Only the Brave Tattoo + Black Cassis MATTE


Unnade mig lite fredagslyx i form av en ny parfym (Diesels "Only the Brave Tattoo") och ett läppstift från Estée Lauder i färgen Black Cassis. Fint va?

lönehelg


Betyder att jag blir glad - och fattig. Har gjort åt ca 2000 kr av min lön idag, dock har jag lagt den på bra grejer - bland annat det som är på bilden! Ny bomberjacka, jeans och halsband från Gina Tricot, tröja från H&M. För övrigt - halsbandet är creepy som fan. Jag HATAR skalbaggar, och det syns inte på bilden men dom här är så sjukt bra gjorda att jag blir äcklad av dom ibland trots att jag vet att dom inte är riktiga. Haha. Vilken mes jag är.

fintMåste bara säga det - ni är så himla fina. Puss.

yeah


Idag har jag ätit kräftor och druckit diverse alkoholhaltiga drycket med min pappa, farmor och lillebror (men han drack såklart inget, han är typ liten). Nu ska jag dricka upp min öl för att sedan dra ner till stan och brännan & Popohoj. Hoppas ni drar ut ikväll, och om ni gör det - kom fram och kramas med mig!!

wey

Jaa, här dog det ett tag. Vet ni varför? Jag har städat hela lägenheten. Och idag har jag gått igenom min garderob och försökt få bort så mycket som möjligt. Imorgon ska jag gå igenom resten av mina skor, och sen ska jag fota dom och sälja så mycket som det bara går. Låter väl fint? Eftersom jag inte har något kul att lägga upp nu så får ni en bild på mig, hehe. Följ mig på twitter för lite roligare uppdatering, @asburydash heter jag där!

FREQUENTLY survey

 Hörrni babes, SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA gör den här undersökningen! Jag vill veta vad ni tycker!

FREQUENTLY

Bollen är i rullning. Gilla oss på FB och följ oss på twitter - @frequentlyswe.