In for the kill


Just nu vill jag ha: ett svart album med vanliga svarta lite tjockare papper i,  skor+meshlinne från weekday, kostymbyxor eller liknande med lite högre midja som på bilden åt höger och nätstayups som taylor momsen har på bilden till vänster. Ge mig något av detta så blir jag glad.

We will be OK


pic: ffffound


No, we will never be perfect and we will have hard times. We will cry but we will laugh and we will smile, and we will have each other and I believe that's all that counts. We will be OK.


Get on your dancing shoes


Camilla Åkrans




En av mina favoritfotografer. Så galet vackra bilder!

Piggies


Näe, men jag och Bruno chillar lite, liksom.

Kunhari Rockabilly


En collab mellan mig och Bruno! Creds till honom för näst intill hela bilden då jag bara la till skeden, haha. Awesome bild av en awesome kille.


Long Black Dress


Min nya klänning, från H&M. Den är hur lång som helst, kommer inte kunna ha den utan skärp i midjan om jag inte syr in den. Får se hur jag gör. Vaaaaad tycks då, är den godkänd?


Huvudet i sanden


Look


Record Makers Promo
from CreativeApplications.Net on Vimeo.

OMFG. Alltså.. Wow. Så galet snygg video.


Over 6 billion souls


As true as it could possibly get.


Plug In Baby


Fattybom


Fattybom

Vem? 21 åriga Simone från Göteborg. Vad? Inspiration, vardagsbilder, åsikter, skönhetstips med mera.  Varför? För att hon är rolig, har skön stil och sticker ut från dom "vanliga" bloggarna! En bra blogg med mycket tips.

Burning

Ja, tro det eller ej, men jag har faktiskt köpt en klänning. Här är en slarvig bild på hur den ser ut på, ungefär. Här får ni en megabra spellista gjord av mig och favoriten.

reste avec moi

Jag är så trött på att ha ont. Är trött på att tänka och finnas överhuvudtaget, för det gör ont när jag är ensam och när du är här och när du går, för då bryter jag ihop totalt varje gång och jag har ingenstans att ta vägen. Jävla idiot. Jävla underbara idiot. Jag klarar inte av det här. Jag är liten och svag, och jag kanske borde hålla tyst men det kan jag inte. Jag önskar jag klarade av att vara stark men det är lättare sagt än gjort.

Om du ser, om du förstår, om du känner igen dig
reste avec moi. Parce que Je t'aime et même si je ne peux pas vivre avec vous, je ne peux pas vivre sans toi.

Socker


ny bild. inte riktigt nöjd dock, men men.

Overnight










Le Love & tumblr


Rien ne va changer mon amour pour toi

Jag har ett problem.

Om jag kunde skulle jag springa och leva och antagligen ramla, men jag skulle ändå vara lycklig och jag skulle vara på väg hem till dig och jag skulle stanna där i din famn och räkna andetag eller hjärtslag eller smutsiga tallrikar och glas inne på ditt rum. Men jag kan inte.

Så vad är mitt problem? Jo, jag är feg och liten och du är som den där sista bossen i ett spel som man fastnar på eller som den där onda människan i slutet av en film som har tagit allt och som kan krossa dig på en halvsekund. Alltså; även om du är sista bossen i Heavenly Sword eller/och Silent Hill eller Dr. Evil eller Bill från Kill Bill eller Norman Bates så är jag bara lilla jag. Lilla smala Sandra med kort hår och pianofingrar, utan ninjasvärd eller catchiga repliker eller comboslag eller AK47:or. Jag har ingen skyddsväst eller kraftfält eller någon magisk kraft att skryta med, och jag jag känner mig lite som en mask på en trottoar. Jag kommer bli mosad och nertrampad och överkörd av en cykel. Du kommer få äran att skrika "GAME OVER" när mitt sista hp tar slut. Jag har inga potions kvar. Jag är en film med ett dåligt slut.

Vad gör man när man står där och har förlorat gång på gång på gång? Orkar man trycka på continue och försöka igen? Eller kastar man kontrollen i väggen, stänger av tv:n och tänker på annat? Jag önskar jag kunde tänka på annat men det är som om min tv inte går att stänga av. Den står där och maler. "Game over", you loose. You suck.

