Autumn Beds

Hej!
Idag hade vi temadag om stress i skolan. Va inte jätte på G men va med iaf. Det var rätt kul, och fan vad jobbigt det var på gymmet haha! Var helt dyngsur av svett efter xbiken, blev lite bättre efter combat-nånting (man stod och boxade i luften) och yogan. Yoga va asnice ju!

Sen åkte jag hem, va för trött för att orka göra något mer idag. Orkade inte ens åka in och kolla på Miss Li i borås, hoppas det va dåligt (moaha). Känner mig sjuk men ska till skolan imorgon ändå, man kan ju inte missa brännbollen!

.

Ibland önskar jag att jag va någon annan.

Jag kan inte va så bra som ni vill att jag ska va. Har alltid fått höra detta och kommer alltid få höra det. Att ni inte förstår vad ni gör, att ni inte fattar att ni påverkar så sjukt mycket. Hade jag kunnat ändra på mig hade jag försökt, men det känns som att jag aldrig kommer bli tillräckligt bra för er så det känns inte som att det är lönt att försöka.
Tur ni fick en som är bra iaf.

Johnny Knoxville


..blev det tillslut. Väldigt slarvig stil men tycker det är snyggt

In the making

Håller på med ny bild i en ny stil på ett sätt jag alrig testat förr! Uuuuuuuh. Spännande.

Någon som ser vem det kommer bli? Ni får en puss om ni gissar rätt ;P

HAHA


så går det om man spelar WoW för mycket och ens mamma spärrar ens account!

Sorry

Orkar inte blogga så mycket nu. Kommer sammanfatta allt ni missat i nåt inlägg nu snart, så BRB. Typ.

WTF

..herrejesus

Jerk It Out

Hej
Igår va jag med Kevin och vi åt mat och kollade bio och massa film hemma med, myyyyyyysigt!<3 Jag älskar min pojkvän.
Idag har jag jobbat liteeeee och såååååå, är trött och försöker njuta av min näst sista dag av sommarlovet. Imorgon blir det stan med Melojnudd och jag ska försöka hitta FFX, önska mig lycka till för det kommer jag behöva. Sen blir det nog farmor.

Nu återgår jag till min cola och mina nudlar men en fråga först (som det vore kul om någon svarade på)

Vad ska man måla på tavlor? Ska ju fixa nån men vad fan målar man? Sånt jag brukar måla på bloggen? Nåt annat? Inspirationen är liite för långt bort känner jag.

'cause you look so fine and I really wanna make you mine




..well you don't need the money when you look like that, do ya honey?

Street Survivor

Idag har jag varit i stan med Emma, det var riktigt mysigt att träffas igen! Har saknat henne!<3
Köpte en tröja och en BH utan rygg, nödvändiga saker faktiskt haha. Så nu är jag ännu mer pank. Najs.

Sen har jag faktiskt städat, jag är ju så sjukt sämst på att städa men nu har jag gjort en litenliten bit på mitt rum iaf. Har kollat igenom mina filmer, fan vad mycket skit jag har. Nåja.

Ska dammsuga, kolla igenom garderoben och försöka få undan lite grejer i rummet. Har massa skit i garderoben också, eller skit och skit, mer saker jag inte använder. Nån som vill köpa lite kläder haha?

Nu blir det att lyssna på lite mysig rock och att sega. Najs.
PUSS.

Dansa som på techno-droger

Nu jävlar är jag ego. Bilder som Hannah tog på mig för en evighet sen. Puss!
Btw ge tillbaka mitt hår!!!! Det är visserligen bara typ 4cm längre på domma bilderna men ÄNDÅ










(jag har tungan ute, därför munnen ser så cp ut moahaha)

Foto: Hannah Holmö

My Sharona

Blir inte Melina idag, blir att va hemma och mysa. Det behöver jag!

Imorgon drar jag till borås och fikar/går runt med Emma. Mysigt! Har ju inte setts på ett tag så ska bli kul.

Har förövrigt målat mina naglar cerisrosa, haha fan vad coolt. Hittade massa roliga färger nu när jag kollade, naajs. Ska köpa nåt billigt med kul färg sen. Hm..

Ska-listan:

1. Bli brun. Jaa, jo lycka till Sandra.
2. Bli rik. Det kommer.
3. Lära mig HELA låtar på piano. Inte bara intron eller dom fem första notraderna.
4. Fixa bra musik. Har ju bara gammla låtar på mobilen, behöver lite nytt.

..Med mera.

PUUUUUUUUUUSSSSS.

Kulturkalaset

Foto: Fredrik Etoall

Igår va man på kuturkalaset och kollade på europe med Hannah och Älsklingen! Riktigt nice va det. Det var rätt gött drag och man kände igen dom flesta låtarna, även om dom var en riktig one hit wonder haha. Final countdown spelades sist och då sjöng typ hela avenyn med. Najs!

Gick runt i gbg lite innan med, åt och fikade och kollade i affärer. Köpte lite underkläder bara. Hannah köpte en jättefin klänning, hoppas hon kommer använda den i skolan! (a)

Idag ska jag nog va med Melina. Är både trött som fan och lite partysugen, men blir la antagligen en slö kväll.. Kommer typ däcka på en gång isf. Jaja.

Har inget annat att skriva just nu typ. Så, latero.
Puss.

A Rainy Day's Reader's Guide

lookbook
Pics: lookbook.nu ; första, andra

modell
Baptiste Giabiconi, modell. H&M spring


Pic: Joachim Kullberg; blogg, lookbook

Tror inte ens jag behöver säga något direkt. Snygga stilar som fan. Gaaaaaaaah. Baptiste är ju i en klass för sig.

I've Got A Feeling

Hellooooo
Lite ändrade planer. Idag ska jag och mamma till Gekås.. hm. Brukar inte hitta så mycket skit där, men det är till en fördel denna gången eftersom jag inte har särskilt mycket pengar. Men men.

Blev inga bilder i Gbg tyvärr. Det blir väl en annan dag. Så, i måndags sov jag hos Hannah tills på tisdagen, det var riktigt mysigt! Sen åkte jag och Kevin hem till mig på tisdagen och kollade film (watchmen, FAN VAD NICE!!!!!). Han sov här och åkte hem igår, och efter han åkt jobbade jag röven av mig. Mer än så har inte hänt.

Jag har fastnat för Downtown med Peaches nu igen. Tycker den är asgo.

Imorgon ska jag, Hannah, Kevin, Jimmy, Coffe och nån mer tror jag till "kulturkalaset" (göteborgskalaset) och kolla på Europe! Nice eller vad?!

Nu ska jag duscha och lite sånt..
Puss.

Hoodoo

mb
Matthew Bellamy, MUSE

Come into my life 
Regress into a dream
We will hide
And build a new reality

Draw another picture
Of the life you could've had
Follow your instincts
And choose the other path

You should never be afraid
You're protected from trouble and pain
Why, why is this a crisis in your eyes again?

Come to be
How did it come to be?
Tied to a railroad
No love to set us free
Watch our souls fade away
And our bodies crumbling
Don't be afraid

I will take the blow for you

And I've had recurring nightmares
That I was loved for who I am
And missed the opportunity to be a better man

Little Girl Blue

Lite mer (halvtråkiga) testbilder. Inget speciellt men nåt iaf. Alla bilder är tagna av mig och får inte användas utan min tillåtelse.

blommor














...

Hur vet man att en person går att lita på? Hur ser man att en person inte ljuger? Och om man ljugit en gång, hur stor är chansen att man sedan ljuger igen..?

Hur ser man vilka som egentligen bryr sig? Hur märker man att det finns någon där när det är som mörkast? Hur bevisar man som person att man aldrig skulle ljuga? Hur gör man?

Hur märker man att en person säger såkallade "vita" lögner? Om det finns något jag hatar så är det vita lögner, för när sanningen tillslut kommer fram gör den så mycket ondare än vad den hade gjort om man bara hade sagt som det varit från första början. Att höra något från en annan person är som ett knivhugg i hjärtat för det kommer så ofta ut så väldigt fel. Förstorat och förvrängt så mycket att det inte ens liknar vad som egentligen hände.

