Gabriella Ekman





Okej, jag var bara tvungen att ladda upp dom här bilderna. Hur snygg på en skala av ett till tio? Jag skulle nog säga minst tolv och en halv. Jag fullkomligt älskar hennes frisyr, blir jättesugen på att raka av på båda sidorna eller bara fixa sidecut! Haha. Ska försöka hålla mig dock, är ingen grej man gör bara sådär. Eller? Bilderna är från Style-Fever och tjejen på bilden heter, som ni kanske förstod genom rubriken, Gabriella Ekman.


bronze


Såg att ni ville se hur det ser ut i lägenheten, och det ska jag fixa så fort jag har målat om i sovrummet och i vardagsrummet, vilket kommer inträffa så snart jag fått tag i färg som jag gillar! Kanske tar lite småbilder på detaljer sålänge. Sen ska jag försöka fixa lite andra roliga grejer också, när jag kommit på nåt kul.


A ce jeux excitant si bon mais si lassant




Såhär såg jag och Frida ut igår, som förörvigt var en riktigt lyckad kväll! Idag har jag varit med mamma och pappa i stan och kollat i lite butiker. Nu ska jag halvsova framför tv:n, det behövs.


ordbajs


Ikväll är jag lite svart och svår faktiskt, förstår mig inte riktigt på vissa människor. Saknar massa fint folk som jag inte ens längre träffar och som jag inte riktigt vet varför det ens blev så. Saknar min fina Frehdo, trots att jag faktiskt träffade henne senast igår. Saknar Zandra, och Ylva, och jag saknar Emma som är i USA nu. Vill åka utomlands, vill byta jobb, vill starta eget, vill måla om mina väggar, vill så himla mycket men går inte göra något alls. Sitter liksom lite fast. Men jag borde inte klaga, jag har faktiskt kommit en lång väg från att vara hemmaboende skogstomte med för mycket fritid till att bli fett kool stadsbo med jobb och grejer. Jag har ju faktiskt dels fått mitt drömjobb (det på Nelly då, inte det på citysälj ehehehe) och min lägenhet är typ helt underbar och jag har en fin katt och fina vänner som ställer upp när dom behövs. Synd att man hela tiden måste offra en sak för att kunna få något annat bara! Nä, nu ska jag sluta, vet att ni inte vill läsa sånt här ordbajsande men jag måste ju få skriva av mig lite ibland, eller hur?

Så tell me, vad vill ni läsa om? Vill ni se bilder på min katt? På lägenheten? Vill ni se hur min dag ser ut? Vill ni fika med mig? Vill ni att jag ska skriva dikter? Vill ni att jag ska spela in en låt? Lära mig joddla? Dansa twist? Ge förslag. HIT ME!


Sporty

OMFG. SERIÖST. Jag dör. JAG. MÅSTE. HA. DOM. HÄR. SKORNA. Från Jeffrey Campbell såklart, och på nastygal kostar dom "bara" 918 kr, ca 1100 med frakt. Fy fan vad jag önskar att jag hade pengar just nu. HÄR är länken till dom om någon är sugen!

Ludde



Hej dudes, idag när jag kom till jobbet så mötte jag den här killen! Han heter Ludde och han är fett kool, dessutom så har han långt fint hår så han ser ut som ett lejon, fast han har oftast håret uppsatt så man ser inte det. Någon kanske till och med känner igen honom, han har nämligen varit med på gaybloggen hela två gånger! När Ludde inte är på jobbet så gillar han att ta långa skogspromenader, att vara elak och att stå upp när han ringer och säljer tidningar. Visst är han gullig?


Vill ha


Just nu vill jag ha: en snygg keps. En cola. En köttbit som jag kan äta (helst med lite klyftpotatis och sås till, nom). Lite godis. Gärna lite glass också. Just nu hatar jag att inte bo hemma.


I've got 99 problems but a bitch ain't one


Att få rätt färg på hur håret ser ut på bild är totalt hopplöst. Det är mörkt lila, inte så färgglatt som jag hade väntat mig (kan ha blivit lite för van vid mitt tidigare turkosa hår) men det är fint och jag är nöjd! Känner mig som mig själv igen nu när håret blev lite mörkare. Idag har jag vaknat hos en fin person, kollat film, spelat tvspel och kollat lite mer film. Har också fixat lösnaglar, fast jag vet inte varför eftersom jag antagligen bara kommer dra bort dom eftersom dom är i vägen. Jaja. Kul att veta. Nu ska jag sova, så godnatt!


Purple Rain


HUR SNYGGT är inte det här? Som vanligt så har jag tröttnat på mitt hår, så nu kör jag på lila. Inte lika ljust som Lily Allens peruk (tyvärr..) utan en aningen mörkare färg. Tror jag. Sitter med färgen i håret och har faktiskt ingen aning om hur färgen kommer bli, men jag hoppas på det bästa!


Lion Queen




omnomnom


Tillbringar min kväll med att se besvärad ut och äta ost och kex. Nu ska jag slåss med min katt och sova. Fred ut!


till sulli

Den färgen jag hade i håret kom från Stargazer och heter Tropical Green, och den är semipermanent (alltså bara en toning, den går bort efter ett tag) och den gröna jag hade på den bilden du kommenterade var en urtvättad nyans av Tropical Green! Vilken nyans av färgen du får beror ju på vilken färg ditt hår har innan du tonar det, men när jag tonade mitt var det ljust blondt och då blev färgen såhär:



Alltså väldigt stark turkos - vilket jag var ute efter, haha. Nu vet jag inte om du menade den urtvättade färgen eller den här starka, men Stargazer har ju MASSOR med olika färger, så finns säkert någon som passar! Stargazer finns på Partaj och på Shock, och Shock har en webshop om det inte finns någon Shock-affär i närheten av dig: den finns HÄR!

Hoppas det här hjälpte lite, vill du veta något mer så fråga bara!

Call your girlfriend


och du sa "Kom och ta mig någon annanstans"




En lagom fräsh och luddig dagens. För er som inte fattar så är det en svart stickad tröja med massa text på från H&M och en finfin kepa från Insight som jag köpte för evigheter sedan men inte använt förens nu. Ska fan börja använda keps oftare, aschill ju! Känner mig som en skate:are. Kanske ska börja åka skateboard? Skulle inte tro det, vill faktiskt leva några år till. Peace.


Fot


Vill så gärna förklara angående min nya sambo, men eftersom både min mamma och min pappa läser min blogg så får det faktistk vänta lite. Idag och igår var riktiga skitdagar, därav min dåliga uppdatering. Är svinhungrig trots att jag precis ätit, vad är det här?! Har börjat äta så jävla mycket nu på den sista tiden. Tur att min ämnesomsättning är cp så jag aldrig går upp i vikt. Jag och min fot ska bädda om min säng nu, sen ska jag nog försöka sova!


Born this way



Såhär såg jag ut u Fredags på halloweenfesten! Sminkade om mig lite snabbt före krogen när vi panikåkte hem till mig för att Melina lyckats glömma sin plånbok hemma hos mig. Nu sitter jag hemma och försöker få min nya sambo att sluta gömma sig under min byrå - det går lite sådär. Ska svara på kommentarer osv snart, nu är jag för trött!


'Cause I wanna take you downtown



Lyssna på låten samtidigt så ska ni få se på fina grejer.


Skeleton Girl





Jag ska på maskerad på fredag, gissa vad jag klär ut mig till?


Sandwich