Judy


Ja, fattig är jag och jag borde faktiskt spara, men fan.. Den här jackan är farligt snygg.. Från Monki!


Black Swan


Utan tvekan en av dom bästa filmerna jag sett. Så sjukt obehaglig och fin och spännande och helt galet bra. Se den.


copies


Snart mina!

Update: från modekungen. Bilden är dock inte därifrån, vet inte vart den är ifrån faktiskt


@zandra


Sitter hos Zandra&Bellen nu (det är för övrigt Zandra som tagit detta kortet, för er som inte visste) och väntar på att dom ska röka klart. Jag har blivit superförskyld och hostar slem och snorar ner folk. Igår va vi och kollade på lite band som spelade här i Kinna, dom flesta var faktiskt inte särskilt bra då dom sjöng i fel tonarter och rösterna höll inte. Däremot ÄLSKADE jag bandet Blue Orchid! Dom var helt sjukt bra. Har blivit lite kär i dom tror jag. Imorgon ska vi dit och kolla på lite fler band (hoppas iaf något är bra, eehehehe...). Till helgen (allså idag eller imorgon, ingen kan tydligen bestämma sig för vilken dag som är mest pepp) taggar vi utgång! Typ. Ska bara bli av med allt snor först.

gaaah

På bilden ser ni en brud som inte bara ser helt cpstörd ut, hon är dessutom BEGRAVD i jobb. Nu när Sanna och Siri är i HongKong och förbereder releasen m.m. så får jag massor med jobb att göra. Fint men som sagt, jobb=ingen fritid=inget bloggande (eller något annat heller) atm. Hoppas ni står ut! PUSS!

fint





HUMOR


HAHAHAHA roooooligaste på länge. Om ni vill se mer cphumor så tycker jag ni ska kolla fortsättningen HÄR!


hår2


Någon ville se hur färgen blev, så hääääär får ni en bild. Jag har tappat bort mina minneskort så kan inte ta med systemkameran haha, så mobilen får duga sålänge. Färgerna är lite konstiga här men som ni ser är det alltså ljusbrunt/mörkblondt i längderna och mörkbrunt i botten.


hår


Jag och håret har bråkat hela helgen, men nu är vi sams igen! Dålig cambild men orkar inte ta med riktiga kameran. Ni får nöja er med det här sålänge.

Så, vad tycker ni? Bra eller bajs?


TRENDER SS11

BLOCKFÄRGAT. Enfärgade plagg eller plagg med blockmönster på.
FÄRGGLATT. Starka färger i galna färgkombinationer.
PLAST. I vår ska väskorna vara av plast istället för skinn.
ALL WHITE. Helvita outfits.
NEONLÄPPAR. Läppar i stark ceriserosa med en annars neutral makeup.
MINT. Pastelliga färger, gärna samma färg i hela outfiten.
GULT. I vår är gult inte fult längre. T.ex. som på byxor som hos Jil Sander eller som på H&Ms plastväska som släpps i vår.


hippie


Philip


Gjord åt Philip, han ville också se lite Gorillaz ut!


Gorillaz style


Självporträtt i Gorillaz-stil. Är fortfarande helt slut i huvudet efter flygresan, phew. Borde kanske sova?


Bildbomb


Här får ni en bildbomb från marocko! Tro det eller ej, men detta är inte ens hälften av alla bilder. Dom här kommer från Linas kamera, så fort jag gått igenom min egna eller Hanna har börjat ladda upp dom från sin så kommer jag lägga upp ännu mer. Nu ska jag dö i min säng, 5 timmars flygtid är rätttttt jobbigt.


sista dagen

Idag är det den sista hela dagen här i marocko, imorgon går planet hem vid tolvtiden någon gång. Så nu njuter jag av solen som fan, och imorgon när jag kommit hem ska jag försöka uppdatera med lite bilder! Kommer komma hem rätt sent men om jag inte är för trött ska jag fixa nåt inlägg.