Är det värt att chansa, är väl frågan. Inte att vara eller att inte vara. Inte vad kvadratroten av 568 är, inte vad översättningen på "adjektiv" är på engelska. Bara om det är värt att ta en risk för en gångs skull i mitt lilla, just för ögonblicket, meningslösa liv. För det är verkligen meningslöst nu när du är borta och jag torkar bort små tårar som letar sig fram flera gånger om dagen. Jag har ont i magen. Eller har jag ont i hjärtat? Eller har jag ont i hela mig? Vem bryr sig?

Så mitt problem är i grund och botten en fråga som jag inte kan hitta något svar på. Något jag måste bestämma mig om, för jag bryter sönder migsjälv genom att tveka. Om jag förlorar gör jag det stort. Om jag vinner så vinner jag allt. Om jag bara kan bestämma mig. Ja eller nej?

Walk idiot, walk


GODNATT!


Fotoblogg


Ja, och jag hade ju en fotoblogg med bara massa bilder som jag inte uppdaterade överhuvudtaget men nu jävlar har jag gjort en ny fotoblogg och den ska jag försöka uppdatera lite bättre. Så klicka på bilden eller på länken i min meny åt vänster för att komma till min fotoblogg!


Je t'aime and I miss you





lite nya bilder, för en gångs skull.

Shelly Mulshine


Shelly

 

Vem? 18 åriga Shelly Mulshine från Stockholm. Vad? Inspiration, vardagsbilder, musik med mera.  Varför? För att hennes klädstil är helt galet snygg, hon är rolig och hon är söt som socker!


Ändå saknas någonting

Igår var jag, Nadja, Moa, Gabriel, Pulver, Jonathan och Pelle hemma i Moas lägenhet och grillade. Efter ett tag drog pojkarna ner till krogen så vi tjejer stannade hemma och hade hur kul som helst! Tillslut drog jag och Nadja hem till henne och somnade ganska snabbt i hennes säng. Idag har jag åkt hem och bara tagit det lugnt, för jag är så jävla trött så det är helt galet.

Nu sitter pappa med hans gamla klasskompisar på nedervåningen och skrattar, skriker och pratar ashögt så jag får panik snart. Jävligt störande. Dom kunde dessutom inte låta bli att springa in i mitt rum och tjöta. Dock gillade dom min tapet så det är ju ett litet plus i kanten. Hoppas dom drar snart.


Cry to me


Hahaha söt gammal bild på mig och Nadja

 

Sitter hos Nadja och lyssnar på cry to me nu, det är den låten dom har sex till i dirty dancing haha! Trevligt. Ska grilla med Moa och Nadja ikväll, trevligt det med. Nu blir det snart Tjenare Kungen, om jag inte hinner somna för jag är så jävla trött.


saknar dig!

Bananas + schema v15, 16


Sitter på min APU nu, verkar som jag inte har något fotojobb idag så förhoppningsvis slutar jag tidigt. Får hoppas jag slutar tillräckligt tidigt så jag kan åka hem innan dansen, hähä!

Sov hos Nadja igår och vi hade kul som vanligt. Det blev lite sent så var rätt svårt att komma upp imorses dock.. Men det var det ju värt!

Tänkte att jag ska skriva upp mitt schema denna+nästa vecka på bloggen, inget ni behöver tänka på men jag kommer glömma av det annars haha.

Vecka 15

Måndag
13:00 (Jonas)
Genomgång samt foto av input samt länsförsäkringar borås, cantrum + knalleland

Tisdag
08:00 (Joakim)
Foto Länghem, Gislaved, Småland

Onsdag
08:00 (Daniel)
Foto Ulricehamn: förskola, Swedbank och Ulricehamns Tidning

Torsdag
08:00 (Sandra)
Foto Ellagårde, 8848, Silvent Inställt, annan dag? Kolla upp
Vykort skolvisningsutskick, USB minnen

Fredag
08:00 (Katharina)
Foto förskola Melltorp Sjömarken, Bollegården - restaurant, personalrum Skattkistan

Vecka 16

Måndag
Ledig

Tisdag
08:00 (Joakim)
Fota Ecco, skolor med mera. Tåg till Varberg, pengar+kvitto viktigt!

Onsdag
08:00 (Eva)
Fota Trollhätan NÄL Sjukhus, Alingsås Kvarnbacken äldrevård

Torsdag
13:30 (Jonas)
Fota kyrkan

Fredag
? (?)
Redigering av bidler, genomgång osv.

