blå


En gammal bild på mig, som jag hittade på pappas dator, från när jag fortfarande hade långt svart hår, inte hittade från södra torget till knalleland och inte hade en jävla aning om hur man tog kort med en systemkamera.Varje gång du gråter

Du såg på mig och jag bad dig att vänta, du blev fundersam och jag blev blyg och jag undrade;
Jag tvingade dig att lova att aldrig lämna mig imorgon och du lovade.
Såhär i efterhand har du sagt att jag skrämde livet ur dig: du trodde jag skulle lämna dig.

Jag kan inte rakt ut säga hur jag känner för dig, det är allt för komplicerat och jag är för lat och jag gör alltid allting så svårt, och om jag skulle försöka skulle jag utan tvekan såra dig.
För även om du är det absolut finaste jag vet
och trots att du utan tvekan har dom mjukaste läpparna i hela universum
så har du också dom vassaste orden och du har gett mig fler blåmärken och knivhugg och skrapsår än någon annan människa jag någonsin har träffat.

Du blev så otroligt förbannad och jag tvingade dig gråtandes att åka ner till stan för du, du hade så jävla fel och du hade gjort så jävla fel och jag var så jävla..
vi satt på en bänk och jag såg dig gråta för första gången. Du som aldrig gråter. Du som inte ens skulle gråtit om jag så bröt din arm. Men då grät du. Och vi satt där bredvid varandra, du och jag, och jag höll om dig och det enda jag ville just då var att du skulle sluta gråta.

Jag älskar dig. Det gör jag, så otroligt mycket med hela mitt hjärta och vilket håll jag än tittar åt så ser jag bara dig. Bara du, bara du och dina vackra ögon som jag aldrig drunknat i, nej för du har inte blå ögon, du har gröna. Men tro mig, jag behöver inte drunkna, för jag faller för dig så ofta att jag nu har blivit stamkund på akutmottagningen i lasarettet. Ibland blir jag rädd för mig själv, speciellt eftersom vi fungerar på helt olika sätt, och jag behöver dig så mycket just nu och för alltid.

Du svarade nej när jag frågade dig den där avgörande frågan. Den där frågan jag redan visste svaret på, och varje gång du förnekade dog jag lite mer inombords för jag visste att du ljög. När jag sedan fick nog, när jag sedan konfronterade dig och tryckte upp dig mot väggen och höll mina händer så hårt om din strupe att du knappt kunde andas så erkände du. Och jag blev livrädd. Och jag gick sönder.

Vi satt där i din säng och jag såg dig gråta för andra gången. Du som aldrig gråter. Du som inte ens skulle gråtit om jag så bröt din arm. Men då grät du. Och jag tittade på dig, och jag lyssnade på din förklaring, och mina tankar hann flyga flera miljoner varv runt jorden under dom minuterna, och tillslut så kröp jag fram till dig och jag höll om dig och det enda jag ville just då var att du skulle sluta gråta.

Jag är rädd för dig. För du har sårat mig precis lika mycket som jag har sårat dig. Vi ligger lika på den nivån. Skillnaden är att jag analyserar och funderar och dör och gråter medans du släpper det och ser framåt. Jag ser också framåt, men jag har en backspegel som jag inte kan låta bli att titta i. Därför är jag rädd. Jag är rädd för upprepningar, för hårda ord, för dig när du höjer rösten och jag är rädd för mig själv. För jag märker att jag, trots att jag kämpar emot med hela mitt hjärta, tappar intresset.

Du ringde mig mitt i natten, mitt under din natt. Jag var orolig för alla var där och jag var hemma och jag sov nästan, men du ringde och jag svarade och du var inne på toan. Du hade blivit förkyld sa du när du snörvlade till en gång och sen förklarade du att jag var det bästa som någonsin hänt dig. Mitt hjärta stannade och tiden stannade och jag fick så många fjärilar i magen och tårar i ögonen att jag trodde jag skulle lyfta och flyga iväg, och du snörvlade som om det forsade snor ur din näsa men du var inte förskyld.
Jag låg i min säng och du satt inne på herrarnas toa och jag hörde dig gråta för tredje gången. Du som aldrig gråter. Du som inte ens skulle gråtit om jag så bröt din arm. Men då grät du. Och jag grät jag med. Vi grät ikapp du och jag, och jag var lycklig och jag hade så ont, jag hade så jävla ont i mitt hjärta att jag ville klicka dig men jag stannade och jag lyssnade, och vi grät.