I <3 Marocko




Här får ni tre fina bilder från marocko! Jag ÄLSKAR det här landet, lever p jordgubbar som kostar 10 kr/kg, bakelser/kakor som kostar ca 5 kr styck eller 25 kr kilot och mat som kostar runt 50 kr. Jag chillar på läget hlet enkelt! PUS PÅ ER ALLA!


ehehe

Ja, det blev inte så mycket bloggande idag men ni får iaf en nygjord bild på fina Lykke Li. Efter en spontan fika och väldigt mycket att göra på lektionen åkte jag hem och packade klart det sista inför resan. Sitter och funderar på vad fan man ska ha i handbagaget, haha! Hm. Lite böcker och sånt kan ju vara fint, blir till att köpa tidningar på flygplatsen imorgon. Har även med ritblock&pennor, en digitalkamera och lite såna grejer. Det är ändå fem timmars flyg, ska försöka sova lite men det vet man ju inte hur det kommer att gå!

Vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga nästa vecka, vet faktiskt inte om vi har internet! Men det märker ni väl haha. Sålänge kan ni ju kolla gamla illustrationer under kategorierna ILLUSTRATIONER PHOTOSHOP och ILLUSTRATIONER ILLUSTRATOR.

Tell me, vad är era bästa tips på saker man kan göra på flygplan för att fördriva tiden?

Oj

Har helt varit inne i att packa och hålla på så har liksom råkat glömma av den här lilla bloggen. Men idag har jag grafisk design så borde komma upp nån ny bild iaf. Köpte en fulsnygg klänning igår från indiska på deras rea, ahr nog aldrig köpt något därifrån innan haha. Jaja.

Tågbruden


När jag är ledsen, när något inte känns bra, när jag behöver uppmuntran eller när jag behöver känna att allt faktiskt inte är så jävla dåligt som jag tror att det är, då brukar jag titta på den här. Ett fint möte på ett tåg resulterade i att jag fick en alldeles egen dikt - och inte vilken dikt som helst, utan en av dom finaste jag någonsin hört dessutom. Jag har visat den innan men jag tycker ni ska se den igen. Han säger tillochmed mitt namn, haha jag kanske är töntig men jag kan inte låta bli att le när jag hör den här.

Swimsuit


Skulle inte säga nej till en av dom här baddräkterna. Från Black Milk Clothing.


Vive la France


Kära farfar,

Du försvann lite för tidigt. Jag fick ju inte ens säga hejdå, och jag kan inte göra något åt saken nu. Du försvann vid fel tidpunkt, samtidigt som allt annat går åt helvete liksom. Du borde väntat. Du borde aldrig försvunnit alls.

Jag kan inte sluta tänka på att jag aldrig mer kommer sitta i stugan med dig, att jag aldrig kommer se dig så extremt brun som du alltid blir på sommaren. Jag kommer aldrig mer ha kräftskiva och skratta åt att du åt precis ALLT på kräftorna (tillochmed hjärnan, blä). Jag kommer aldrig mer fira jul med dig, jag kommer aldrig få ge dig julklappar. Jag kommer aldrig mer få krama dig och känna lukten av cigaretter och för mycket herrparfym. Aldrig igen.

Jag har inte förstått att det hänt. I min värld sitter du fortfarande hemma hos farmor och tittar på tv med din hörapparat som tjuter lite då och då. Du sitter fortfarande där och det kommer du alltid att göra. Men så ibland får jag plötsligt ett slag i magen, för du gör inte det. Du sitter inte där, du är inte i köket, du är inte bortrest, du är död. Du finns inte mer.

Jag saknar dig. Jag älskar dig. Jag vill att du ska veta att jag tänker på dig, och jag hoppas att du mår bättre nu när du inte längre har ont. Dom säger att du hade mått sämre om du hade överlevt, och dom har antagligen rätt. Men jag hade gett vad som helst för att få tillbaka dig.

Jag älskar dig.

