"Remember Me"

Dagens uppgift på designlektionen var att göra en filmaffisch till en film som redan finns, men man skulle byta genre på den. Jag gjorde "Remember Me" till en skräckfilm och än sålänge ser affischen ut såhär. Gjord i Illustrator och InDesign.

 


Ojdå

FY VAD DÅLIG jag har varit med uppdateringen. Jag har faktiskt inte varit hemma något, har mest flängt runt i världen - elle ja. Jag har haft jävligt mycket att göra. Jag ber om ursäkt och ska försöka bättra mig! Vi får se hur det går haha.

Kulturellt Relevant


Jag är med i en film, den som ser vem som är jag får en kaka. Inte så smickrande då det blåste och höll på men själva poesin i den här videon är helt underbar. Det är Joshua och några i hans videogrupp som har gjort videon, vad tycker ni?

Här är dikten: (skriver av Joshua Chittem)

Jag är kulturellt relevant.

Jag är en betydelsefull objekt.

När jag uppträder är jag galant.

Mitt liv är en ändlös projekt.

Jag älskar alla.

Jag kommer finnas för alltid.

Mina andetag blir aldrig svaga.

Mina ögon blir aldrig trötta.

Jag minns allt jag hör.

Och jag ser allt jag minns.

Döden har varit en teori.

Och livet en praktik.

Himlen är gränsen.

För mina ambitioner.

Himlen är gränsen.

För min potential.

Jag drömmer inte.

Jag lever.

Jag Sover inte.

Jag vaknar.

Jag slösar inte.

Jag ger.

Jag köper inte.

Jag får.

Jag är pretentiös.

Jag är ett original.

Jag är den som jag vill vara.

Jag är en bok i utveckling.

Vem är jag?

Älska alla.

Motkämpa biologin.

 


Always mad and usually drunk, but I love him like no other


Don't waste something we worked so hard for



Jag är inte på humör, har mycket att göra, problemen samlas i en stor hög på mitt rum och jag kan inte göra mycket mer än att titta på när den växer. Jag behöver en anledning till försöka.

Rasism?

Alla har rätt till sin egna åsikt, men jag blir faktiskt lite rädd när SD kommer in i riksdagen. Jag är inte politiskt insatt överhuvudtaget, men det känns inte bra. Sverigedemokraterna grundades av nynazister, och dom maskerar sin främlingsfientlighet genom att imitera ett allvarsamt svenskt samhällsengagemang. Ja, dom invandrare som förstör och blir kriminella ska inte få stanna här - men dom andra då? Ska dom nekas en chans till ett bättre liv på grund av att någon annan har gjort fel? Åkesson säger att muslimer är det största hotet i sverige idag. På vilket sätt är dom ett hot? För att dom har burka? För att dom inte ser ut som oss? Jag tror knappast att alla som är muslimer vill spränga bomber och förstöra vårat samhälle. Vad hände med att alla är lika mycket värda?

"Ställ upp invandrarna här på filmen o sätt en kula mitt mellan ögonen"

"En rasist är en rasist"


Om det är någon som kan något om det här lite mer ingående får ni gärna kommentera eran åsikt. Jag kan verkligen ingenting om politik, så jag ber om ursäkt om jag säger något felaktigt.

Oups

Well, är man upptagen så är man.. Har träningsvärk sen dansen igår, och idag har jag kollat nya Resident Evil i 3d och den var AWESOME! Sjukt bra. Se den!

Ska försöka uppdatera nånting fint nu snart, så ni får nåt kul att läsa/titta på. Puss på er!

Vivienne


Fina Vivienne. Har blivit lite kär i hennes stil.