Nu ska jag fixa smågrejer tills Daniel kommer tillbaka, får väl se vad jag får göra idag.


Är det någon som vet nån bra låt förresten? Tipsa gärna om nåt kul. Jag gillar det mesta.
Puss på er.


Skate


Ge mig mer sol! Mer värme! Mindre kläder! Fan vad härligt det är ute nu. Synd att jag är en sån klenis och att jag är för lat för att sola. Får bättra mig.. eller nåt!

Idag har jag åkt runt i Ulricehamn på min APU, har fotat en förskola, en bank och Ulricehamns Tidning. Har nu över 500 bilder att kolla igenom och redigera eftersom jag aldrig redigerade bilderna från igår, jobbigt.. men vad gör man inte.

Tycker för övrigt att någon snäll själ ska komma hit med lite cola till mig. Snällarå?

The Killing Moon


THE KILLING MOON

Vem? Margaux Lonnberg från Paris. Vad? En blogg fylld med inspirationsbilder och snygga vardags bilder på Margaux. Varför? För att bilderna är helt sjukt underbara. En riktig inspirationskälla!


svar


Jag och nadja försöker le! Tror jag...

Kluven: Hur kom du på "Bananaspoon"? :) Har undrat sen 2005 typ.
Tack på förhand.

svar: kommer inte ihåg men antagligen från den här.

Wood: How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

svar: jäääättemycket!

Sara: Hej! Hur ofta målar du dina naglar? Brukar du vänta tills nästan all lack är borta eller målar du dom oftare?

svar: inte alls ofta. Jag brukar ha rester av gammalt nagellack eftersom jag aldrig orkar ta bort det/måla på nytt.

Tuffing: Kan du lösa en Rubik's Kub?

svar: nej. jag har inget tålamod.


Johanna: Gör du bloggdesigner? :P

svar: om jag har tid och orkar, ja.


Din favorit: Du skriver hela tiden att du sover. Varför gör du det hela tiden? :s Har hört att om man typ, utövar Yoga och sånt så får man bättre dygnsrytm, prova!

svar: svaret är enkelt, min lilla favorit: för det är GÖTT! Nej, yoga är inte min grej. Bröt hela kroppen (typ) sist jag provade. INTE kul.


jönteeee: Vilken är din favoritlåt för stunden? kan du inte lägga upp ett videoklipp när du sjunger lite på den? vore najs! :)

svar: har några stycken; smalfilm med johan borgert&holy madre, heartbeats (orginalet) med the knife, constellations med darwin deez, ack, sundbyberg med oskar linnros, hey, soul sister med train och electric feel (justice remix) med MTGM och justice. Med mera! Hela denna listan egentligen. (spotifylänkar)

Adam: Tar du alla bilder själv? De är ju jättefina, önskar att jag hade lika mycket talang för det som du! :(

svar: om det inte står något annat, ja! tack!

Sandra: Hej sandra, jag heter också sandra XD shit vad random.
Hmm, en fråga...Om du fick vara ett verktyg, vilket skulle du då vara? :)

svar: jag skulle vara en hammare, för då hade jag fått mosa spikar.

freja: Varifrån fick du det hårbandet på bilden? :)

svar: det är ett gammalt hårband från H&M.

kentan: Din spotifyplaylist var GRYM! Kan du inte ge tips på hur man gör en ball lista? Typ en bra lista att ha på fest, vore trevligt.

svar: tack. klicka runt som fan på alla länkade artister på spotify. gillar du t.ex. the hives så gillar du oftast dom artisterna som är länkade från the hives artistsida på spotify. (klicka på artistens namn för att komma dit)


Elin: Hej Sandra!

Undrar bara vem som klipper ditt hår, det är ju jättefint! :)

Puss, Elin.

svar: det gör jag till 99% själv. klippte håret kort hos ViVåga i borås dock.

x_cool_kid_93_x : Hur mycket gillar du chokladpudding? :))

svar: såhääääääääääär mycket! ända till månen och tillbaka!

