That dude looks like a lady


Jag och Frida är för koola för att sova - istället klär vi ut oss till våra alteregon Felix och Sandor. Yes ladies, we're single.


Oh won't you reconsider, babe, Now come on, I said come back - Won't you come back to me


Världens bästa Janis Joplin. Underbart!

Jag ska dansa fastän hjärtat brister


Lite av det jag köpte idag. Allt fanns inte på internet så ska fixa bild sen. Nu är jag helt slut efter 7-timmars reashopping, TIPSA MIG OM BRA FILMER?


Platform Converse



Dom här fina skorna fick jag hem för ett tag sen, men dom kom till min gamla adress istället för min nya så jag fick inte dom "på riktigt" förens nu på julafton. Finaste skorna någonsin utan tvekan. Köpta på E-bay.

Är för örvigt trött på min stil. Ska införskaffa en grym basgarderob och bara sälja precis all skit så jag kan skaffa lite fina kläder eller nåt, och eventuellt börja ta kort på outfits och sån skit lite mer regelbundet. Ännu ett nyårslöfte kanske?


heart-shaped bruises and late night kisses





Här får ni lite fina bilder. Äntligen så är alla julklappar fixade, jag är ledig från jobbet och jag kan bara ta det lugnt. Fixade ihop ett halsband och ett armband, tänkte fixa bild på det med. Imorgon och nästan hela söndagen kommer jag antagligen inte ha tillgång till internet eftersom jag ska hem till mamma&pappa och fira jul, så om jag inte uppdaterar imorgon får ni ha en riktigt GOD JUL!


När jag går i mina... glittrande... byxor?


Okej, låten passade inte in så bra. Men nu har jag skaffat nya silvriga byxor efter att mina gamla blivit blåa efter en tvätt som gick lite fel. Finns på H&M för 299 kr, skynda fynda!


chill


TVÅ NYÅRSLÖFTEN

Ja, jag vet. Det är inte nyår än. Men jag tänker lägga upp det här ändå, fuck aina typ. Ska försöka få tummer ur röven och rensa igenom mina skor och kläder samt ta kort på skiten så ni kan få se ifall det finns nåt ni vill ha. Just nu är det mycket på en gång med långa jobbdagar, julklappshandling och hetssovning. Hursomhelst, här är två nyårslöften jag faktiskt ska försöka hålla:




JAG SKA BÖRJA TRÄNA! Detta har jag sagt hundratals gånger och jag har aldrig orkat ta tag i det (ja, jag är lat) men nu ska jag faktiskt komma igång. Jag ska köpa gymkort någonstans och jag ska även försöka köpa lite snygga träningskläder från Gina Tricots sportkollektion som kommer ut nu den 6:e januari. Någon som vet ett bra och någorlunda billigt gym med roliga program som t.ex. yoga, core etc? Eller nåt sånt.




Spara ihop pengar till en utomlandsresa. Gärna till Dubai (bilden ehehehe). Eller Thailand. Eller Spanien. Eller nånstans. Fint.

 


Swagger




Jag och Melina fixar. Nu - dricka massa skit och sedan blir det utgång! Sweet!


Oh, it can't be so


Okej, denna veckan har jag mest bara flängt runt överallt och halvt fixat jobb och grejer, så jag har bara orkat sova när jag väl haft tid över. Dessutom har internet krånglat = baibai datorn. NU! Sitter jag och äter sallad (ja, du läste rätt) och funderar på om jag borde lägga mig.

(det borde jag)

Så fort jag gått igenom mina skor och fixat bilder på dom kommer jag lägga upp dom här! Kommer kanske lägga upp lite andra grejer också, typ smycken och plagg och sånt.


question

Är det någon som är intresserad av att köpa skor (dom kommer ligga runt storlek 37 - 38)? Jag ska börja rensa mina (tro det eller ej, haha...) och om det finns intrresse för det lägger jag upp dom här, annars åker dom upp på tradera eller blocket eller nåt sånt. Så, någon som vill att jag ska lägga upp här först?!

pepp


Dom senaste dagarna summeras bäst med dessa tre (eller ja, fyra om man nu ska vara sådan) ord: nya möjligheter, glädje, pepp! Nu sitter jag och peppar inför jobbets julfest som är imorgon, då jävlar.

Och rebecca: skorna kommer från Weekday!


Santa Baby


Godtar även nagellack, parfymer och diverse smink-grejer!


cutout



Dagens. Ni får ursäkta mina konstiga poser men jag är inte riktigt van vid sådana här bilder än. Nu ska jag byta om lite snabbt innan jag ska träffa lite fint folk och dricka lite! Sjal från gina, jacka från weekday, jeansjacka nåt random märke & DIY, transparent tröja weekday, body gina, smycken från gina&lindex, tights åhléns och skor från dinsko.


Flourescent Adolescent






Modern Spin


Känslan när man tar på ett av sina egna plagg är otrolig. Tog hem två Nelly Trend klänningar från jobbet faktiskt, den på bilden är den som jag är mest nöjd med. Rätt pinsamt att jag inte kom ihåg hur den skulle sitta - hur kan jag glömma av hur jag designade att den skulle se ut? Nåja. Fick på den rätt tillslut i alla fall, och nu sitter den som den ska och den är riktigt snygg. Det är alltså Modern Spin klänningen i limegrönt, även om det kanske inte syns så tydligt på bilden. Shit vad jag är nöjd med att vara en del av Nelly Trend-teamet, en av dom grejerna jag fatkiskt är mest stolt över! *skryta*

Nä men nu ett tips till er - ni som vill köpa skitbilliga kläder, besök fashiondays nu i veckan! Dom stönger på lördag och öppnar inte igen förens om ett år. SKITBILLIGA kläder, både från dom olika nelly-märkena och från Gina Tricots kollektioner! Finns massa fint, PLUS SKOR FÖR HUNDRA KRONOR PARET!!! Hur bra?


free as my hair


Samlade mina hårfärger som jag haft sedan januari i år - en hel del. Från januari till juni hade jag ombre i olika ljusa blonda nyanser, sen ombre med dipdye i turkost, sen skitblond ombre, sen jättemörk knappt synlig ombre och nu har jag lila. Ska försöka att inte färga håret nåt mer nu innan nyår, men jag kan inte lova något haha!

HJÄLP!!!!

OKEJ, nu har jag en fråga till er som ni faktiskt MÅSTE svara på - eller borde i alla fall!


UNDERCUT / SIDECUT & JA ELLER NEJ?!?!?!??!