Hjärtan

Det fina med vänner är att dom alltid finns där. Att dom stöttar en och visar att dom bryr sig, och att dom lyssnar och ger dom råden du egentligen inte vill, men behöver höra. Dom vännerna som står mig som närmast är jag stolt över att kunna kalla mina vänner, för dom är några utav dom finaste människorna på jorden. Dom förstår mig, dom dömmer mig inte och dom förväntar sig och kräver inget utav mig. Jag älskar dom utav hela mitt trasiga hjärta. Ni är bäst. För er gör jag vad som helst, och jag finns alltid här för er - det är bara att höra av sig. Jag kommer alltid ställa upp för er. Mina fina hjärtan.

Däremot ska folk veta att även om jag har lätt för att förlåta folk, så ska aldrig någon ta mig för givet. Gör du något mot mig sätter det sig djupt inne, och där kommer det att finnas för evigt. Ljug inte för mig - jag får reda på sanningen tillslut. Bryt inte löften - har du sagt något så har du sagt det. Gå aldrig bakom min rygg - då kommer jag aldrig lita på dig igen. Simple as that.

Jag är så trött på folk som ljuger och håller på. Har du ljugit, erkänn det! Bättre att erkänna och stå för vad du gjort än att försöka ljuga bort det. Tro inte att jag inte förstår. Jag är inte dum.




Här har man inte varit så aktiv idag, sorry! Jag har mina anledningar. Är trött nu, så ska ta och sova lite. Godnatt på er!

Cherry Bomb


Cherie Currie från The Runaways


I've changed my wardrobe since we met

Köpt en sjal från H&M, och jag tänker på kristaller, rymden och vinter när jag ser den även om motiven på den inte har något med det att göra. Strunt samma, jag gillar den iaf!

Lite svar

Postat av: x_cool_kid_93
Hej, det är jag igen, du kanske minns mig?

Min fråga till dig är, vad tycker du om de nya ettorna på skolan? Är de bättre än förra årets?


Motivera ditt svar!


kramizZ /coolizZ_boi


svar: hej alex haha, dom är hemska! Det hoppas jag att ni tvåor också tycker, annars blir jag arg. Ni var bäst på grund av att ni helt enkelt var det!

 

Postat av: Moa
Hej! Såg din illustration på heygias blogg och blev väldigt imponerad av din talang! Jag undrar om du gör illustrationer mot betalning? :) hade så gärna velat ha en på mig och min pojkvän.


svar: jag gör illustrationer på beställning, ni som är intresserade av att få illustrationer kan höra av er på min mail för mer information! Min mail är [email protected].


Postat av:
Vad har du för typ av kläder i din garderob som du tycker att verkligen alla måste ha? :)

svar: som bas har jag svarta kavajer, svarta och blåa jeans, svarta och blåa jeansshorts, vita och svarta linnen/tshirts, tights/treggings, en svart klänning och en vit skjorta. Sedan tycker jag att man ska satsa på att få tag i en bustier/korsett, snygga och gåvänliga högklackade skor och sjalar. Om man har sådana saker som bas kan du lägga till i princip vad som helst och variera hur mycket du vill. Min garderob består i princip bara av svarta, vita och grå kläder, eftersom det är "säkra kort".


Postat av: Elin
Hej, hur gör du så att dina bilder ser målade ut ? :)

svar: jag målar dom! Jag använder mig av Adobe Photoshop CS3 och en Wacom ritplatta, sedan letar jag upp inspirationsbilder och sen tecknar jag dom. Har gjort en tutorial som visserligen är vääldigt gammal, men den visar hur jag gör. Den hittar ni HÄR!

Postat av: moa freakin' carlberg ♥
har du gjort din header själv? :) skitsnygg"

svar: ja, det har jag gjort! Tack så mycket!

Questions

Om du undrar något, vad som helst, så ställ din fråga i en kommentar till detta inlägget!

Taylor Momsen


We don't sleep when the sun goes down; we don't waste no precious time


Idag har jag varit på stan med världens bästa Ylva, köpte lite fina grejer, är numera pank (igen, som vanligt). Har inget roligt att lägga upp just nu så ni får en bild på mig.


Zandra 2



Mer bilder på snygga Zandra!

Today


Because I will spend the day with you.