RIP

OHYEAH



Vi satt och funderade lite, jag och mina kära vänner. Egypten? Nja, njä, det känns lite för enkelt.. Lite för tråkigt.. Lite för lite.. Så vi bokade en resa till marocko istället! Hotellet ser ni på bilden ovan och denna enkla lilla 4-sjärniga byggnad ligger i det blygsamma området kallat Agadir. Så nu börjar jag plugga franska och packa resväskan för om 3 dagar (?!) så åker vi!


I


Supakitch & Koralie


RIP

Verkligen inte vad jag behövde just nu, men det här var antagligen bäst för dig... Hoppas du mår bättre nu, vart du än är. RIP farfar. ♥





nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.

pigg_tjej

Ja, nu sitter jag här hemma hos Bellen och Zandra och är sådär mysigt pigg. Dricker lite päronsoda och väntar på mackor med bacon och massa gott på. Nice. Gårdagen var faktiskt väldigt lyckad trots ett mindre roligt besked.. Som förhoppningsvis har löst sig nu. Ska försöka lägga upp nån bild sen när jag kommit hem.

Min första videoblogg


Såhär blir det när man är vaken till klockan 4 på natten. Totalt meningslös men vad gör man inte?

OKEJ

Jag vet att ni inte gillar att kommentera sådär överdrivet mycket, men nu har jag två frågor jag skulle varar VÄLDIGT tacksam om ni kunde svara på! Here goes:


1. Jag ska försöka rensa min garderob. ÄR DET NÅGON SOM ÄR INTRESSERAD AV ATT KÖPA PLAGG ISÅFALL? Dom kommer vara billiga. Jag har så otroligt mycket kläder och skor och smycken och skit som jag tycker om men inte använder, och dom gör faktiskt inte överdrivet mycket nytta när dom bara hänger/står där.


2. Om jag skulle börja designa tshirtar, linnen osv, SKULLE NÅGON VARA INTRESSERAD AV ATT KÖPA DET DÅ? Några av trycken kommer vara väldigt exklusiva då det endast kommer finnas en liten upplaga av varje plagg. När det endast finns en liten upplaga kommer plaggen vara numrerade. Vissa plagg kommer ev. vara handmålade av mig och då kommer det endast finnas ett enda plagg, vilket betyder att du blir ensam om det. Priserna kommer vara pressade, alltså så låga som möjligt. Några av t-shirtarna och linnena kommer att ha handgjorda detaljer och kommer tillverkas vid efterfrågan. Någon som är intresserad?

skor


bild: fashionfever

Köpte förresten två par skor idag, ett par svarta från vagabond som jag inte har någon bild på och ett par vita tygskor från scorett som är näst intill identiska med fina fashionfevers vita tygskor som är på bilden. Enda skillnaden är att mina har beige gummisula. Priset på tygskorna? 49 kr. Helt klart värt.


sleepy


remember that





“Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you’re wondering which way to go, remember that your career will never wake up in the morning and tell you that it doesn’t love you anymore.”


fuck

"should I stay here and pursuit, or should I go away, leave it all behind and change my whole point of view?

the reason why I don't talk to you anymore is because I keep telling myself that if you wanted to speak to me, you would.





eventually, it'll break your heart."






från min lilla hemlisblogg. från mitt hjärta. från allt det där jag helst vill glömma om jag inte får spola tillbaka tiden och göra allt rätt igen.

maybe


en bra och några mindre bra






Lite backstage-bilder, eller vad man nu ska kalla det. Haha. Himla fint i vilket fall.

Har för övrigt börjat lyssna på sån här elektro-skit, och vet ni vad? Jag gillart. Lyssna HÄR om du har spotify


Bitch


En uppgift vi gjorde på grafen idag. Rätt rolig!


And if cupid's got a gun, then he's shooting







Foto: Zandra och Jag (jag gjorde ljussättningen och Zandra tog bilderna, haha! Så det var väl 50/50)
Fotade bilder till min CD idag, är nöjd! Min favorit är utan tvekan den när jag slänger med håret!


Vad tycker ni?