Dag 1 - Om mig






Om mig
Jag heter Sandra Thorén och jag är född 1992. Jag bor utanför Tranemo, som ligger ungefär 4 mil från Borås där jag går i gymnasiet. Jag går på Ljud&Bildskolan och jag läste foto i tvåan och nu i trean läser jag grafisk design (illustrator och sånt). Jag är brunhårig, har bruna ögon och är någonstans mellan 1,60 - 1,65 cm lång (har inte mätt mig på länge så vet inte riktigt). Det var väl den tråkiga delen.

Jag är väldigt positiv och extremt lättroad. Jag har utan tvekan världens sämsta (bästa?) humor. Jag är väldigt kreativ, och jag älskar att måla och spela musik. Jag skriver egna låtar och sjunger, spelar piano och gitarr. Skriver också väldigt mycket dikter och sånt. Jag är intresserad av allt som har med färg och form att göra - logotyper, serietidningar, tvspel, fotografi, mode.. Allting som kan användas till att uttrycka sigsjälv. Jag är intresserad av mode, men inte på det sättet att jag tycker att man ska följa alla trender till punkt och pricka - snarare att man ska använda dom olika trenderna till att hitta sig egna stil. För er som vill veta är mina favoritdesigners Alexander Wang, Alexander McQueen (RIP) och Gareth Pugh.

Jag är sjukt lat och hatar att träna. Jag går inte mer än nödvändigt (vilket för mig är från datorn -> toan -> köket -> tillbaka till datorn) och hatar att springa och gymma. Den enda träningsformen som funkar för mig är dans, och det är något av det bästa jag vet! Jag har dansat streetdance, hiphop, locking och just nu dansar jag modern fridans. Så ett tips: hatar ni att träna, testa att dansa. Istället för att tänka "nu ska jag träna" tänker man "nu ska jag dansa!".

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig men jag tror att mina vänner till största del ser mig som positiv och galen. Jag gör allt för att stötta mina vänner, och jag utgår från att dom skulle göra detsamma för mig. Jag litar spå mina vänner till 100%, men om jag får reda på att någon ljugit för mig eller gjort något dumt så förlåter jag inte i första taget! Jag är enormt social och tycker om att träffa nya människor, men jag har rätt få nära vänner.

Om jag var en färg, skulle jag antagligen vara svart. Inte för att jag är svart och svår men för att jag mer är en blandning av alla färger som finns. Om jag var ett djur skulle jag vara en katt - jag älskar att mysa och gosa, men jag är som sagt vääääääldigt lat. Om jag var en dricka skulle jag vara cola (för att jag gillar cola så mycket haha, jag dricker cola varje dag).

Mig med tre ord enligt Kevin "gullig, rolig och kreativ"

Jag är jättedålig på att skriva sånthär, men ja.. Här har ni lite grejer om mig iaf.


30 dagar

Okej, jag är inte säker på att jag kommer klara av att hålla den här 30-dagarslistan. Men jag gör ett försök. Ska iallafall göra färdigt den, och om jag glömmer en dag får jag väl lägga upp två stycken nästa dag helt enkelt. Fick idén av Isabelle, och ja.. Jag anatar att det här kan va lite kul! Här är listan, och jag ska börja med den nu alldeles strax. Lägger upp listan i ett enskilt inlägg för att jag ska kunna komma ihåg vad jag ska skiva om lite lättare, haha. Alla 30 dagar kommer hamna i en egen kategori.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Hoping with a fragile hope


håret


Så fin! Fashiontoast


Lacing


Mina favoritjeans från Weekday. Snörning hela vägen ner till fötterna + superhög midja = ♥


Gareth Pugh - Joie de Vivre A/W 2010


Chapnlle


Tänkte bara tipsa om denna sidan. Sidan gör bra märkeskopior och säljer även kläder från asien. Dom gör t.ex. dom ombloggade balenciaga-kopiorna som även Modekungen säljer, dock är CHAPnLLEs skor 150:- billigare än Modekungens. Inte helt fel va? Dom gör även kopior på Jeffrey Campbells kopior av bl.a. Acne. Rätt bra för oss som inte vill lägga 4000:- på ett par skor.



Den



Och GUESS WHAT?! Det kan komma uppdateringar på denna eftersom jag är väldigt bra på att hitta fler grejer (ehehe), så kolla in lite då och då för julklappstips till mig, dig själv eller någon annan som du vill (måste) ge julklappar till!


Leather&Lace


The only reason why you came


Jag vet att jag precis köpt ett par nya skor (köpte stövlarna från weekday som jag la upp i ett inlägg längre ner, höhö) MEN! Jag vill faktiskt ha dom här också... Så fina! Tick Black från Jeffrey Campbell och Zoyla från Sam Edelman, båda från henrykole.se.

Yeah


Slarvig före-efter bild. Mina "elever" sitter och grejar i photoshop så jag gjorde en bild jag med.. Vill för övrigt döda min rygg just nu. Och sova. Zzzz.

Fulheten








Fulheten<3

skor


GE MIG! Vill ha. Nu.


Pussel


jag märker ganska snabbt att han ej känner mig så väl
om han hade gjort hade han varit mer försiktig
jag märker ganska snabbt för han skrev brev till mig igår
och jag hatar mig för jag vet att jag, jag kommer svika

jag ser honom i ögonen sen ställer jag mig upp
och jag vänder mina fickor ut och in
mina pusselbitar faller över hans golv
och det är nånting jag inte har berättat
han sätter sig på golvet och ser över det jag har
och han börjar fast jag vet att det är hopplöst
jag sätter mig i fönstret som så många gånger förr
för att vänta på att de ska inse det är lönlöst
.

pussel - simon norrsveden, fast lite ändrad dåe

Ge mig..


..dom här tre byxorna från Zara, tack!


Snygga brudar



Dagens outfit
Jacqueline - solglasögon chanel, hårband dior, jacka armani (seriösa klubben)
Jag - sjal Gina, kavaj H&M, linne H&M, tights BikBok, skor din sko, skyltdocka Nelly.com, skyltdockans klänning Vila

Vi kör på stenhårt på apu:n........


Öööööh


pic: unknown

Sitter på Nelly och fotar produktbilder, just nu barnkläder. Väääldigt seg dag idag, vi har ingen modell här så det blir ingen fotning direkt och det finns inte så mycket annat att göra heller. Hoppas på att sluta tidigt, ehehehe..

Har som vanligt glömt av bloggen, bra eller hur? Ska försöka göra någon rolig bild eller nåt när jag kommer hem idag, om jag orkar. Har ju fixat världens snyggaste ring som jag inte visat än, fett nice!

je respire


Testade en ny stil av illustrationer idag, vet inte om jag gillar det eller inte än men det var rätt kul att sitta och hålla på med iaf.


Claudia


Blöö, jag är sjuk och min rygg är dum. Har också köpt en jumpsuit och världns coolaste ring. Ser ut som jag har en rustning på fingret. Imorgon blir det ett försenat halloweenparty i tranemo, jag och Nadja ska vara vampyrer. Först hade vi tänkt klä ut oss till Edward i Twilight (DO I DAZZLE YOU?) men vi får bli vanliga vampyrer istället. Det är ju faktikst ganska bögigt att glittra.


Nelly


Sorry för den dåliga bildkvalitén, prinstscreen från nellys hemsida. Detta är vad jag gör på min apu. Har stylat+filmat catwalken på bl.a. dom två i mitten på översta raden och jag har fotat dom andra bilderna. Jag älskar min apu. Känns rätt tufft att mina bilder och stylingjobb börjar ploppa upp på deras hemsida nu! Idag var jag dock inte där för jag hade så ont i ryggen att jag inte ens kom upp ur sängen imorses. Illa. Nu ska jag sova, så godnatt!


Nelly


..däääääär kommer jag spendera mina nästa tre veckor (om jag lyckas hitta dit) och jag kommer fotografera kläder, styla modeller och vara springpojke(flicka?) åt alla som jobbar där. APU FTW FUCKYEAH osv.


Rah Rah


Ännu en bakgrund, säg till om nån vill ha i större format.

Min mobil är dum. Dumma den osv. Amelie: kolla så du har den inställd på "M", annars vet jag inte. Testa att trycka runt på dom olika inställningarna!


Fulheten


Vill tipsa om en sida jag hittat, fulheten heter den och den har massor med söta och roliga illustrationer. Ber även om ursäkt till babianmannen och mina fina läsare att jag är så himla död, har så mycket att göra att bloggen hamnar lite i skymundan. Ska försöka bättra mig, som vanligt... Dumma mig haha.


Bakgrund



Kände att min dator behövde en ny bakgrund, så jag gjorde denna. Om ni också vill ha den kan ni ladda ner den HÄRIFRÅN, storleken på bilden är 1680x1020.


i love you


still

Varför ska allting bara gå åt helvete hela jävla tiden? När ska det sluta blåsa i motvind? Känns som om jag går vilse hur jag än går. Orkar inte med någonting just nu.