SÄLJES / FOR SALE

OKEJ, har alltså tagit kort på några skor som ska säljas. Har ingen systemkamera atm så fick duga med mobilen, men bilderna är ändrade i photoshop så färgerna stämmer. Har INTE redigerat bort nån skavank eller liknande dock. Frakten på skorna står man för själv, och på posten brukar det ligga på ca 60 kr. Samfraktar gärna och om man vill så kan man såklart mötas upp i borås så får du skorna du köpt, då tillkommer alltså ingen fraktkostnad. Storlekarna stå i beskrivningen, är skon stor/liten i storleken står det också. Klackhöjden är inte mätt exakt utan jag har gissat mig til ungefär vad det är haha, så den kan vara något högre/lägre än vad jag skrivit - har dock rätt bra koll på det. Har någon nån fråga så är det bara att fråga på!
 
Svart, högklackad platåsko från Lundberg. Storlek 37 (stor i storleken, passar stor 37:a/liten 38:a, jag har själv 37,5) Vit dekorativ snörning fram på ena sidan av skon, dragkedja på insidan. Klackhöjd ca 15 cm totalt, 3,5 cm platå. En skavning från en spik inne i ena sulan, men har ej kort på det då det ändå inte syns på utsidan av skon. Märks ej av när man har på dom. Använda en gång.
Pris: 50 kr + frakt
 
Svart/vit/gråa ormskinssmönstrade ballerinaflats. Ej äkta skinn. Storlek 37. Normala i storleken. Använda två gånger. Inga märken eller liknande.
Pris: 30 kr + frakt
 
 
Rosa och beiga kilklacksandaler i storlek 37. Passar 37,5 (innersulans mått är 23,5 cm). Köpta från Hong Kong. SUPERSKÖNA!! Väldigt fina på. Använda 3 gånger. Inga märken på skon, märken från mina tår syns på innersulan dock haha men det syns inte när dom är på. Finns att köpa på bland annat Chapnlle och modekungen (fanns där tidigare iaf) för ca 800 kr. Produktbilderna har jag ej tagit, den kommer från Chapnlle. Färgerna ligger mitt emellan min bild och produktbilderna, fick inte till dom bra. Men i alla fall - draperingen är rosa och sulan är beige, det är inte samma färg på båda som det ser ut att vara på produktbilden (trodde det var samma när jag köpte dom, jävla japaner som luras haha).
Pris: 50 kr + frakt
 
Leopardfärgad sko i fake-pony (skorna är alltså "luddiga"). Från Nelly. Dragkedja bak på skon. Storlek 37, stora i storleken (passar en 38:a). Klackhöjd ca 15 cm totalt (ca 2,5 cm platå). Helt oanvända.
Pris: 50 kr + frakt
 
Skitsnygga beigea 70-talssandaler med rund, klumpig klack (Ugh gör ont i mig att sälja dom här, men jag använder dom ju aldrig). Från Nelly. Storlek 37, passar en 38:a. Helt perfekt "kall" beige färg. Ca 15 cm klack, ca 3 cm platå. Bekväma och som sagt, SKITSNYGGA PÅ. Helt galet. Använda en gång.
Pris: 50 kr + frakt
 
Beige sandal-stövlett. Storlek 37. Dekorativ dragkedja fram, dragkedja på innersidan av skon. Ca 13 cm klack, 1,5 cm platå. Använda tre gånger.
Pris: 50 kr + frakt
 
Söta svarta lackskor med rosett fram. Storlek 37. Köpta second-hand, oanvända av mig. Två mindre slitningar (båda syns på andra bilden - ena längst fram på skon och den andra under högra rosetten) men i ovanligt bra skick för att vara second hand!
Pris: 50 kr + frakt
 
Snygga svarta platåpumps i äkta skinn. Storlek 37. Från Bianco, orginalpris 800 kr. Ormskinnsmönstrade, dock inte gjorda i ormskinn. Lackat skinn. Klackhöjd ca 13 cm, 2 cm platå. Sköna att gå i! Använda 2 gånger. Inga slitningar.
Pris: 100 kr + frakt
 
Svarta bondage/gladiatorinspirerade sandaler. Storlek 37. Gjorda i fuskskinn. Använda 1 gång.
Pris: 50 kr + frakt
 
Kornblå låga klackskor. Köpta second hand, använda 1 gång av mig. Behöver klackas om. Ananrs i bra skick, enda slitningarna är dom som syns på andra bilden (slitningarna är på insidan av skon).
Pris: 50 kr + frakt
 
Mörkgrå klackskor med metall-detaljer. Storlek 37. Klackhöjd ca 13 cm, platå 1 cm. Ena klacken sitter löst på grund av produktionsfel, borde gå att laga om man går till skomakare om man nu vill det - det går dock att gå i skon precis som vanligt, antar att man kan tycka det känns konstigt. Använda 3 gånger.
Pris: 30 kr + frakt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback