?


Vad tycker ni kompisar - med eller utan lugg?


twitter


twitter - asburydash


Taylor Bardot


Tänkte väl ungefär en blanding av Taylor Momsen och Brigitte Bardot. Såhär hade deras barn sett ut. Eller i alla fall sminkat sig. Nu ska jag fika. Cheers!


purple


Hade jag intev arit servitris för tillfället hade jag färgat mitt hår såhär. Så himla fint. Har två lila färger som ligger och väntar på mig inne i badrummet men dom får vänta tills i höst. Nåväl. För trösta mig med att jag äntligen hittat två fina saker jag letat efter länge: en jeansjacka och en himla fin lite längre kjol. Vita båda två. Jackan håller jag just nu på att trasha så att den ska likna acnes trashade jeansjacka, får se hur det går!

ps. vad tycker ni om min nya header? får den godkänt?


död åt mänskligheten


för min nikon-laddare är borta. Nåja. Idag har jag jobbat och chillat på stan med Sebastian, och nu ska jag snart sova. Godnatt!


fäzt

Utekväll med mina bästa vänner. Ikväll ska vi ha jävligt kul!!!!! Ses i dimman!

How to - transparent topp

How to - transparent top


Har skaffat polyvore för att kunna göra nåt kollage med hur man kan style:a olika trender med plagg som man faktiskt har råd med utan att för den saken skull se tråkig ut. Ska försöka använda mig av märken som har webbshoppar eller affärer man kan besöka här i sverige så man lätt kan få tag i grejerna med. Så får ni iaf lite uppdateringar här! Vad tycker ni om den idén?

Måste för övrigt försöka få tag i den toppen. Låg rygg+transparent=FETT!


såhär skulle jag vilja se ut idag




FEDT


Klicka på rosetten för att lyssna på min favoritspellista på Spotify denna månaden!


Bryggan


Hörrni, jag vet att jag är skittråkig med alla mina cambilder, men jag har inte tid eller ork att fixa något annat just nu. Passar väl på att be om ursäkt för en halvkonstig/ful bild, men kom hem från jobbet för en stund sedan och är helt slut. Och nu till det jag tänkte berätta - jag har fått ett nytt jobb! Sen igår jobbar jag på ett ställe som heter Bryggan, och det ligger i Ulricehamn. Det är en restaurang, bistro och bar, så vill ni träffa mig (eller bara äta lite god mat/fika/bli fulla) så ska ni bege er dit!


När ska jag lära mig att, la la la la la där fick du mig och jag fick dig, ingeting plus ingenting blir någonting



Sitter och chillar medans Nicki är i badrummet och sminkar sig. Idag peppar vi jobbintervju, fika och lite mys när jag kommer hem. Gatt!

Shark



Idag har jag skrämt alla svennebanan-pojkar på jobbet med mitt nya, ljusblåa läppstift från Viva La Diva. JAG ÄLSKAR DET! Det kostar 70 kr på Åhléns och finns i jättemånga fina färger, just den här heter Shark. Ikväll ska jag mysa med fina vänner på Babbel och sedan även veva lite på nån klubb, men först - dammsugning av lägenheten. Ciao.

Grattis


Till världens bästa, finaste och mest underbara Emma! Jag saknar dig så det gör ont. Jag älskar dig!