 

Idag har jag haft dansträning och varit i stan med Nadja, därför har det inte kommit nåt roligt inlägg. Imorgon ska vi ha "LBS OS", och jag ska va med i friidrott, DEN NI! Kommer gå skitdåligt. Jaja. Nu ska jag sova, så godnatt!


Smoker


Ny bild! Inte riktigt lika nöjd med den här, men den funkar!


oh my god harry,

Well, idag har man ju inte varit så himla aktiv. Har haft annat för mig! Nu ska jag lägga mig och försöka sova lite. Imorgon har jag graf på morgonen, ska försöka lägga in någon bild då! Puss!


bananaspoon <3 photobooth













Jag tänkte att jag skulle visa lite gamla bilder på mig och världens bästa Hannah som är i frankrike som au pair just nu, saknar henne galet mycket! Detta är vad vi underhöll oss med under håltimmar och raster. Vet inte om ni tycker det här är lika kul som mig men JAG. KAN. INTE. SLUTA. SKRATTA. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Och ja, jag är faktiskt alltid såhär snygg. Vad ska man säga, jag har det i blodet.

PUSS!


En riktigt stor puss till alla er som läser och kommenterar min blogg! Blir motiverad av era fina kommentarer. Den här bilden är till er!


Nice


Bara jag som gillar dom här? Från Gina Tricot.


Rosett


Klicka på rosetten för att få min favorit-spellista på spotify som jag alltid lyssnar på, och klicka HÄR för att få en mindre lista med sex sköna låtar som jag gillar! Teenage Crime är utan tvekan min favorit just nu.


(ett tips: sortera alltid låtarna i mina listor efter artist och sätt på shuffle + repeat)


Beautiful Blogger Award


Haha, jag blev nominerad till något som heter Beautiful Blogger av Agnes! Roligt!

Regler:
Som Awardvinnare ska du kopiera in awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Länka till den du har fått awarden av och ge sedan awarden till sju anda bloggare och länka dem.
Skriv sju intressanta saker om dig själv.

1. Min största fobi är sprutor. Jag klarar av att ta dom men jag gråter, svimmar, blir blek och börjar hyperventilera. Coola jag.

2. Jag tycker det är jobbigt att ringa till folk jag inte känner bra. Har ingen aning varför, men jag blir skitnervös!

3. Jag älskar musik. Jag älskar att spela gitarr och piano, jag älskar att sjunga och att skriva egna låtar, och jag lyssnar alltid sönder dom låtarna jag fastnar för. Lyssnar på allt förutom dansband.

4. Jag kan inte låta bli att göra nya spellistor på spotify hela tiden. Jag har nog några hundra olika spellistor på spotify nu, och jag rensar aldrig och jag lyssnar aldrig på dom som ligger längst upp, men jag vill inte ta bort dom eftersom det kaaaanske ligger en bra låt där som jag glömt bort. Hm...

5. Jag är inte beroende av cola och godis: jag bara väljer att äta det precis hela tiden. Mitt favoritgodis är geléhallon och pandalakrits (det står panda på påsen man köper dom i), mina favoritchips är grillchips med dipp eller soucream&onion, sen gillar jag jordnötsringar också. Mmmmmm. Gott.

6. Mer än hälften av mitt studiebidrag/min lön/mina pengar går åt på mat och fika. Kinamat, sushi, Jensens, Thai Silk, Viskan... Jag älskar att äta ute.

7. Jag har haft väldigt olika frisyrer. Jämnlångt hår ner till rumpan, axellångt, kort assymetrisk page, uppklippt som fan (längst upp på huvudet var det nog 5 cm långt) med längre längder, hellugg, snedlugg, lång lugg, och jag har haft rosa, blond, lila och röd lugg (fast alltså, inte samtidigt. var för sig), jag har haft brunt hår (min naturliga färg), mörkbrunt och svart hår. Min senaste frisyr var assymetrisk page, och nu håller jag på att låta håret växa ut igen. Jag klippte av 25 cm av mitt hår när jag klippte pagen!