Jag vill höra allt igen. Jag vill att du ska ringa mig och berätta, men denna gången vill jag att du ska vara nykter. Jag vill hålla dig i handen och springa genom stan mitt i natten under alla gatulycktor och neonljus medans regnet smattrar mot marken och vi snubblar och vi skrattar och det bara finns vi två. Jag vill falla och jag vill att du ska ta emot mig, jag vill ligga i din famn medans du smeker min kind och flyttar en hårslinga som ramlat ner i mitt öga och jag vill att du ska se mig djupt i ögonen och jag vill att du ska le. Jag vill att du ska överraska mig och tro mig, jag kommer bli så glad, jag kommer bli så lycklig och jag kommer lova att aldrig någonsin fundera på en dag utan dig igen. Om du lovar, så lovar jag, att jag aldrig ska lämna dig imorgon, jag ska stanna och jag ska hålla om dig varje gång du gråter.


Det är nu när jag sitter ensam på mitt rum mitt i natten jag kommer på mig själv med att skriva om saker jag egentligen vill säga men aldrig kan få ur mig. Det är privat, det är hemligt, det är lite sorgset och det är direkt från mitt hjärta. Det är förvirrande och komplicerat och det är långt. Det kanske är lite utsvängt för att låta bra men det är såhär jag känner, tänker, andas. Bara du.
Bara du.


NOW GRAB THE SOAP I HAVE THE SOAP


besviken


besviken på livet, på mig själv, på vädret, på pappas dator, på precis varenda jävla sak som finns
helvete

Idioti

Jag är avundsjuk. Inte lite utan mycket, och jag vet inte vad jag ska göra åt saken för det spelar ingen roll vad jag säger för enligt dig har jag alltid fel om just det här. Jag önskar du kunde förstå, eller att vi kunde byta plats för en dag eller två så du får känna hur det känns men jag vet att du inte fungerar på samma sätt som mig.

Jag vill höra att jag är bra, att du saknar mig, att du tänker på mig. Att jag är det som får dig att andas eller att mitt skratt gör dig glad i flera dagar. Jag vill bli uppringd för att du saknar min röst, jag vill höra dig säga allt det där du känner och jag vill bli tårögd och le. Jag väntar på att min telefon ska surra till, på att den ska ringa eller på att du ska knacka på min dörr och överraska mig men ingeting händer. Jag väntar i onödan för du vill bara att jag ska veta att jag är underbar när du är riktigt jävla full. Jag vill veta att jag är underbar hela tiden, eller i alla fall någon gång då och då. Jag vill få dig att förstå men mest av allt vill jag att du ska känna såhär. För jag dör lite innombords och får tårar i ögonen när jag vet att jag väntar helt i onödan.

dator

Jag håller på att få panik.. Jag är så frustrerad och arg, åh! Min dator bara krånglar och jag vet inte hur man ska fixa det. Eller jag vet men jag kan inte göra det själv. Fan vad störande. Tröstar mig själv med en snygg tshirt från weekday's rea, 20 kr känns väldigt överkomligt och dessutom har jag grävt fram mitt fina playstation 1. Ska se ifall jag inte kan installera sims 1 på pappas bärbara med, måste ju ha någonting att göra!


Ett tips: om ni vill ha lite bättre koll på när jag lägger upp inlägg så tycker jag att ni ska följa mig via bloglovin'! Så slipper ni kolla in här och bli besvikna, om ni nu inte tycker det är lättare att skita i det. Själv använder jag ju inte bloglovin' något vidare direkt, haha men ett tips till er i alla fall. Ni kan följa mig genom att klicka på den blåa lilla grejen åt vänster som det (just nu) står "16 prenumeranter via bloglovin' " på/under.


Ett till tips från mig bara, passa på att gå in på Weekday om ni har tid! Dom har ju rea nu! Plagg för 100, 80, 60, 40, och 20 kr. Det är synd att jag redan gjort åt alla mina pengar haha.

Haha


Första från twobluecrabs, andra från icanhascheezburger, tredje från pizap, fjärde vet jag inte och den sista är en fin bild på mig när jag flexar mina musklar. Tänkte att ni ville se det. Puss!


Weekday


Åh, vad jag vill ha den här.


