Jensens

Jag, Zandra, Jennie och Sonny lunchade på Jensens idag, så extremt gott!! Dom har helt seriöst den godaste såsen i världen. End of story.

Ser ni, jag har börjat ta med mig min lilla digitalkamera nu (eftersom jag inte orkar dra med mig en fet jävla systemkamera överallt) bara för att jag ska kunna visa er vad jag gjort under dagen! Visst är jag snäll?!

fuck'em all



jacka weekday, tshirt gina, jeans cheap monday som jag gjort sönder och blekt, skor skopunkten


mer spex










jäääääättemånga spexbilder!


Spex

Haha, här är våran klass! Ser ni vilka vi är? Och ser ni mig haha?

Ledtråd: alla (förutom Sara som bara sitter i kavaj, hon klädde inte ut sig) är någon karaktär från någon film!

utklädning

Ja, på onsdag ska vi ta kort på våran klass, och vårat tema är filmikoner. Som ni kanske förstått ska jag vara Ramona Flowers från Scott Pilgrim! Har fixat en peruk som jag klippt till och färgat så den är blåsvart och i hennes frisyr. Det enda som återstår nu är kläder, vilket jag har lite större problem med. Kommer antagligen köra på hennes outfit som hon har i sista fightscenen, den svarta korsetten med en kjol till! Då har hon visserligen grönt hår istället för blått, men det gör nog inte så mycket. Det blir säkert bra ändå!


space


Idag har jag varit sådär supercool och varit i GBG med min farmor, pappa och lillebror. Hittade lite fina grejer, bland annat den här tshirten som en läsare tipsade om! TACK för tipset! Jag köpte dock en större storlek för dom var sjukt tighta. Köpte två tröjor till och en skitsnygg skinnjacka från Weekday. Ska la visa den nån gång sen när jag fixat bild. Orkade inte ta några bilder nu (är helt slut) och det här var den enda tröjan jag hittade en bild på, haha!

Under my thumb

Kollade igenom lite "gamla" studiobilder och märkte att det fanns några som jag inte lagt upp, så tänkte att jag skulle lägga upp dom nu. Från när jag och Zandra testade att ta lite omslagsbilder till min CD.


I solemnly swear


Colorblock


Tips

Tänkte bara tipsa om denna snygga bruden lite snabbt, Rebecca Käller heter hon och hon är så otroligt fin och jättetrevlig! Kolla hennes blogg nununu!


Nothing

"Nothing is impossible - I mean, the word istelf says 'I'm possible' "

 

Idag är jag också sjuk, vad är det som händer egentligen? Varför kan jag inte bara bli frisk och sen hålla mig frisk ett litet tag? Hur som helst. Eftersom jag varit sjuk har jag bara sovit, kollat på tv och spelat tv-spel hela dagen, så har inte något kul att skriva här. Har gjort en väska och så har jag fått tre nya blommor till mitt fönster, det är väl det enda. Nu ska jag sova (borde ha lagt mig för längesen...), så godnatt på er.


love

Fick hem mina fina idag, dom satt helt PERFEKT! Glad tjej. Fick också med en liten present, tack modekungen! Ska försöka ta kort både på skorna och på min ring som jag fick.

Idag har jag mått skitdåligt. Började med huvudvärk imorses när Zandra drog till skolan, sen höll jag på att dö. Har sovit och spelat tvspel i hopp om att det skulle gå över. Jag som faktiskt hade tänkt plugga idag. Har faktiskt städat lite också, visst är jag duktig?


Where I'm Going


Waah, okej det här är första gången jag ens försöker mig på att filma mig själv(notera "själv", jag fick alltså ingen hjälp vilket förklarar dom konstiga vinklarna och det konstiga avståndet). Så var inte allt för kritiska, jag vet att den är rätt dålig haha! Hur som helst så är iaf låten bra så den kan ni ju alltid lyssna på.

skjorta från Vila, tightsen vet jag inte, korsett (som dock typ inte syns) från lindex, skor från tiamo/scorett

JÄTTEGOTT


Haha, här får ni en fin videoblogg när jag och Zandra försöker prata baklänges. Väldigt vackert.

vad vi säger:
- prrrrrft
- helloj! vatten! vatten? vatten. vatten. vatten? hm.
- JÄTTEGOTT
- aaaaaah, jag har en stor mun
- åh så gott!
- nöjesfält
- nu ringer det. Hej hej
- aah asså! Jag gillar joshua
- aah fan
- FISK
- mmmmmmmmmm
- coca cola
- majs majs majs majs
- hej
- Sandra / Zandra

hm

Ibland är jag så otroligt trött på min stil och mina kläder så jag tror jag dör. Man kanske borde byta? Bli en sån där tumblrgirl? Hipster? Panda? Goth? Punkare? Rocker? Sleaze? Haha. Skulle antagligen dö av skratt om jag såg mig själv som sleazare dock. Jag tror jag faktiskt är mer av en tumblrgirl fast inte lika mainstream, jag är nog mer åt det svarta/svåra hållet. Kanske? Jag vet faktiskt inte riktigt vilken stil jag har.

