boys have always been the better girls


Frisyr


Min favoritfrisyr just nu. Skitenkel att fixa och när den väl sitter så sitter den där. Dessutom behöver inte håret vara nyduschat, syns inte om det är äckligt. Bra festivalfrisyr! *tipsartipsar*

ordbajs

När jag mår lite dåligt, då brukar jag stänga av allt och lyssna på bon iver eller kent eller nån annan cheesy gråtlåts-artist och sluta leva ett litet tag innan jag liksom kämpar mig upp igen. Just nu har jag en sån period så jag orkar inte uppdatera så mycket men vet ni vad? Jag ska försöka. För idag har jag fått så fina kommentarer att jag nästan började lipa (okej jag är känslosam och depp och ja.. känslig.. just nu...) och även om det inte går så bra just nu så är det faktiskt p&l nästa vecka, och det kommer bli så himla fint.
 
Och hörrni, en annan sak jag brukar göra när jag är lite depp, det är att sätta på den här och bara lyssna på den några gånger, för det är något av det finaste jag någonsin fått - en hel dikt som handlar bara om mig. Inte vilken dikt som helst dessutom, den finaste dikten. Så ni som vill får lyssna (och det borde ni, den är faktiskt bra) så ska jag själv sätta på nån mysig låt, och sen gå och lägga mig i min säng och bara vara ledsen för det får man faktiskt vara ibland (det bestämmer iaf jag att man får nu).
 
 
Puss på er finisar. Och förlåt för ett extremt tråkigt inlägg.

vill ha.....långt brunt hår igen, med lugg. haha okejjjjjj jag ska sluta hålla på och ändra mig om mitt hår hela tiden, men jag tröttnar ju bara på det. bajs.

I miss youGlitter Boots DIY


Detta är vad jag gjort ikväll.

och Linda: man borstar som vanligt, man ser bara till att vara försiktig i hårbotten så man inte fastnar i microringen man satt i dom med!

kort


Blev sugen på att pimpa valfritt par av skor. Vill också klippa kort frisyr (i snitt med bilden ovan, jag tänker typ rihannas gamla frilla fast koolare såklart). Kommer antagligen ångra mig vad jag än väljer, men att pimpa skor känns mindre farligt än att klippa av håret så det får bli det.


Feather extensions
Satte precis i nya feather extensions. Mina förra var ju ganska neutrala så dnena gången körde jag på olika nyanser av lila och lite blått. Blev fint. Färgerna syns ju tyvärr inte, men tills jag får igång kameran så får webcam bilder duga. Ska försöka be nån annan med bättre kamera att kirra nån gulli bild. Pöss på er.


Stine Goya


*
Idag införskaffade jag mig den perfekta, beigea jackan från Stine Goya, och jag tror jag är kär. Bilderna gör den verkligen ingen rättvisa (letar fortfarande efter min laddare till systemkameran..) men det får bli ett litet smakprov. Jobbar 24/7 så har inte riktigt tid (som vanligt), ska bättra mig, looovar.