Om

Jag är inte snygg. Jag är inte ful, men jag är inget speciellt. Jag är riktigt dålig på att höra av mig, jag ändrar mig snabbt. Jag har svårt att stanna hos folk. Jag är rädd för att bli sårad. Jag är dålig på att visa uppskattning. Jag har svårt för matte. Jag är inte rik. Jag glömmer saker lätt. Jag tänker för mycket, analyserar och vrider på saker tills jag blir galen. Jag har ingen som helst koll på min ekonomi och jag kan spara penagr men jag vill helt enkelt inte. Jag vill inte alltid va med folk, jag har mina perioder. Jag har järnbrist, jag blir lätt trött och irriterad. Jag behöver höra att jag faktiskt är omtyckt och att jag duger även om du ser det som något självklart, något du inte behöver säga. Jag har svårt för att glömma, om du sårar mig så minns jag det föralltid och om du sårar mig så kommer jag att ha ont länge. Jag är svag, liten och ganska konstig. Jag är jättesmal. Jag kan lätt vara elak ibland; jag slutar umgås med dom personerna som klagar på mig eller inte förstår mig. Men om jag fastnar för någon, om någon får komma innanför min fina mur som jag har byggt upp, så ska den personen veta att även om jag inte hör av mig, även om jag inte berömmer så mycket som jag borde, och även om jag inte alltid orkar göra något så tänker jag alltid på den personen, den ska veta att jag alltid bryr mig, att jag alltid ställer upp och att betyder den personen mer för mig än något annat i hela världen.

"hurra"...

Min dator är helt paj. Eller egentligen inte, men jag kan inte använda den så det kanske blir lite dött här tills jag lyckats fixa nånting.. Får sitta på pappas bärbara sålänge, inte riktigt lika kul eftersom den är galet seg osv. Men men, vad ska man göra.

Önskelista


Blixz 1, 2 och 3 från nagelgiganten, clip ons från Taj Mahal, jeans och väska från Modekungen + pengar till en tattuering (bild från tumblr).

Ny design!

Så, om det cpar, ser konstigt ut eller ser likadant ut som innan så får ni uppdatera sidan några gånger!
Är det något som blivit fel och inte funkar så säg till!


Vad tycks?

Butterflies and hurricanes
I will always kiss you when you're mad


Vote

Mina designade sko på NELLY.COM

Rösta!!!!!!!


Black and Gold

Ja, liseberg var underbart, nu har jag sovit som fan och kollat på hur många filmer som helst osv. Orkar inte skriva något just nu, men ska försöka få ihop någonting så snart som möjligt! Puss på er!

Bite the Bullet - Little MajoretteHär får ni en rolig låt och en riktigt ful animation, men jag orkar faktiskt inte anstränga mig. Imorgon blri det LISEBERG YAY HEY WIE TJOHO Blöööulöhjdkhaj

HdhjaskgfödsfjgldsJag är sjukt cool och är med i en tävling hos Millah där man kan vinna lite grejer från en sida som heter Pigtail. Det är ju värt ett försök, eller hur? Vore en kul grej att faktiskt kunna göra något med håret någon gång haha!

How to look good


Alltså hahahahaha


Baby I'm yours


Wildfox bathtime doll


I love wildfox and so should you!

Rocker


Ja, såhär blev den tillslut. Helt jävla annorlunda emot vad jag egentligen skulle gjort, men detta blev tusem gånger snyggare!

Den är alltså en beställning på header till Zandras blogg, jag har fixat hennes design innan och nu ville hon att jag skulle göra det igen. Hon ville ha en målad bild och vad gör man inte för världens bästa Zandra!

Jag är ju inte så bra på rockers etc. som sagt, men lite rock blev den väl? eller? haha. Jaja, hon är nästan naken och hon är snygg så det funkar ändå.


här har ni en länk till Zandras blogg!

Well

Idag är ingen bra dag. Jag känner mig sjuk, har tråkigt, luktar svett och jag har försökt rita samma jävla bild hur många gånger som helst men det blir bara FEL! Jag är sämst på att måla rockbrudar, händer, fötter, gitarrer och på den bilden var allt med. Bajs. Ska försöka på en ny bild nu, kommer på massa nya ideer hela tiden, så får väl testa en annan av dom och se ifal ldet går bättre med den. Oroa dig inte Zandra, haha jag SKA lyckas med någon av bilderna iaf!

Om jag startade en egen tidning...


..skulle den se ut såhär! Skulle du läsa den?
(fast jag hade nog försökt komma på ett bättre namn än "dream magazine", haha)

Modell: Ylva
Make up, styling och foto: jag


Här är orginalbilden, för er som vill se:

NOT WITHOUT MY WAYFARERS


Frida Gustavssonsmink för en gångs skull
Emma undrade om jag kunde visa någon sminkning. Ja, det kan jag! Jag hoppas det här hjälper haha.

Detta är dom/den sminkningen jag oftast använder, plus svart sotat då.

Jag har inte gjort någon beskrivning till eyelinern/kajalen för det finns inte direkt några tips. Det är bara att öva. Det går alltid att rätta till med en tops i värsta fall.

(och jag hoppas att ni förstår att jag inte använder röd och blå kajal/eyeliner, det är bara så att ni ska se hur/vart jag använder dom. använder såklart en svart!)

