Technologic

Hej.
Det blev ingen långepromenad imorgon. Bajs. Jag som sett fram emot det. Nåja, ska va med Kevin istället och vi kommer ha det mycket roligare och mysigare än dom fulla asen i skogen.

Neeej, jag ville ju gå promenaden och träffa allt kul folk.

Fast Kevin är bättre. Bäst faktiskt för att vara ärlig.

Idag skulle jag och Kavin kolla bio men då hade dom slutat visa filmen vi skulle sett från början. Det slutade med att vi hyrde film och satt hemma hos honom och kollade filmerna istället. Mysigt. Sedan åkte jag hem alldeles för tidigt och nu sitter jag här. Blä. Men blir att sova och sedan dra till Kevin igen haha.<3

Jag tycker lite synd om mig själv. Mitt knä ger sig verkligen inte, jag SKA ha ont och lida, kommer köpa knäskydd nu iaf att ha på dansen. Borde gjort det för längesen egentligen.
På tal om dans så har jag uppvisning snart, mitt under kulturveckan. Kul. Får försöka få till dansen lite snyggt nu bara då.

Well, nu ska jag sova. Eller om en stund iaf. Så, puss&kram. Godnatt!

I'm in Miami bitch!
Sandra v

Quite a feeling

Hej bloggen, nu ska jag sova!
Idag har jag jobbat. Tjänat lite penagr som jag ska SPARA! Eller iaf försöka, ehehe..
Kevin klippte sig, det blev jättefint!

Nu är jag är pepp på:
  • Långepromenaden på lördag (WOHO)
  • Brännbollen (tror jag)
  • att åka till GBG och köpa kläder
  • att få pengar så jag kan åka till GBG
  • att bli rik
  • att dricka cola
  • och att sova.


så, godnatt.
Sandra v

För jag har all tid i världen när jag väntar på dig

Jag hade glömt.
Jag hade förskjutit varje ord, varje känsla, varje rörelse. Alla minnen och alla andetag var som bortblåsta med en vind som aldrig vände, dom seglade iväg över mitt hav av mina tårar för att aldrig hitta tillbaka igen.

Men så kommer du och hela min existens sprängs i bitar. Min tillvaro blir krossad och den förstörs totalt när du ser rakt igenom min tjocka mur som jag byggt upp för att ingen ska komma nära. Du slog sönder den med en enda blick och nu är du nära, så nära att jag inte längre kan hindra mig själv från att närma mig ännu mer. För det är just det som är grejen; jag vill vara så nära dig som möjligt.

Dom säger att dom inte vet. Dom säger att vi är bra och dom säger att jag är dålig men dom säger alltid så mycket. Vad finns det egentligen att säga? Jag har dig, mer än så behöver jag inte. Jag behöver inte höra om det inte hörs ifrån dig.

Väntar du på mig? För nu är jag på väg, och jag kan vänta här om du inte kan just nu för jag har all tid i världen när jag väntar på dig.

© by Sandra Thorén, 20-04-09


Free Fallin'

Halluuu.
Idag åkte jag, mamma, pappa och min lillebror in till borås och schtekte. Jag hade inga pengar (ska köpa skor av Sara om dom passar så måste ju spara lite) men det slutade ändå med att jag köpte ett par askaxiga gladiatorsandaler, som jag tyckte va galet fula förra året men nu gillar jag dom faktiskt. Intressant, eller hur? Sedan fikade vi och åkte hem.

Kollade nya programmet med Filip och Fredrik nyss, rätt kul! Haha bästa humorn har dom. Kommer nog kolla mer på det.

Nu ska jag duscha och lite sånt.. Sen blir det att sova så jag orkar upp imorgon.

(y)


ciao,
Sandra v

Hatt?

HJÄLP!


Vart kan man få tag i en svart hatt, typ en sån på bilden (fast helt svart då såklart)? Antingen om ni vet någon affär som säljer nån snygg och lite halvbillig eller om jag kan låna av någon. Måste få tag i en hatt NU! Eller i alla fall väldigt snart.

I bet you look good on the dancefloor

Hejsan!
Idag gick jag alldeles upp för tidigt och drog till Göllingstorp med Angelica för att gå på marknad med henne och Regina. Det var rätt nice där, asgött väder med sol&så. Köpte inget förutom godis, chips, munkar och jordnötter (haha) men det är ju faktiskt lördag, och då får man äta godis. Eller hur?
Sedan drog vi till ica och köpte glass och cola, så satt vi i solen lite. Vi gick heeela vägen hem till Regina och så satt vi ute och tjöta ett tag innan vi gick in och kollade madagascar 2. Den är la helt okej höhö.


Jag, Regina och Angelica schtekter i solen.



Nu är jag svintrött, det är inte bra för mig att gå upp före 11 en lördag.