Att ljuga för sin egna fördel är något av det hemskaste som finns. Man har aldrig någon anledning till att göra det, vad det än gäller. Det är precis som en vit lögn, sanningen kommer alltid fram tillslut!

Lögner är det värsta som finns. Att svika någon är det värsta man kan göra och att ljuga för att förstöra är ännu värre.


..Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra. Jag har lite för mycket att tänka på. Vill bara släppa allt just nu.

Pull Up The People

Jaha, då sitter man med hårfärg i! Ingen mer utväxt. Och förhoppningsvis inga fläckar. Mitt hår är så långt nu att jag måste köpa 2 hårfärgsgrejer, dyrt ju.

Senare tar jag antagligen bussen till borås, ska in och va med Ludde! Najs värre.
Puss.

Just nu vill jag...

...Ha choklad. Det är varje kvinnas rätt i samhället att få trycka i sig choklad när hon vill det. Visste ni förresten att choklad innehåller samma ämnen som hjärnan släpper ut när man är kär eller får orgasm? I vilket fall vill jag ha choklad. Nu.

...Färga mitt hår. Utväxten på tre centimeter syns oroväckande mycket och det är FULT. I dom flesta fall är det snyggt med utväxt eftersom man får ett mjukare intryck av ansiktet men 3 centimener? Fy. Utväxten ser dessutom grå ut. Jag har ju mörkbrunt hår?!

...Jobba så jag får pengar Få pengar av en snäll människa. Är det inte min namnsdag idag? Fyller inte jag år? Är inte jag bäst? Har jag inte varit född i en viss mängd dagar eller finns det inget som kan göra så jag ska få pengar av någon?

...Äta. Jag är faktiskt  hungrig.

...Bli superfotogenisk.

...Klippa håret. Eller vill jag det? Jag vet inte.

...Köpa dukar och nya akvarellfärger. 'Nuff said.

Nu ska jag äta och se snäll ut.
Puss.

Strict Machine

För en stund sen fick jag ett sms att jag skulle ringa Nadja, och nu ska jag plötsligt med henne, Gabriel och Nadjas Pappa och bli fotad i en sån där studio alla i hela sverige har blivit fotade i. Kan bli kul! Fast har inga pengar så kommer inte kunna köpa någon av bilderna haha. Jaja, kan ju alltid följa med ändå.

Mannen I Den Vita Hatten

...Men du bara skrattar åt mig och förminskar allt till ett skämt.

Snart finns inga tårar kvar.

She's A Genious

Var är du? Jag vet att jag inte varit den bästa, jag har inte hört av mig, jag har ignorerat dig och jag har prioriterat saker över dig. Men om du bara ger mig en ny chans lovar jag att du alltid ska komma först. Vi ska skriva låtar och måla tavlor tillsammans varje dag och jag ska köpa dukar, en bok att skriva noter i, penslar, plektrum och nya akvarellfärger så fort jag bara kan. Snälla, ge mig en ny chans för jag saknar dig! KREATIVITET, KOM TILLBAKA TILL MIG!

Åååh jag blir galen! Det är helt tomt i huvudet! Vad är det som händer?

Hm,

Min kära snoppman, om du menar ditt vykort så var det det absolut bästa och charmigaste vykort jag någonsin fått. Det är nu fasttejpat på min dörr för jag blir glad när jag läser det.

Och nej, det var ingen hemlig beundrare, det var en luddig pojke.

Give Me

boomboxbag

..je voudrais le boombox bag de fredflare, s'il vous plait!

We Don't Care

kmbob

..Jag är lite sugen faktiskt. Undrar om man skulle passa i det?

Every Now And Then

Dumma bilddagboken. Jag kan inte se alla mina vänner och jag kan inte acca vänskapsförfrågningar, kan inte kolla alla bilder hos andra och jag blir arg. Det är inte kul med bdb längre.

Nu ska jag sola. Jag jobbar stenhårt på att bli neger nu. Om jag kommer lyckas? Knappast. Men det är värt ett försök.

Puss.

