Vad tycker ni?


Inte så gult, utan mer askigt/grått, MEN VAD TYCKER? JA ELLER NEJ?!


and thrust


Någon mer än jag som är helt slut och vansinnigt trött på julmat efter julhelgen? Nu är jag sugen på mellandagsrean, får ta tummen ur röven och åka in till GBG nån dag nu snart. Ska även boka klipp&färgtid och lite sånt. Fint!

btw

Ni som har mitt nummer, skicka ett sms! Kontakterna som fanns på mitt sim-kort var gamla så i princip inga nummer stämmer och jag har inte allas nummer. Därför får ni skicka ett fint sms till mig där det står erat namn och sånt, så blir jag glad!

God Jul!



Mina två favoritjulklappar i år - en HTC Wildfire och Flowerbomb Extréme från Viktor&Rolf. Hoppas ni haft en fin jul, det har jag!


Fint


kollage av mig; bilder från tumblr, MAC, gwuneth twang by hanneli mustaparta, fashiontoast, unknown

Några fina saker jag utan tvekan kommer satsa på efter jul!


Zhob



Nya favoriterna från Nelly. Självklart var 38:an lite för stor, men händig som man är så löste man det lilla problemet och nu sitter dom perfekt. Hur snygga?!


Awesome


Nej, jag kan inte visa skisser eftersom det är till en kommande kollektino. Ni ser plaggen efter  nyår när dom börjar säljas. Jag har jobbat, fått jullov, handlat julklappar och varit allmänt awesome i några dagar nu, och det är inte långt kvar tills julafton!!! Fint. Fick även ett väldigt fint paket ifrån nelly igår, jag ska försöka visa er när jag kommit hem imorgon. NU! Ska jag pyssla om en sjuk pojke och spela tvspel. Win. Lovar att uppdatera bättre nu på lovet! Det är synd att det är så tidskrävande att blogga aktivt. Puss på er!


FUCKYEAH!

Well, jag har ju varit lite off här ett tag. Och nu kan jag äntligen säga varför: jag har börjat jobba på nelly.com! Jag hälper fina Sanna att skissa plagg till deras kollektioner. Är hur glad som helst haha! Därför har jag varit så busy. Hur som helst så tycker jag att ni ska kolla in hennes blogg, den är hur bra som helst! Check it out!

Dawn


...bara jag som tycker det här är hur coolt som helst? MUS Dawn, 170 kr


yay

Ja, jag vet. Jag är sämst. Men, hela dagen har bestått av ett ENORMT pluggrace. Litteraturhistoria och religion = en hel dag förstörd. Dock lönar det sig, för imorgon är jag ledig, och dessa skor känns som en perfekt gud-vad-duktig-du-är present för att jag fixade allt plugg...

 


BAJS

Jo men visst, inte nog med att jag får damp på min jävla litteraturhistorieinlämning som ska in imorgon, min mobiljävel ha dött och jag får inte igång den! Jävlaskitbajscp! Ingen som vill hjälpa mig med min uppsats eller...?

SALE


Nu har jag uppdatreat min sale-blogg, kolla in och se ifall det finns nåt för dig! Mycket oanvänt och två riktigt snygga skor! Länk finns i sidomenyn åt vänster, tryck på "SALE".


Dag 17 – Mitt favoritminne

Mitt favoritminne är utan tvekan första gången jag och kevin va. Vi åt kebab och sedan tvingade jag honom att bjuda hem mig till honom. Mys!

Sweet dreams


Dag 14, Dag 15 och Dag 16

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?Idag har jag varit sjuk, och har alltså inte haft på mig så värst roliga kläder. (har inte denna frågan redan varit?) Hursomhelst, jag har på mig en stickad leopardmönstrad kofta från Gina, ett linne från H&M och grå mjukisbyxor från Dr. Denim.