 


Tellement loin de ce monde


Bjuder på en pimpad webcambild. Både fredagen och lördagen var riktigt fin, och idag har jag hälsat på farmor, spelat tvspel, jobbat lite och ätit massa grejer. Imorgon ska jag till skolan. Kul (not).


space

Jag borde sova, men vad gör jag? Sitter och syr en väska. Och dricker cola. Men sen ska jag faktiskt lägga mig, är sjukt trött. Blev en fika med bästa Daniel och imorgon blir det gibb med Sebbe och Joshua, sedan blir det att dra hem till Daniel på lördag för att vara allmänt social och trevlig (så som man brukar bli när man blivit full). Någon mer än jag som älskar den här bilden förretsen? Har blivit kär i rymdmotiv (tre år efter alla andra). Någon som vet vart man kan köpa inte allt för dyra tshirts/tröjor/klänningar med rymdsaker på?

Idag



Okej, det här med webcambilder är väl inte riktigt min grej.. Tror jag.. Eller jag vet inte. Ser iallafall dum ut när jag tittar in i kameran och jag ser alldeles för snäll ut när jag inte gör det. Jag får öva lite. Hursomhelst så ser jag ut ungefär såhär idag. Kläderna orkar jag inte ta kort på, men det är haremsbyxor med hög mida, spetsbody, ett halsband och en kofta (allt i svart, hurra vad rolig och vårig jag är). Nu ska jag åka iväg och fika och sånt, eftersom jag är så tät (not) men jag kanske har råd med en cola iaf om jag har tur.


Mina bekymmer ATM:

- balklänning. Snällagudsägattdenblirbra.
- skolarbetet. Jag hatar rester och jag orkar inte göra dom. Dumma jag, jag vet.
- vad jag ska göra efter gymnasiet. Flytta vet jag att jag vill, men vart? Studera vidare? Jobba? Studera utomlands?
- pengar. Jag är så sjukt pank man bara kan bli = jag kan inte göra något förens jag får pengar igen, och dom pengarna borde jag spara. Åååååh.
- livet i allmänhet.
- människor. Okej, inte alla, det finns många som är fina och bra och underbara, men fy fan vad jag stör mig på folk. Ärligt talat? Vad är det med alla?
- mig själv. Varförkanjagintebaraslutavarasåjobbigochspringaiväghelatiden. Uuuh.

Ja, jag kanske är lite negativ, men det får man va ibland. Eller?


Vad tycker ni, vad ska man göra efter studenten?

Dead is dead



DIY



Nu när jag är sjuk och inte har något annat för mig är det DIY som gäller. Ett par jeans och ett linne håller på att (förhoppningsvis) bli jävligt snygga, och snart ska jag pimpa lite andra grejer också. Nice!


skorna


Pic: STHLM streetstyle
Någon mer än jag som dör av avundsjuka? Ärligt talat. Jag vill också ha såna skor. DIY kanske?

Idag blir det bio om jag orkar gå upp ur sängen, det snöar rätt mycket här så är väldigt sugen på att somna om. Fy.


Black Sheep


LYCKLIG TJEJ!!!


Ser ni flaskan på bilden? Gissa vem som har köpt en sån? JAG! I lila och i blått. Nu jävlar ska jag fixa fusk-dipdye!!!! Testade båda precis, och jag är som ett litet barn i en godisaffär. Den blåa är så jävla häftig. Nice. Jag tänker mig en frisyr i stil med Abby-Lee, eller Charlotte Free, eller typ Ramona Flowers i Scott Pilgrim. Total awesomeness.


ok go home


NELLY TREND


Nu har det äntligen släppts, SÅ IN OCH SHOPPA MED ER FÖR FAN!!!!


Charlotte Free


Älskar hennes hår (och den här frisyren)! Googla på henne!


Det bankar i mitt bröst, men du sa "vi kommer vinna allt"



Dagens makeup: markerade ögonbryn, nästan vit ögonskugga och neonrosa läppar. Hittade några fina bilder på internet och bestämde mig för att testa nåt nytt, och det var ju faktiskt riktigt fint. Kanske. Ovant att inte ha mascara men jag tror jag gillar det. Har inte bestämt mig för om det är fint eller bara jättekonstigt haha.

Är det barar jag, eller ser jag inte lite retarded ut på bilderna? Haha!


Big Al & his Sunken Salvation




Så himla bra. En av medlemmarna från The Stomping Academy som kör lite solo, och fy fasen vad bra det blir! HÄR är hans myspace, och för er som inte hört Stomping innan, KOLLA IN DOM!

FUCKARIAS


Loss


Var ju ett tag sen jag målade nu så tyckte det var dags för en ny bild.


CHEAPO Bernhard



Dom här snyggingarna trillade ner i min brevlåda idag, NÖJD TJEJ! Ska försöka fixa nån bild. Från CHEAPO/TSHIRTSTORE


Genom eld


Tattoo


Idag blev den gjord! För farfar. ♥ rip


fint


Så himla fint, och jag är peppad. "Tellement loin de monde, grâce à toi à noveau je respire". Får väl se imorgon!


Kent


Kent står för kvällens/nattens musik. Fint!


Geting


Hade kunnat tänka mig att gå ut såhär om det bara hade varit lite varmare. Är det inte vår snart?

Grâce à toi à nouveau je respire

J'ai perdu mes repères, Je nage en eau trouble
Emmène-moi aussi loin que possible
Les paysages défilent et la brume se dissipe
Grâce à toi, à nouveau je respire