Isabella

isabella

Detta är Isabella! Gjorde en bild på henne. Bilden är en länk till hennes bilddagbok, och om ni vill kolla så har hon "snigel" som gästlösen :)
Väldigt söt och rolig tjej!

Haha

..okej, jag måste bara fråga. Idag fick jag ett sjukt gulligt vykort från min älskling, men så fick jag ett väldigt fint lila-rött tomt kuvert med silver text på också haha.

Vem skickade det tomma kuvertet? >:D



..om du nu läser min blogg höhö

Katt

Idag har jag solat och jagat min katt runt i trädgården. Nu ska jag städa (..jippie) och äta godis för det tycker jag är kul.

nisse

nissse

Hejdå.

Foto

Har jobbat sjukt mycket idag, och runt halv fem - sex cyklade jag till Ylva och vi cyklade och fotade lite. Har en ny kamera nu, en Nikon D80 och jag har fixat massa fotofilter till den. Eftersom jag inte kan kameran så är detta mer testbilder, haha. Måste lära mig hur den fungerar.

ben

ring
Båda bilderna är tagna med ett 52mm +3 photofilter på

Nu ska jag sova tror jag. Imorgon blir det bio med min älskling!
Puss.

Reverend And The Makers


Sjukt bra låt. Snygg video med!


Ska jobba idag. Till lite innan 5 ungefär. Segt men värt, behöver pengarna.

Mango

mango
Mango
(Klicka på bilden för länk)

En annan blogg jag följer. Mango är söt, har galet nice stil och hon skriver roliga inlägg. Hennes blogg är färglad och väldigt snygg, kolla in henne!

No wood just trees

riley
bild: Andy Riley

Jag blir lite arg nästan!

Spotify vill verkligen inte spela ett album som jag verkligen vill lyssna på. Dumma. Man lägger fan inte in det albumet om man ändå inte sedan kan lyssna på det. Seeeepeeee.

Just nu är jag lite trött. Är påklädd för en gångsskull, brukar sitta i pjamas och inte orka något vanligtvis men idag är jag duktig.

Jag har 3,5 liter cola hemma men jag får inte ta något. Det är slöseri säger mamma men vadfan?! Är det inte ännu mer slöseri att bara låta dom stå där?!?!?! När jag vill gamea så vill jag ha cola. Mycket och överallt (nej inte överallt kanske). Behöver köpa nåt nytt spel med, just nu köper alltid Gabbe spel och då blir det oftast tråkiga jävlar. Assassins creed 2 ute snart med... Inte än, men snart...

Får nöja mig med att äta lakrits istället. Det funkar det med.

Hittade min webcam innan, woah! Dumt nog är USB sladden ungefär 3cm lång och den när inte till datorn. Suck. Varför krånglar allting idag?

Facebook och Bilddagboken laggar för övrigt sönder och mina pengar är slut (nu när jag ändå klagar på allt).

Puss.

Charlie the unicorn

- Z!
- El hombre con el sombrero nos envoi!
- El nos dijo muchas historias asombrosas!
- HOHOHOHOHO!
- Esta noche nosotros cenamos Tortugas!
- Asi que bueno, ellos seran!
- Z!
- Soy Feliz!

HAHAHA, okej: humor. Seriöst. Oldie but goldie. Ni som inte fattar får kolla här.

Sexy Bitch


Hajdu!
Är trött. Har sovt först hos Carrogumman och sedan hos min älskling i helgen. Kevin är ju hemma från london och han hade köpt asnice grejer till mig! Jag lovar, jag har verkligen VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN. Pukt slut. Och utropstecken.

Well ingen speciell på bilden. Övar på att färglägga bilderna på ett speciellt sätt, kanske inte syns så tydligt på bilden men men. Det liknar sättet man färglägger mangabilder på, man har en färg och gör sedan olika nyanser av färgen och färglägger utan att ha övergångar. Gör man rätt blir det galet snyggt.

Har btw kommit på att jag faktiskt har facebook. Nämen, ojdå! Dags att uppdatera den lite ja.

Nu ska jag schteka vidare.
Puss.