Dag 15 – Mina drömmar
Min största dröm är att kunna leva på min kreativitet med någon jag tycker mycket om. Att jobba inom modebranchen skulle vara kul, annars vill jag bli fotograf eller designer av något slag. Är intresserad av så otroligt många saker och vill ha så många olika jobb, bl.a. makeup artist, kläddesigner, inredare, grafisk designer, fotograf, illustratör, krönikör... Det fortsätter i en evighet.

Dag 16 – Min första kyss
Haha, den inträffade under ett disco i sexan bakom scenen. Jag pussade min dåvarande pojkvän i en millisekund och sen var jag ascool. That's pretty much it haha.

Sorry

Sorry bloggen, men just nu hamnar du i skymundan! Spelar in och pluggar som en jude, pusssss på er sålänge!

Dag 13 – Den här veckan...

...började jag med att vara sjuk. Har sovit till och från hela dagen i princip. Resten av veckan är det skola, inspelning och eventuellt en fotografering som gäller. Inget speciellt annars, förutom att det är sista hela veckan innan jullovet då, ehehehhehe...

I didn't do it


Foto: Zandra Dahl
Styling, makeup och modell: jag


Blond


Jag i min nya frisyr, vad tycks?


Dag 12 – I min handväska

I MIN VÄSKA JUST NU:
Plånbok som innehåller mina kort och (förhoppningsvis) pengar, mina mobilhörlurar, tuggummin, en anteckningsbok, penna & suddi, mina nycklar, kajalpenna, läppstift, min turgris (den lyser om man trycker på magen!!!), parfym, biobiljett, tofs och bobbypins.


Dag 11 – Mina syskon



Jag har bara ett syskon, och det är min lillebror! Jag tycker vi är jätteolika till utseendet men det finns folk som tycker att vi är lika. Han är tolv år och går på limmaredsskolan, han älskar att spela tvspel (helst på ps3, COD är favoriten) och att titta på simpsons. Han är ett riktigt otursbarn, han slår och skadar sig hela tiden. När han var 5 år gammal hade vi redan varit inne på akuten 4 gånger med honom. Han har druckit kemikalier, stoppat fingret i en mixer, tryckt upp en leksaksmotorcykels stöd i näsan med mera. Senast stukade han handleden, och precis när den började bli bättre igen så ramlar han och slår i den igen. Han spelar ishockey och äter jättemycket mat och godis/chips, men han blir aldrig tjock (precis som mig). Däremot är han inte lika smal som mig. Han är världens snällaste människa, han bryr sig extremt mycket om alla andra och han är väldigt givmild. Ibland kan han ge mig små presenter bara sådär helt utan anledning, och när jag fyller år eller vid julafton är han jätteangagerad med att köpa presenter till mig haha! Han kan vara lite korkad ibland, hänger inte alltid med riktigt, men trots det är han väldigt smart och han är utan tvekan väldens snällaste lillebror!

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Eftersom jag dels inte är hemma och dels har myskläder på mig så får ni ingen bild på vad jag har på mig. Däremot får ni en bild på vad jag har haft på mig för ett tag sen, haha!


Sugar&Salt







Foto, redigering, smink och styling: Jag

Det var inte bara jag som fick vara modell i onsdags. Även Sara och Zandra fick posa! Och ja, jag och Zandra hade samma kläder haha. Hon lånade kläder som jag tagit med, och eftersom jag blev fotad oplanerat så fick jag ta dom kläderna också.

 

Visst är dom snygga?


Dag 9 – Min tro

Jag är inte religiös över huvudtaget. Jag tror att det finns någonting där, men jag tror inte att det/han/hon är som det/han/hon beskrivs i bibeln. Jag tror inte det finns gott eller ont, jag tror på människor och på att vi ibland kan vara snälla. Jag tror på kärlek och vänskap. Jag tror på "spöken" eller andar och jag både tror på och inte tror på ödet: jag tror vi kanske är menade att hamna på ett visst ställe i livet men jag tror att vi samtidigt tar oss dit på egen hand. Jag tror inte på tomten. Jag vet inte riktigt vad mer som finns att skriva om det här faktiskt haha, eftersom jag inte är religiös eller något liknande. Men ja, det här är väl lite om vad jag tror iaf!