Jag är sugen på att dra till gbg snart med. Måste jobba, sen ska jag och Caroline dra dit hade vi tänkt! Det kommer bli mysigt och riktigt nice, förutsatt att jag hittar nånting då. Behöver köpa skor men det får jag förhoppningsvis köpa av Sara, och sen tänker jag fan inte bestämma något mer att köpa för det slutar alltid med att jag hittar allt förutom det som jag hade tänkt köpa från början ändå.

Just nu är det Arctic Monkeys som gäller. Nästan hela "Whatever people say I am, that's what I'm not" och Brianstorm är väl favoriterna!

See you later innovator,
Sandra v

The view from the afternoon

Hejdu.
Idag fick jag mellan 10 - 15 extra minuter att göra mig iordning på. Detta betydde alltså att jag hann äta frukost för en gångs skull. Sedan gick jag ner till Matilda och fick skjuts till borås.

Nu har jag multimedia och vi har fått en jättekonstig uppgift. Vi ska skriva om en dag ur vårat eget liv fast från en annan persons synvinkel, och så ska vi måla en bild i illustrator till det. Jag dör. Astråkigt ju. Ingen som orkar bry sig heller haha.

Idag ska jag kanske va med Kevin! Imorgon blir det marknad med Angelica och Regina. Najsbajs typ. Men ska la försöka jobba nu. Lite iaf.

ciao,
Sandra v

Brianstorm

Vill bort, bort, bort. Nu. Vill inte va här och vill inte va mig längre. Varför blir det så fel?
Varför är jag sånhär? Jag ska hålla käften&sitta still i fortsättningen.

Hejdå.

Now my feet won't touch the ground

Hejhopphallooooo
Sitter i skolan. Har video (höhö) och har typ inget att göra just nu. Spelade in våran musikvideo förra lektionen, ska redigera och klippa den nu men det ska inte jag göra eftrsom jag var med i videon.

Tänkte länka till Nadjas MySpace, lyssna på henens låt. Hon sjunger asbra :>

Nu ska jag schteka!!!1!1!!!111ett

ciao
Sandra v

If I don't live today, then I might be here tomorrow

Hejsvejs
Nu är jag nyduschad och känner mig allmänt FRESH! Inte snygg, nej de är jag verkligen inte, men fresh iaf. Jag ska fanimej fixa mina naglar nu också, jag glömmer alltid av dom. Fast egentligen orkar jag helt enkelt inte fixa dom men kan ju skylla på att jag glömmer.

Imorgon ska jag jobba på förmiddagen och sedan blir det att ta bussen till borås och träffa Kevin. Känns ovant att behöva gå upp och sminka mig och fixa håret och allt detdär, har nästan inte gjort det under lovet. Men vad gör man inte för att iaf försöka se lite snygg ut när man ska träffa någon så fin som Kevin moahaha.

Mando Diao är bra. The wildfire<3

Sara, jag hoppas du blir frisk! Du ska veta att jag tänker på dig och jag saknar dig!<3

Nej nu måste jag äta eller nåt. Och fixa naglarna haha. Bajs.


ciao,
Sandra v

Ingen vill veta vart du köpt din tröja

..om du inte har någon av domma på dig. Då hade i alla fall jag frågat.


lager

Tshirts; "Vrede" Mons Kalletoft, "Lättja" Sheila O'Flanagan, "Avund" Martina Haag och "Lust" Kateriona Janouch från Lager 157. Mums.

La Retournelle

Hej!
Nu sitter jag här vid datorn igen. Det blev varken Ylva eller Melina idag, blev att va hemma och slappa&så. Det är ju också mysigt men va inte direkt pepp på det. Too bad.

Jag som hade tänkt jobba imorgon men nehe! Det va visst en röd dag. Röd dag = stängt = inget jobb = inga pengar = ledsen Sandra. Fan också. Nåja, får väl ut och cykla lite (på min nya cykel, moaha) eller nåt. Eller så får jag diska och städa och sedan titta med huvudet på sne och stora ögon på mor&far och hoppas på att dom ska ta fram plånboken och sponsra mig eftersom jag varit så duktig. Kommer antagligen inte funka men är ju värt ett försök.

Fan vad trött jag är på allting. Jag är trött på mig själv, trött på min klädstil, trött på att det aldrig blir sommar /fast det är ju på g nu iaf), trött på att min ben&jerrys är slut, trött på musik, trött på allt. Dessutom mår jag lite halvdåligt. Men bara att vänta på att detta ska gå över antar jag. Snälla, bli inte arg på mig om jag råkar va lite sur någon dag framöver bara. Puss.

Lite btw sådär, hittade denna låten idag. Den är helt galen och jag kan det mesta på piano nu. Tack gud för att du gav mig ett bra gehör.




