fäzt



Det är ju ändå roligt!


boot


Mina boots som jag redan nu har klippt av och sprayat. Väntar på att dom ska torka, så ska jag kolla ifall jag ska fixa nitar till dom eller bara köra på dom som dom är.

Freedom in Solitude






Spell & the Gypsy Collective

Så. Jävla. Snygg. Människa. Så fina bilder. Så himla fint. Jag tror jag dör. Jag menar, hennes hår? Helt underbart. Och förstår ni min lycka när jag kom på att jag faktiskt har ett par vita cowboy-boots som jag aldrig använder? DIY, here I come.

I am the silence that is incomprehencible, and the idea whose remembrance is frequent; I am the sound that is manifold For I am the First and the Last


Faggot



Såhär kan det också sluta när man försöker ta fina bilder på ryggtattueringar. Riktigt fint ändå.


This one is for my club-monkeys



tröja secondhand, shorts DIY, armband från H&M och DIY, solglasögon H&M, senilkedja DIY, ring secondhand, plånbok urban outfitters

färg




armband 49:50:-, armband 39:50:-, väska 149:-, hatt 99:-, skor 299:-, blus 249:-

Har fastnat för färgglada grejer. Köpte armbanden längst upp och har köpt en skitfärgglad tröja och en väska på secondhand. Galet. Det här är lite fina grejer från H&M, och även om skorna inte är så färgglada så är det en sån modell som jag skulle vilja ha - lite miu miu inspurerat. Fast jag vill ju såklart ha mina i massa olika färger, hehe.

4



Fyra favoriter från Scorett. Dom bruna bootsen med fransar är to die for. VILL HA.

Tiger


Igår rensade jag min garderob, vilket resulterade i sju påsar med kläder som jag ska slänga/sälja/göra mig av med. Jag ska även gå igonom mina skor, och då ska jag vara riktigt jävla hård och faktiskt sälja ALLA par som jag inte använder. Även favoriterna (är inte det sjukt, att skor kan vara favoriter trots att man inte använder dom?). Så ja, nu är det stortömning som gäller så att jag kan köpa nya grejer. Idag är jag sjuk, och då myser jag i min nya tiger-tisha från Hong Kong. Nu ska jag fortsätta städa och rensa och sova. Fred ut.


white


Behövde en ny bakgrundsbild till datorn, så ritade denna. Modellen heter Henrietta Hellberg för er som undrar.


3




Tre saker som jag önskar mig just nu; en symaskin, en provdocka, och en resa långt, långt härifrån.


Close to nowhere




new hair



Vad tycker ni? Haha. Nä, det är en peruk faktistk (jag har sidecut, duh). Är från våran utklädningsdag i trean (gymnasiet) där jag klädde ut mig till Ramona flowers. Hittade den nu när jag städade runt lite i några lådor.

Ni som vill att jag ska måla av bilder etc, maila mig på istället på [email protected] så kan vi ta det där!


vi slår i en fjärde spik och vi dansar, dansar till musik

 


1. linne cubus, kjol gina tricot, skor e-bay, solglasögon h&m 2. jacka gina tricot, tröja gina tricot, jeans cheap monday, skor h&m 3. sweater-tröja+byxor hong kong, skor dinsko 4. top gina tricot, byxor gina tricot 5. cardigan hong kong, linne cubus, jeans gina tricot, loafers hong kong 6. hoodie lager 157, croptop avklippt tshirt från lindex barnavdelning, jeans monki, mössa present, skor e-bay, solglasögon h&m

Eftersom jag är för lat för att ta snygga outfitbilder så målade jag upp några av mina senaste outfits. Inget jättekul visserligen, men bättre än inget! Eller?


WT-Sandra


Dagens - keps från H&M, glasögon från Tshirt store, skor från ebay, kjol från target och linne från en marknad! KISSES LAV JU ALL XOXO <333


kanin



Jag har en kanin-mössa. Erkänn, ni blir lite avis? Nu ska jag gå och gråta mig till sömns, jag har antagligen blivit sjuk - IGEN. FML och så vidare typ.

Fok julle naaiers




Die Antwoord. Ja, vad ska man säga. Har blivit helt besatt (och aningen mindfucked). Slutet på fok julle naaiers är sinnes (är för övrigt en quote från Mike Tyson, hur fett är inte det på en skala?!), och jag har börjat älska Afrikaans - vill fan lära mig det. Fett jävla koolt.

photo a day


Hittade den här listan, tänkte att det kanske vore en kul grej. Ni får nåt att läsa och jag får en anledning till att börja använda kameran igen! Får se ifall jag klarar av att fixa bild varje dag, listor brukar inte riktigt va min grej haha.. Ska iaf försöka komma igång med den asap.

round


Äntligen hemma igen. Hittade lite fina grejer i stockholm, en jacka, två yankee-ljus och dom här solglasögonen. Som Ozzy fast större. Och svarta istället för blå då. Nu ska jag kolla på tv en liten stund, sen ska jag sova - jag har inte varit såhär trött på riktigt länge.

Bra hotell och nya skor





Jag, min lillebror och pappa begav oss ut på episka äventyr idag. Väl framme i stockholm så upptäckte vi att hotellet var sjukt fint. Vi hade nog rätt mycket tur när vi bokade. Tänkte visa mina fina loafers som jag köpte från hong kong. Tror dom kommer användas flitigt så fort jag gått in dom, för just nu så ger dom mig bara massa skavsår. Nu ska jag lägga mig så jag är pigg imorgon, för då blir det arbetsintervju och upptäcksfärd i huvudstaden.

STHLM


Igår - fest. Idag - Stockholm! Fred ut.