VIKTOR&ROLF - Flowerbomb Extème

 

Okej, jag måste bara tipsa om den här parfymen (flowerbomb extrème) - det är en absolut favorit och luktar heeelt underbart. Jag är extremt svag för vaniljparfymer, och då är denna perfekt. Den innehåller tre av mina favoritblommor (jasmin, orchide och ros) och som jag nämnde innan, vanilj. Har fått välja ut denna i julklapp, men vill ha den nu! Den är inget för er som inte gillar något tunga, söta och sexiga dofter, men ni andra borde definitivt testa den här!

Basnoter: osmanthus, mysk, patchouli, vanilj, benzoin
Hjärtnoter: apelsinblom, sambac jasmin, orchide, fresia, ros
Toppnoter: the, bergamott


Pris: ca 700 kr 30 ml

Kan även tipsa om den vanliga utgåvan, Flowerbomb, som jag kör på just nu. Även den luktar helt underbart och jag kör på den just nu, för jag har fått några prover på den.

Basnoter: amber, cashmeran, patchouli
Hjärtnoter: sambac jasmin,liljekonvalj, centifolia Ros
Toppnoter: mandarin, bergamott, apelsin


Pris: ca 600 - 700 beroende på hur många ml man väljer

Dag 8 – Ett ögonblick

Förstår inte riktigt vad jag ska skriva, men okej. Jag skriver väl lite fina ögonblick. I tidsordning dessutom.

Ett ögonblick - när vi snart skulle sluta nian och vi var så glada att vi sjöng och dansade hela vägen från skolan till biblioteket och tillbaka i våra shorts och kjolar. "bonus på kortet, ja hon har bonus på kortet..."

Ett ögonblick - när vi stod ute i regnet och vi var båda lika ledsna och mina tårar syntes inte men du visste att dom var där så du höll om mig och det var precis som i en film

Ett ögonblick - när vi gick ut på scenen och all nervositet bara försvann, vi visste vad vi gjorde och strålkastarna lyste i ögonen och vi bara dansade och hade hur kul som helst

Ett ögonblick - när jag pratade med dig första gången vid kaffeautomaten, och du var så blyg och nervös att du knappt vågade titta på mig men jag tyckte du var fin så jag stod kvar ändå

Ett ögonblick - när vi satt där på ditt rum och du sa "förlåt" och jag frågade "va" och du kysste mig

Ett ögonblick - när jag kände att det var du, bara du, ingen annan

Ett ögonblick - när vi lyssnade på "Isabella of Castile", mer än så tänker jag inte nämna på bloggen

Foto




Foto: fina Zandra Dahl
Modell&styling: jag, ehehehe...

BH från H&M, kjol från GinaTricot


Blown Away


Ett tryck jag gjort till en uppgift i grafisk design!


mr cool


Hihihi, inte för att skryta eller så men kolla vems bild som ligger på Vendelas meny? Hihoho. Btw, läs hennes blogg! Hon har sjukt snygg stil och så är hon väldans fin dessutom. Fett nice.


Dag 7 – Min bästa vän


Okej, det blev jäääättedålig kvalité på sista bilden. Men men.



Jag kan inte nämna en enda bästa vän, men detta är utan tvekan mina närmaste. Mina fina, underbara vänner som gör mig lyckligare än allt annat i hela världen. Det är dom roligaste, knasigaste, galnaste, snällaste och konstigaste människorna jag känner, och jag älskar dom mer än något annat. Jag har så många fina vänner, men dom här har verkligen det där lilla extra.


planes and trains and cars


dress


En liten del av min nya klänning. Har fått igång min webcam, yay! (därav den dåliga kvalitén på bilden haha)