Robyn


I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye

I'm in the corner watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own

Lykke Li


Fan

Ibland hatar jag vissa delar av mitt liv så jävla mycket. Fan vad trött jag är på vissa personer, på vissa saker, och på all jävla skit. Fan också.

yeah


Har börjat på en bild, men orkar inte göra klart den helt just nu så ni får en liten sneakpeak på den, haha. MMMM, nu blir ni nyfikna va?! Eller nåt.

Fot


Idag har jag inte gjort någonting. Jag har spelat tvspel och druckit cola, svettats som en gris och ätit kött. Jag kanske borde byta kön? Hursomhelst så har dagen varit allmänt dålig. Nu ska jag tycka lite synd om mig själv och fortsätta spela, typ. Här får ni en bild på mina finfina fötter. Nja, men nagellacket är ju lite roligt iaf.

Intense


Annars


..och när jag inte står modell i studion ser jag ut såhär

foto: Logitech webcam
modell: jag
smink: inget
hår och styling: jag

Ego
Foto och redigering: Henny Ekman
Modell, hår och makeup: jag

Nej, jag har tyvärr inte magiska ögon som byter färg lite då och då, utan jag har bajsbruna ögon (som mittenbilden). Jag hade gärna haft grön/blå ögon som på sista bilden, men nänä. Inte då. Tack gud.

Någon mer än jag som tycker att jag ser ut lite som Annika Marklund på sista bilden?

Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden

Så ge mig lite pengar, ge mig värme (fast inte så mycket som jag fick idag, men tack ändå) och ge mig sol, ge mig glass och skugga och fina lockar i håret, ge mig en ny frisyr och en klänning och lite smink och ge mig en barbadosbränna, ge mig solsting och fräknar och ibumetin, ge mig fina drycker och fint folk, ge mig ett par skor eller två och ge mig ett åkband på liseberg och våfflor och sockervadd, ge mig en mp3 med daniel adams ray och simon norrsveden och lite håkan hellström på ett hörn, ge mig liveband och salem al fakir och buggdans i parken på torsdagar, ge mig dig och ge mig allt du kan och ge mig en puss och sen jävlar är jag din för evigt och för alltid.

Vi ses på stan?

Tinnitus i hjärtatJa, det här med mittbena och hippieband kanske är min grej trots allt?
(och nej, jag har fortfarande inte tröttnat på att göra animationer)

Men det gör inte så mycket för jag har aldrig riktigt fastnat för dig

Det ligger pärlor på din panna men du är inte riktigt nöjd
för du har kämpat förgäves gång på gång precis som alla andra
Kom, jag bjuder, du får bli lycklig för en stund
eller två men då får du betala själv, för jag har inte råd

Så jag börjar må bättre nu, är inte helt stabil men vem är det?
Finns ingen anledning till att bry sig mer så jag taggar ner
Tar det lugnt ett tag medan det rinner ner för halsen
och jag älskar, hatar, dödar och slåss för din skull
men du ser rakt igenom mig och skrattar lågt
för du har aldrig riktigt brytt dig eller så

Jag är inte riktigt beredd på att stanna hos dig, det har jag aldrig varit
jag är ledsen men det är kliché och det är inte jag, det är du
Så vi ses väl på stan nån gång, du smsar väl om ett tag
jag kommer svara såklart, och jag kommer fly igen
Du får jaga mig om du vill men bli inte besviken
för jag kommer aldrig någonsin bli den du vill att jag ska va


Men det gör inte så mycket för jag har aldrig riktigt fastnat för dig

Nåt som aldrig helt försvann

Dry my eyes so you won't know
Dry my eyes so i won't show
I know you're right behind me

we could make it better sometime

There's a possibility
All that I had was all I gon' get
There's a possibility
All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows

Good times for a change.
See the luck I've had, can make a good man turn bad.
So please please please let me, let me, let me, let me get what I want, this time

I haven't had a dream in a long time.
See the life I've had, can make a good man bad.
So, for once in my life, let me get what I want, Lord knows it would be the first time,
Lord knows it would be the first time.

Such a waste of a young heart
Lost in the dark
I'm spun out so far: you stop, I start

I'm dying with every step I take

Let's pretend it won't be always so hard, somewhere along the road we'll be back at the start

Leave me out with the waste, this is not what I do
It's the wrong kind of place to be thinking of you
It's the wrong time for somebody new

Is that allright? Give my gun away when it's loaded
Is that allright? If you don't shoot it, how am I supposed to hold it?

Det skulle varit du

and it hurts with every heartbeat

cherry bomb


Bild från 2008, haha. Jag har jobbat och det är därför jag inte lagt upp något. Jag vet, jag har ett liv etc etc.

Nu har jag sett Zombieland, den var lika bra som den var första gången jag såg den. Vilket är sjukt bra. Se den.

Ska sova eller något liknande nu, puss på er!