mums


<3

Friends are like potatoes. If you eat them, they die.


Don't eat your friends. Unless they are potatoes.

Questions



tumblr&elias tahan

Cathat


All of my senses overthrown





1, 2, 3 av mig och 4 av ylva

Tågbruden


För att den är fin, för att jag blir lycklig av att lyssna på det, för att det får mig att vilja börja skriva igen, för att det väcker minnen och för att den handlar lite om mig.


Mums


Oskar Linnros


-

I am cold, yes I'm cold, but not as cold as you are

this time I'll be bulletproof

Puss


Hittade denna hemsidan idag, helt underbar. Man får måla en bild och sidan spelar in det till den här filmen, hur kul som helst!

 

Verkar som att den inte funkar att kolla på för alla, då får ni gå in på den här länken istället så tror jag det ska funka!


Kusiner





Idag fyllde min lillebror år, så våra kusiner var här. Här är dom två jobbigaste/sötaste kusinerna, dom skulle tvunget va med på kort hela tiden.

Ny design?

Är lite sugen på att fixa ny design.. Kanske.. Eller, jag vet inte.. Jo, det är jag nog! Får väl se ifall jag orkar fixa nåt kul. Ni lär ju märka det isåfall.

Idag har jag jobbat och färgat håret, det har inte torkat än så vet inte hur det blev.

Puss!

Don't be late


Make The Girl Dance - Kill me


Ja, jag vet. Jag är inte bara väldigt sleten, jag har dessutom keps. Underbart.

Ja, idag har jag träffat världens bästa Emma! Har saknat henne så mycket. Sen träffade jag även Kevin, vi cyklade och sånt.
<3

Men, ja.. Annars har jag sovit och sånt, fast aldeles för lite egentligen. Imorgon ska jag jobba (!) och bli rik, eller något liknande. Puss på alla er som faktiskt fortfarande läser min blogg, jag har ingen aning om vilka ni är men ni är ganska fina!

party


untz untz untz baby

Batchu


Ja, igår kom Kevin hite och vi hade myskväll med film, bastu, öl, cola, chips och massor med godis med mera. Han åkte hem innan idag och nu sitter jag och spelar fast jag dog precis och fick börja om jättelångt bak, så jag är inte riktigt lika pepp på att fortsätta spela atm...

Imorgon ska jag och Angelica in till Borås. Kommer bli sjukt kul! <3 Hon fyllde förresten 18 igår, grattis till henne (igen)! Var nere och sa grattis och åt världens största kanelbulle innan Kevin kom hit igår.

Jag tycker för övrigt bilden är väldans söt. Eller nåt.

Ska försöka uppdatera med något kul här snart, men är lite svårt just nu eftersom jag
1. inte orkat ta kort
2. inte orkat måla
3. inte orkat tänka
4. inte orkat
osv osv. Hursomhelst så får jag helt enkelt bli bättre på det här med att göra något istället för att uppdatera 15 gånger en dag och sen inte uppdatera mer på 2 dagar. Fy mig.

Kanske skriver något intressant (...?) senare, nu ska jag chilla paj! (haha, chilla paj hahahaha)

Puss på er och på Batchu!

Dreamer


funkar att ladda upp bilder igen, GÖTT!

Annie Hall

Säg mig att det finns något mer
Mer än bara droger och dagen efter
Säg mig att det inte var det här det var

Säg mig att det finns något mer
Mera än Ikeasoffans tystnad
Säg mig att vi har någon överraskning kvar


Ja, det funkar inte att ladda upp bilder. Riktigt störande! Hoppas det börjar funka snart, inte jättekul att läsa en blogg om illustrationer utan bilder.

without me you've got it all, so hold on





Oavsett hur många gånger jag än raderar det här inlägget, hur många gånger jag än skriver om det och hur många gånger jag än försöker så funkar det bara inte

Jag är så rädd för precis allting.

without me you've got it all, so hold on

It never was

If you love something let it go,
if it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was.

Funkar inte att ladda upp bilder så ni får några visdomsord istället! Imorgon tar treorna studenten, jag hade tänkt vara på plats och sen får man väl se vad som händer. Puss på er!

Sex


Well, en bild säger mer än tusen ord. Puss på er, jag är inte död men jag har mycket att göra, imorgon är det bal för negern jämte mig, då ska jag fixa smink och hår på henne + fota henne. Nice!

Mickey

Alltså.. Wow! Jag vill ha dom här?! Från Nastygal.


Beautiful Dirty


With you until


Tumblr

Hej


Eftersom jag varit så otroligt tråkig på bloggen det senaste bjder jag på denna söta bild. Anledningen till att jag varit tråkig är att jag har haft skolarbeten att göra + att jag faktiskt varit ute för en gångsskull! Bestämt mig för att försöka bli brun i år. Detta gör jag varje år men trots det så är jag alltid lika blek.. Bara jag som tycker det är jävligt tråkigt att sola?

Ja, jag har varit sjuk, ätit på restaurant, sovit, varit hos calleponken med lite folk, varit i skolan, ätit chips och gjort slut på pengar. Med andra ord har ni inte missat något. Ska försöka uppdatera lite mer och lite roligare här, men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om. Någon som kan tänka sig att ge mig lite förslag så jag blir inspirerad?

Vill förövrigt bli miljonär och köpa kläder, lyckligtvis har Nelly en outlet öppen hela sommaren i åhaga. Nice! Behöver bara fixa lite pengar sen jävlar. Det eller gbg, vilket som för min del.

Är sugen som fan på att dra till liseberg också.

Har precis tittat klart på Avatar för typ 6:e gången, fan vad bra den är. En modern och lite mer vuxen tolkning på pocahontas. Nu ska jag sova eller nåt. Puss!

Från och med nu, från och med du


och det känns som om jag har ett litet privat jävla moln över mig som följer mig
vart jag än går

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger



från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

Stop!


hammertime


TILL SALU!

Säljer lite kläder, RITIGT BILLIGT! Dyraste plagget ligger på 15 kr. Kolla min facebook för mer info, kan skriva upp sakerna här också om det är någon som är intresserad!

Have all gone





Elin Kling, tumblr, junichi sakamoto, unknown