17.1.23.17: Om du skulle vara ett djur. Vilken skulle du vara?

svar: antingen en katt så jag fick sova, bli gosad med och matad tills jag spyr, eller en fågel så jag kunde flyga och pipa lite gulligt.

sara: haah hur mnga strumpor har du? >:)

svar: åååh jobbig fråga haha! 8 par vanliga strumpor,  2 som jag bara har en av, 1 par lårhöga strumpor, 3 stayups och 6 par strumpebyxor.

kajsa: Vad duktig du är! :)På att rita och ta kort.

Haft en trevlig fredagskväll?

svar: tack! ja, den har varit helmysig!

anonym: Har du lärt dig ps själv eller har någon annan lärt dig? Tycker du är grymt duktig!

svar: tack! jag har lärt mig det själv! övning ger färdighet, eller nåt i den stilen.

så, nu har jag svarat på alla frågor. (hoppas du är glad nu cool_kid när jag svarat på alla dina med haha!)

tu me manques tellement, mon coeur

kom igen då, ställ några frågor till mig! fråga mig vad fan som helst!

 

Har inte kunnat uppdatera på grund av att jag spenderade hela söndagen i borås med picknick och grillning i solen med dom bästa, var helt underbart! Idag har jag haft min första APU dag och jag har fått ett eget skrivbord med dator. Haha, känns proffsigt. AnywayzzZ, livet leker lite smått nu när det är sol. Men jag saknar dig, bara så du vet (om du läser det här).

Ja, förlåt för ett lite halvtråkigt inlägg men jag ska bättra mig, eller nåt. Puss.


snygg_tjej92

Ja, denna dagen har inte varit så rolig. Poff så var hela dagen borta. Ont i magen, trött som en jude (inget ont mot er judar), opepp till tusen. Känner mig ungefär lika snygg som jag är på bilden. Men! Imorgon blir det förhoppningsvis picknick med lite trevliga människor. Är det någon som vill hänga med så är det bara att höra av sig.

Klippte luggen lite innan med, den hängde i ögonen och var jobbig. Ibland undrar jag varför jag egentligen har lugg, ser bara liten och pluttig ut i den. Har tröttnat helt på mitt hår för tillfället, men går ju inte göra så mycket åt saken. Får bestämma mig om jag ska skaffa långt hår igen eller om jag ska ha kvar det korta.

Åh vad jag har tråkigt. Antar att jag lägger mig snart, ska försöka sova bort mitt dåliga humör.
Puss på er.

Plug it in and save the world, you are my electric girl

Glöm inte av att ställa frågor i frågestunden nu! Ge mig några frågor, annars känns det ju onödigt att svara. Fråga på!


Vanillascented


Vanillascented


Vem? Maria från Oslo. Vad? En blogg som handlar om Marias personliga stil, Acne, svarta kläder, skor och inspirationsbilder. Varför? För att Marias stil är enkel och stilren, ofta enfärgad men aldrig tråkig. Ett bevis på att svart verkligen inte är tråkigt. En inspirerande blogg med massvis av snygga skor och kläder!

Jag blir aldrig som dom ifrån stan


Märkte att jag har sjukt många nya läsare, hej på er, hoppas ni stannar! Känner mig som värsta storbloggarN.

Okej, jag har aldrig någonsin testat det här förut, men om jag får ihop lite frågor nu så kör vi på en frågestund. Go for it, fråga vad som helst, allt ifrån vilken färg jag har på mina sockar till hur många nagellack jag har.

Summer


Detta är nog en av dom mest detajerade och jobbiga bilderna jag någonsin hållit på med. Vet inte om den är färdig men jag orkar inte göra mer på den just nu! Ni får se den ändå.

Black&Blue

Note-to-self: motorcyklar är INTE kul att måla.


det är sällan så sällan som min mening tar slut och vad du säger, det skiter jag i






Ja, det här är väl nån sorts "dagens" eller vad man ska kalla det. Kavaj från Gekås, linne från Weekday, shorts från Cheap Monday.


Yours To Keep

Ni ville ju se lite mer fotografier, och jag har varit tråkig under en period nu så jag har faktiskt inte tagit några bilder. Illa. Men här är en på Nadja som jag inte har visat (vad jag kommer ihåg) så nu kan ni ju kolla på den tills jag tar nån ny!

Sitter just nu och försöker fixa lita sommar/vårlåtar till min mobil. Det går sådär, varför lyssnar jag på så mycket konstig musik och varför har jag så segt internet? Jaja. Här får ni en spotifylista med lite roliga låtar.