Dag 6 – Min dag

05:50 - vaknar.
07:03 - vaknar igen, har försovit mig och springer upp.
07:52 - springer till bussen som går 07:57.
08:09 - står och väntar på bussen som är försenad.
09:20 - är i skolan! Har grafisk design fram tills lunchen. Gött.
11:00 - LUNCH! OCH DET ÄR... fisk. Jaha. "Gott".
11:40 - istället för religion och naturkunskap har vi idag två föreläsningar. Första föreläsningen är det tre stycken Mormoner som pratar om vad Gud är för dom. Mormoner får inte dricka te.
12:50 - börjar nästa föreläsning, nu är det en gubbe från Jehovas Vittnen som står och tjötar. Inte. Roligt. Över. Huvud. Taget.
14:25 - JAAAAAAAA ÄNTLIGEN har dom slutat tjöta och vi får sluta! stannar dock kvar på skolan lite eftersom det är kallt ute.
14:50 - beger mig mot stan via buss.
15:05 - sätter mig på viskan och fikar, mmmm lussbulle. Gott.
16:56 - tar bussen hem.
18:00 - är hemma.
18:15 - datorn.

Nu ska jag typ äta och sitta lite mer här innan jag somnar av utmattning, haft en jobbig dag idag ju......... Eller så... Nja. Hade väl inte världens mest intressanta dag idag, men det är ungefär såhär mina dagar ser ut!

Självporträtt


Show it & Glow it!



bild lånad från nailtastic


Nytt nagellack från OPI's höst/julkollektion (?) Burlesque, det heter Show it & Glow it! och är som ni ser ett glitternagellack som skiftar i lila/grönt/rosa/guld. Hur snyggt är det inte?! Har även köpt en fin klänning på H&M, dock har jag ingen bild på den men det kanske kommer sen.

Dag 5 – Vad är kärlek?


En bild säger mer än tusen ord. Hade inte orginalbilden på datorn (har den på min hårddisk antagligen) så fick ta från min gamla fotoblogg, därför är kvalitén lite halvdålig.


Bambi Northwood-Blyth


Dag 4 – Det här åt jag i dag


Ring



En sådär lagom onödig bild och en i alla fall lite nödvändig bild på favoritringen atm! Från Glitter av alla ställen. Ser ut lite som en rustning, en sån på varje finger och jag blir Sauron från Sagan om Ringen. Känns förövrigt väldigt passande att jag ser skitmesig ut på bilden när jag har en sån ring. Men men, vad gör man inte.


Justvendela


Superfina Just Vendela


Dag 3 – Mina föräldrar

Min mamma heter Ingela och min pappa heter Ulf och jag har ingen aning om hur gammla dom är. Båda jobbar på expert i Tranemo, pappa som ägare/chef och mamma som säljare. Mamma gillar röda saker, att sola, bonde söker fru, färgglada kläder, ost och 80-tals discomusik (typ it's raining men och mr vein). Pappa gillar tvspel, bra surroundsystem, stora tv-apparater, att bada bastu, bilar och motorcyklar. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om dom, dom är rätt så typiska svensson-föräldrar. En rolig grej är väl att jag och mamma ser likadana ut, men jag är som pappa i personligheter, medans min lillebror ser ut som pappa och är som mamma i personligheten. Rätt kul ändå.

Retouch



Orginalet:

Bild av Faestock


Black Swan


Nån mer än jag som vill se den här?


Dag 2 – Min första kärlek

När det gäller människor så kommer jag inte riktigt ihåg vem min första kärlek var. Men min första pojkvän var Emil, och vi var ihop jättelänge. Fast det var mer än nu-är-vi-ihop, än åh-vad-jag-är-kär-i-dig. Så där kan jag inte berätta särskilt mycket, haha.

När det gäller saker var det utan tvekan mitt Playstation. Jag fick det när det kom ut, typ när jag gick i lekis, och jag spelade HELA TIDEN. Tekken 3 var det bästa spelet någonsin. Det och Kula World. Har fortfarande kvar det och alla mina spel som jag har till, haha nostalgitripp till tusen. Spelade även GameBoy supermycket och då var det Pokémonspelen som gällde.

Ja, det var väl det jag hade att skriva om min första kärlek, haha. Väldigt intressant.