Ja, jag vette fan om detta var så värst intressanta grejer, men det är sju saker om mig iaf!

Tyvärr är jag såpass lat att jag inte orkar välja sju nya bloggare.. Och den jag tänkte välja från första början var redan länkad av Agnes, så det sket sig haha!

miaw


Maria


Zandra




Fotade fina Zandra uppe på Åhléns tak i Borås. Här är 3 bilder.


what else is there




Well, någon bild på mina nya skor och på hur jag såg ut idag. Hade dock en skinnjacka också men den ville inte vara med på bild.

Bajs


Pic: pitahayaswimsuits via le fashion

Sitter i skolan och har ingenting att göra. Råkade ta fel på en tid till ett möte, så det får bli av om två veckor istället. Lyckat, haha! Bläää.

Om ungefär en timma kommer Zandra in till stan, och då ska jag fota henne inför ett projekt hon ska vara med i. Får hoppas det inte regnar, är jättegrått ute nu. Borås kallas inte regnstaden utan anledning. Sen ska jag antagligen hem och bara chilla som fan, är jävligt trött trots att jag faktiskt la min någorlunda tidigt för en gångsskull.

 


Sketch


En snabb och slarvig sketch eftersom jag är så sjukt trött och inte orkar göra något annat typ. Hur kan man bli så seg i huvudet bara sådär?


Bunny


Hahaha, idag blev det en rosa kanin på graflektionen! Himla fint.


Well you don't need the money when you look like that, do ya honey?


Har blivit lite halvt besatt av rökande smala saker och solglasögon känns det som. Det är (enligt mig) inte jättefräscht att röka direkt men fasen vad snyggt det är på bild. Det var förresten soligt ute idag, typiskt att man aldrig har med sig solglasögon när det väl är sol ute.


Hatt


Ännu en graflektion. Har förutom denna gjort tre loggor till ett LBS OS eller något sånt, och massa små gubbar som sportar. Fint värre.


Sko


Eftersom jag snart fyller år och mina favoritskor håller på att falla sönder (bokstavligt talat, sulorna har lossat och jag har lyckats slita skinnet så det blivit grönt (?!)) så fick jag dom här skorna av min mamma&pappa som en för tidig födelsedagspresent! Skitbra. Dom är från Scorett och om ni funderar på att köpa dom här, gör det! Hur sköna som helst. Har haft dom i två dagar nu och har inte fått något skoskav. Nice.

Sen har jag fått massa nya besökare och hur mycket kommentarer som helst, sjukt kul! Fattade inte vart ni kom ifrån förens jag gick in på Mathildas blogg och såg att hon länkat mig. Tack eller vad man ska säga! Hoppa några av er stannar haha.

Sorry för dålig uppdatering, har inte varit hemma på några dagar. Ska försöka lägga upp något snart.


Leo


Grafisk design idag, det resulterade i den här bilden.

Heygia


Mathilda Bernmark - "Heygia"

En av dom awesome bloggarna jag följer, kolla in den HÄR!


beslutsångest


bilder från scorett

Ååååh, beslutsångest... "Boots"? Kängor? Stövletter? Alla? Jag kan inte bestämma mig!
Hjälp mig!


Dream


Lights go flashing down


Fatboyz


Har grafisk design nu, gjorde denna i illustrator. Börjar fatta hur det funkar nu, haha! Nice. Fatboyz är förövrigt min grupps logo, vi har blivit indelade i grupper som vi ska tävla i. Vet inte om vi ska använda just denna dock.


Ny design igen


Jag kunde inte hålla mig - ny design igen! Ska försöka hålla mig till denna nu ett tag, haha. Om ni inte ser den nya designen, testa att uppdatera sidan några gånger.

Stars in my eyes


Har inget jätteroligt att skriva så jag bjuder på ett glittrigt självporträtt. Jag menar, vem gillar inte glitter?


bird