"Oh nothing's going to change my love for you
I wanna spend my life with you
So we make love on the grass under the moon
No one call tell, damned if I do
Forever journey on golden avenues
I drift in your eyes since I love you
I got that beat in my veins for only rule
Love is to share, mine is for you"






Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå

Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig


Jag är inte världens största fan av Håkan, men det går ju inte att göra något annat än att älska hans texter.



ciao
Sandra v

Whenever there is you

Hallo!
Nu sitter jag inne och schteker. Har redan schtekt ute, och jag gillar faktiskt inte att sola för jag tycker det är sjukt tråkigt. I alla fall om man är själv. Fy.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer eller fötter. Ska antagligen cykla äääääända till tranemo med Ylva lite senare. Jag kommer antagligen ge upp efter halva vägen men egentligen är det faktiskt inte särskilt långt. Nu har dom ju dessutom gjort en cykelväg (som alla åker moped på, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrom) så det kan ju va mysigt.

Oj vad jag saknar massa folk nu. Det är hemskt. Jag saknar Kevin, saknarsaknarsaknar kevin jättejättemycket men ska träffa honom på tisdag. Sen saknar jag Melina, och Sara, och Philip och så saknar jag Martin! Ända sen han flyttade till göteborg har det varit jättetomt här borta. Jag saknar dig, jag saknar din dåliga humor och jag saknar dina sexistiska skämt, jag saknar dina sjuka idéer och jag saknar att sitta på ängen med dig och Viktor. Hoppas verkligen du kommer va i limmared mer på sommarlovet, annars kommer jag upp (eller är det ner? eller åt sidan?) till dig!

Nu ska jag göra nåt, och förhoppningsvis kommer jag ha helt galet kul när jag gör det.

ciao

No one sleeps when I'm awake

Heppåre, jag är glad.
Vet inte varför med tanke på att jag är fast hemma när det är påsk och att jag ikväll ska till min farmor och farfar oh äta ägg, som jag förövrigt inte tycker är särskilt gott.

Nej men nu ska vi vara positiva! Jag har:
a. färgat (tonat) håret rött. Eller okej, det blev precis som det va innan bara att det glänser i rött och dom ljusare delarna av håret ser ut som rödaktiga slingor istället för utväxt. Ser bättre ut än innan, jag gillar rött.
b. fått min farmors gammla damcykel från 60-talet. Jag älskar den! Ska bara måla den nu och sen har jag världens coolaste cykel (YEAH!).
c. blivit brun (orange). Men om någon frågar varför jag är orange så är det för att jag har blivit vegetarian och bara äter morötter. Bara så ni vet.

Nu kommer ni mobba mig för evigt men gissa vilken låt jag lyssnar på nu? Hej hej monika! Haha, jag tycker den är härlig. En riktig sommarlåt. Har gjort en spellista med några sommarplågor så nu sitter jag här och känner mig sommrig. Det va ju roligt.

Jag ska börja köpa mer armband för jag har BARA fula nu. eller jag har tre snygga som jag tvingat mig själv att köpa trots min lite halvdåliga ekonomi men sen är det bara massa konstiga som ramlar av armen. Så om ni vet nåt ställe med snygga (och helst billiga) armband, säg till mig. Japp.

Nu ska jag klippa min lugg. Den hänger i ögonen och JAAAAG BLIR SUUUR PÅ DEEEEEN. Snart sätter jag upp den och går tillbaka till att se ut som vilken jävla halvfjortis som helst. Usch, nu var jag dum.
Nej, jag är inte dum. Jag är ärlig.

Glad påsk! osv.

ciao

Fuck me pumps

Hej bloggen, du är dum.
Du märks inte och då glömmer jag av dig. Är det så konstigt?

Det har inte hänt särskilt mycket sen sist även om det var lite mer än en vecka sen jag skrev. Jag har ett väldigt tråkigt liv men jag gillar det just nu.

Jag behöver hitta på något men ja har verkligen ingen aning om vad. Jag vill ha en cykel som funkar, min är för liten och moppen är ju inställd så den går inte avända. Jag ska nog cykla lite sen om jag får fram pappas gamla cykel. Det låter fint faktiskt. Jag ska köpa en gammal damcykel och måla den lite. Kommer bli assnyggt, foshoshizzlemadizzle.

Jag stör mig galet mycket på spotify:s nya reklam om att man kan ringa in och säga vad man tycker om artisterna, och jag stör mig på att dom inte har några secondhand serenade låtar.

Jag gillar Monki. Jag hatar att dom inte finns i borås. Jag gillar att det går att åka tåg till göteborg. Jag hatar att jag inte har mycket pengar.

Nu ska jag äta pizza och Ben&Jerrys. (inte samtidigt, var för sig)

Jag gillar Kevin.

ciao