilden "SALE" i min sidomeny för att komma dit eller klicka på den här länken:

http://bananaspoon.blogg.se/sale


Voodoo Child


Fixar som fasen, ikväll blir det utgång. Var ute igår med men då chillade vi bara på brännan, idag blir det vev. Har fått ett till jobb, på CitySälj! Så på måndag ska jag dit på utbildning. Najs. Pengar rullar in som dom ska (snart i alla fall).


Afro

Lövis tycker att jag inte passar i afro. I dissagree. I look fabulous, bitch. Visst gör jag? Ha? Haaaa? Nåja. Arbetsintervju imorgon igen, jag är på g! Behöver massor med extrajobb för jag hade tänkt att bli rik och sånt. Fint va?


you suddenly see her, you suddenly feel hurt


Ja, här sitter jag i ett hav av bohek och halvsover. Förstår inte hur jag har kunnat gå utan ifyllda ögonbryn, känner mig som ett cancerbarn (nu var jag elak, men jag menar inget dumt) och känner knappt igen mig själv. Ser minst femton år yngre ut, vilket i mitt fall inte är något positivt då jag bara är 19 (19-15=alldeles för liten). Nu ska jag sova för jag har inget vettigt för mig. Kul liv man har.


Modelistan a/w 2011

Favoritplagg i garderoben just nu: min fina klänning från Dry Lake och min vita skjorta.

Byter gärna garderob med: Rebecca Simonsson, utan tvekan! Eller I'm Fancy.

Trivs bäst i: svarta jeans och höga klackar.

Bästa stiltipset: köp allt du själv tycker är snyggt, ur alla stilar du gillar, och blanda det. Strunta i om du kanske tycker att du inte passar i det. Det som inte redan är din stil får du helt enkelt göra till din stil.

Vanligaste färgen på mina kläder:
Svart och vitt.

I höst kommer jag gå klädd i:
plisserat, päls, mycket svart, metallic, ankellånga byxor, sportiga detaljer, roliga byxor, skinn, mixade material.

Men absolut inte i: någonting senapsgult. ALDRIG. Det enda inom mode jag verkligen vägrar att använda.

Jag doftar just nu: har precis vaknat så luktar nog inte så himla roligt, men hade jag haft parfym på mig hade jag antingen luktat Viktor & Rolfs "Flowerbomb Extreme" eller Diors "Miss Dior Chérie".

Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: en superfluffig, långhårig pälsjacka, vad som helst från Acne eller en klänning från One Teaspoon.

Höstens köp: creepers eller loafers, gubbskor!

Höstens behåll: allt. Allt svart, metallic, skinn osv.

Höstens släng: blommönstrat (snälla) och cut-offs. Det är för kallt för sånt och shorts+tights blir oftast bara "meh".

En ideal höstoutfit: svarta jeans, body, en assymetrisk fluffig kofta (gärna i waterfall-stuk), en lång stickad kofta över det, en sjal eller stor halsduk, jättemycket armband och dipdye i någon rolig färg. Skor blir antingen ett par boots, creepers eller klumpiga kilklackar. Allt i svart, såklart! Eventuellt metallicdetaljer eller någon sorts höstfärg på något.


like love


Turn down the lights, turn down the bed



Day nine - Two favorite songs



Turn down these voices inside of my head

Okej, ni vet sådana dära dagar när man bara tycker allt så himla jobbigt? När man inte vill prata med någon eller knappt ens finnas till? Jag har några sådana dagar nu (därav frånvaron på mah blahg). Men ni ska få en snabb summering av mina senaste dagar:

Jobb. Jag har jobbat två dagar och ska jobba mer nästa vecka eftersom helgens jobb blev inställt, och jag kan nu avslöja att jag numera är fotograf hos the Studio i göteborg - har endast jobbat provdagar än sålänge, men om allt går som det ska så kommer jag snart åka runt till lite olika städer och fotografera lite modellbilder. Jag har också varit ute, men det blev inte så lyckat då jag jobbat hela dagen och kanske inte va så himla pepp. Har varit i Borås med min pappa och min lillebror och ätit lite mat och gått runt, och så har jag köpt ett halvt kök (bunkrar, måttgrejer, osthyvar och massa sådana grejer). Har kollat på lägenhet och ber till gud att jag vinner budgivningen.

Nu ska jag återgå till mitt deppande. Hare gatt!


kiss


Day eight - Three turn ons




och jag drömmer om dig nästan varje natt


scared



Babybabybaby

Hej kompisar, är helt död! Hade min första dag på jobbet idag, ja ni läste rätt - jag har fått jobb. Eller, inte helt hundra än, men näst intill! Imorgon blir det att jobba och sedan kolla lägenhet och grejer, nu ska jag dö i min säng. Ska försöka uppdatera bättre imorgon! Puss på er sålänge.


I can't make you love me


fast


Dina bruna ögon har jag fastnat i
dom matchar mina lite för bra och jag kan inte glömma
jag har varit dum, jag har varit
lite så som dom jag själv hatar så jag förstår
men jag vill inte vara sån, jag vill bara vara med dig

Fastade med fingrarna i ditt hår,
precis som ögonen fast inte lika illa, tror jag
hade väntat mig något annat, inte något så bra
nu kan jag inte glömma för vi har samma ögonfärg
och jag vill färga mina läppar med dina

Har gått och tänkt ett tag, kan inte låta bli
vill slippa höra dåliga skämt på repeat
vill spola tillbaka och slippa fastna
eller spola fram och sitta fast, sitta fast,
i dina bruna ögon

Dina bruna ögon har jag fastnat i
dom matchar mina lite för bra och jag kan inte glömma
jag har varit dum, jag har varit
lite så som dom jag själv hatar så jag förstår
men jag vill inte vara sån, jag vill bara vara med dig



Jag borde sluta sätta mig själv i såna här situationer, jag vinner aldrig. Dumma, dumma jag.


can't find entrance







Fotograf: Sandra Folke

Lite bilder från min bal. Bättre sent än aldrig, eller? Fick en kommentar om min design och kom på att jag faktiskt haft samma skitlänge nu. Så, jag ändrade lite. Är inte riktigt nöjd men får fixa den mer när jag orkar.


age meme


Day seven - Four turn offs.