B-day wishlist


Lite fina saker jag inte skulle tacka nej till nu på måndag när jag fyller år. Första bilden från Decida Style, andra vet jag inte, 3+4+5+6 från Romwe, 7+8 från modekungen.


Kermit Tesoro


Det här är fan värt att spara ihop till. Jag dör. Jag ska, SKA, köpa ett par skor från Kermit Tesoro. Om jag så ska dö på kuppen. Herregud.


brunette


Superdålig bild, men ny hårfärg. Tröttnade på ombren så färgade det blonda ljusbrunt - har fortfarande kvar det mörkbruna i bottnen dock. Jag är nöjd!


Der Augenblick ist Ewigkeit


skinny love

vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn


Idag har jag på mig min mysiga favoritkofta från H&M, tshirt från Lager 157 och jeans från weekday.


Who will love you, who will fight? Who will fall far behind?


Ja, vad gör man när inspirationen och peppen tar slut? Lägger sig på marken och vägrar röra på sig? Sätter sig i ett hörn och leker osynlig? Peeps, jag behvöer pepp. Gärna lite tid till att hinna göra saker också. Och ork att göra det. Sover i princip hela tiden, när jag inte jobbar då det vill säga. Ska försöka vända på det här nu, för jag tror att ni precis som jag inte tycker det är så kul när jag är sån här!

bw leoEtt säkert kort när jag inte vet vad jag ska ha på mig - halvt suit up, leopardsjal som fluga och mina acne-kopior.


Please, please, please


let me get what I want this time


Lördag

I lördags var vi här och vevade lite, fint värre! Nu taggar jag inflyttnings/födelsedagsfesten som är om nån vecka. Kommer bli bäst!


tråkKänner mig lika tråkig som jag ser ut idag. Vill vara hemma och sova, eller bara ta det lugnt i alla fall - men, jag måste jobba. Och städa, och diska, och tvätta. Någon frivillig som känner för att hjälpa till?


Voy Tarde


Lost


Lights will guide your way home and ignite your bones, and I will try to fix you

Äta, jobba, sova, äta, jobba, sova... Ungefär sådär ser mitt liv ut just nu. Kickoffen var HELT SJUK. Vi blev portade från stället vi var på, och det är förståeligt (nerrivna tapeter, trasiga handfat, glas överallt, piss i sängarna, öl&vider&vin på golven, trasiga bastutillbehör, spya i en badtunna med mera....). Jag har aldrig festat med så extremt störda människor i hela mitt liv. Fattar inte att man kan vara så galen när man blir full. Jag och Melina hörde som tur va till den lugna delen av människorna. Herregud.

Behöver fixa tvättid och grejer, men jag orkar inte. Kan inte ens tvätta. Kommer bara förstöra alla mina kläder. Jaja. Det är jobbigt det här med att bli vuxen.

wetlook

NU HAR JAG ÄNTLIGEN INTERNET! Gött. Har precis varit iväg och ätit med halv tre gruppen på jobbet, eftersom vi sålt så bra det senaste så bjöd dom på lunch. Ska smart bege mig ner mot stan för att jobba lite, sen ikväll blir det att sova, plocka upp grejer ur lådor och att packa inför helgen, för då ska jag iväg på kick-off med jobbet! Ska blir så sjukt kul! Vi ska till något hemligt ställe tydligen, och vi ska göra massa aktivitetet/lekar och sånt plus att det är gratis mat och öppen bar hela kvällen. Kommer komma hem på söndag eftermiddag någon gång, då kommer jag nog inte va så pigg haha. Nåja, nu ska jag jobba, ska försöka hinna med att fixa något kul inlägg ikväll.


internet

Får förhoppningsvis Internet på torsdag, då svarar jag på kommentarer osv. Jobbar och sover 24/7 just nu. Har dessutom lagat köttfärssås helt själv för första gången i mitt liv, utan att bränna något! Win!

HEY KOMPISAR!Nu är det som såhär, att imorgon (torsdag) flyttar jag in i min nya lägenhet! Så då kommer jag inte kunna uppdatera något eftersom jag inte fått internet där än. Dom senaste dagarna har jag jobbat ihjäl mig och packat ner hela mitt liv (rum) i små lådor. Jag har med andra ord inte så mycket att skriva om heller. Däremot hann jag ta en bild lite snabbt innan jag ska kasta mig i sängen, och det här fina hjärtat är till er kompisar!

Så nu medans jag inte kommer kunna uppa så mycket tänkte jag länka några bloggar som jag tycker att ni verkligen borde ta och följa, för det gör jag.