Blue


modellen Bruna Hort


Idag har jag vaknat hemma hos mig med Nadja och vi har sprungit runt stan. Jag har tränat, ätit rabarber+äpplekaka, varit glad och haft jättekul. Tack Nadja för att du finns, du är utan tvekan bäst.


Loweo

Loweo

 

Vem? 17 åriga Lowe Olsen från Borås. Vad? Mode, klädfynd, tips och inspiration till tusen. Varför? För det är en bra blogg, för att hon är snygg och för att hon är sjukt cool. (plus att jag faktiskt har varit hemma hos henne och vet vem hon är, haha! status)


Got Coca-Cola Pumping Through Our Veins


till dig från mitt hjärta

Vad fan vill ni se här i bloggen?


Rikauteliggare



Rikauteliggare

Vem? 20 åriga Martina Fabretto från Västerås. Vad? En blogg med kläder, inspirationsbilder och lite vardagsbilder. Varför? För att bloggen är intressant och för att hon är sjukt snygg och har en skön stil. En av mina favoritbloggar.

Sing For Absolution

Är så jävla trött på allting. På alla jävla idioter, på allt som bara går åt helvete hela tiden. Vill bara lägga mig ner och gråta, bara försvinna tills allt jobbigt försvunnit. Vill kunna stänga av hjärtat ett tag, vill kunna gå en dag utan att behöva kämpa. I wish you where a stranger I could disengage men livet funkar inte så. Ge mig en anledning att stanna kvar. Ge mig en anledning till att inte ge upp. Ge mig någonting jag kan förstöra, ge mig någonting som inte gör ont, ge mig någonting som tar bort klumpen i magen, ge mig vad som helst. Jag har ett hål i hjärtat och jag har försökt att fylla det med vänner, godis, filmer, tvspel, vodka och falsk lycka men det stannar inte kvar utan försvinner och likt förbannat står jag där med hål i hjärtat och klump i magen och känner allt och ingenting alls. Helt jävla tom. Helt jävla meningslös. Helt jävla patetisk, eller hur var det du sa? Jag har aldrig varit såhär ledsen i hela mitt liv. Jag har aldrig varit såhär förbannad i hela mitt liv. Jag har aldrig älskat någon såhär mycket och jag har aldrig hatat mig själv såhär mycket. Jävla idioter, jävla svin. Ge mig en anledning att stanna kvar. För just nu så har jag ingen.

Colour





pic: billabong, tim walker, fashiongonerouge, nastygal

Vill Bara Ha Dig


pic: nastygal

600 mil längs taggtråd
Jag kastar tärning med Djävulen
Mitt liv blev bara en skamfläck i historien
men den är min och jag vill slösa den på dig

600 mil längs taggtråd
Jag kastar stenar mot himlen
Min kropp är bara ett skal utan mening
Det ekar mindre när jag fyller mig med dig

Lördags: var hos Melina och hade en mysig filmkväll
Igår/idag: varit med Nadja&Moa i ambjörnarp, kollat film och (tro det eller ej) varit ute och ridit.

Sitter just nu och väntar på KÖTT (vi grillar för första gången i år<3<3<3) och senare ska jag promenera några hus längre bort hem till Martins pappa och chilla lite och förhoppningsvis bli av med klumpen i magen.

sad


Memoires

"The heart dies a slow death, shedding each hope like leaves. Until one day, there are none." "..there is a poem called 'loss' carved into a stone. It has only three words, but the poet scratched them away. You cannot read 'loss', only feel it."

memory loss

I fell in love on the first day
and I've been blind ever since
I get selective memory when it comes to you

and my friends keep reminding, keep reminding me
everybody keep reminding, keep reminding me

but I can't remember to forget you
I can't remember to forget you 'cause you still move me, yeah you move me
oh you move me like no other

but I can't remember to forget you
I can't remember to forget you, I keep forgetting how you hurt me
oh you hurt me, you still hurt me
but I can't remember to forget you
I can't remember to forget you 'cause you still move me, yeah you move me
oh you move me like no other



if this is it, then who's fooling who?


I don't want to change you, I just want to see you seven days a week, every minute of the day, yeah

Baman Piderman Hab Da Sleepover


<3


Try

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?