le awesome leonailz


Här sitter jag i min turban och behundrar mina nymålade naglar. Leonailz, I HAS IT! I neonfärger dessutom. Awesome.

Soooorrrryyyy för superdålig update, men har ju haft spelning och varit sjuk så har inte suttit vid datorn särskilt mycket. Naglarna var förövrigt faktiskt jättelätta att göra, och jag är nöjd. Nu syns ju inte färgerna särskilt bra men jag kanske orkar ta ett riktigt kort imorgon. Får se.


wow he's such a charmer, oh no



Kör på uppklätt idag/ikväll. Önskar att jag hade ett par svarta creepers nu, då hade jag varit lycklig. Glöm inte att komma till Club Rundgång ikväll och säga hej till mig och resten av bandet!


STB SPELING

..spelar idag (fredag), denna gången i ulricehamn på club rundgång (alltså på coco thai, ströget, pluto, vad det nu heter)! KOM DIT, dansa drick och ha kul! Hejja på mig när vi står på scen med. Woopwoop!


charmer / don't sit down 'cause I've moved your chair



dipdye


Alltså, åh. Det här är så fint att jag dör och återupplivas och dör igen. Flera gånger om. JAG VILL. Men inte före studenten och balen, blir efteråt isåfall. Frågan är bara vilken färg.. Turkost? Blått? Rosa? Babyblått och babyrosa? Hm...


fint





rep



















Lite runda bilder från ett rep vi hade en gång. Vet, vi är rätt coola.


I don't speak german but I can if you like


Osminkad (förutom läppstiftet då ehehehe), sjuk och tråkig sitter jag här och dör. Målade naglarna röda för första gången på jättelänge. Nu ska jag dricka cola, tycka synd om mig själv och förhoppningsvis bli frisk.


blöblöblöblöb


Lite tydligare bild på vad jag hade på mig på spelningen i fredags, hade inga skor och mina fötter så helt jävla cp ut så dom fick inte va med. Ni får ursäkta mina cpminer också.


Förstår för övrigt inte mig på min besöksräknar grej, den jag har på sidan visar alltid mindre än vad blogg.se:s besöksräknargrej gör? Det skiljer rätt mycket dessutom. Hm. Får helt enkelt utgå från att den som har mest är rätt. Förhoppningsvis.


Givenchy


Den här är fin. Galet coolt med skelett-mönstret av pärlbrodyr. Jag har aldrig gillat Givenchy innan men jag tror nog att jag får ändra min åsikt där faktiskt.


in love with Judas



Eftersom jag hade tråkigt satte jag på Lady Gagas Judas, sminkade mig och tog lite kort à la Gaga. Något Gaga-fan som känner igen min sminkning? Det är iallafall en variant av den makeup hon har i Paparazzis musikvideo. Also, I'm in love with my black lipstick. Igen. Borde börja använda det mer.


americano


avklippt tisha fran lager 157, jeansshorts från hong kong


can anyone say something, anything new




Jag har nya shorts och jag tror jag är kär i dom. Om man nu kan bli kär i shorts.


IKVÄLL GÄLLER DET!!!




Ikväll spelar vi på Allégården i Borås, BE THERE! Så lovar jag att ni får massor med krama av mig. Dessutom får ni chansen att se mig stå på scen och göra bort mig för första gången i mitt liv, och det vill ni väl inte missa?


Woho!

Vet ni vad? Imorgon kommer jag få ett jättestort paket hemskickat med massa kläder från Hong Kong. Jag och Zandra har beställt hem lite grejer för att kolla hur kvalitén är osv, eftersom vi funderar på att börja sälja grejer därifrån. Vill ha det nunununu. Kommer nog inte hinna visa nåt imorgon då jag har lång dag i skolan plus att jag ska repa hela eftermiddagen/kvällen, men ska försöka visa så snart som möjligt.

Nu ska jag sova, so godnatt på er.

Ruffian


Eftersom jag ÄNTLIGEN fått tummen ur röven och fixat ett svart nagellack har jag nu testat att göra min balmanikyr för första gången. Manikyren kallas för Ruffian, och jag har gjort den i svart och silver. Är faktiskt nöjd, för att vara första gången jag prövar. Har tillochmed gjort en jättetjusig litet tutorial till er, visst är jag snäll?!?!?!


Nagellacken jag använder på bilden (inte för att det syns då det är webcam men ändå) är Depends silvriga som heter 200-nånting och Isadoras "191 Gothic Black". Depends silvernagellack är för övrigt så jävla häftigt/snyggt/asbra/billigt att jag dör. Köp det.


Låt det va som i en film


Snälla bli min igen. Ingen säger det så bra som Maggio.

Fastnat igen. Verkar som jag dras åt ditt håll hur jag än gör.
Tänker på dig.

I


c00l brud


Okej, jag orkar/hinner inte ta en seriös bild så ni får den här. Nu ska jag iväg och fira Daniel, woopwoop!


Feather Extensions


Jag kunde inte hålla mig. TA-DAA! Feather extensions. Glad tjej. Jag har sex fjädrar i håret i set om tre, med två "teal", två "grizzly white" och två "brown", och dom sitter fast med microringar.

Tre personer som inspirerar mig


Gwyneth Tang, Kate Lanphear och Coco Sumner. Love them.


asleep


and if you do me right, I'm gonna do right by you


Dagens. Hype me on lookbook!


örhänge


NU ÄNTLIGEN FUNKAR DET IGEN! Gatt. Tänkte bara visa mitt nya örhänge som jag köpt på glitter. Har jagat det jättelänge och nu äntligen har dom fått in det igen, finfint. Något annat som är mindre fint är det faktum att jag har fått öroninflammation. Det suger. Så idag var jag inte i skolan, men imorgon måste jag tyvärr dit oavsett om jag är död eller inte.

 

Tänkte svara på några frågor jag fick angående kläderna också:
Rebecca: Ser kläderna ut som ovan är jag intresserad! Mycket snyggt (Y)

svar: japp, kläderna ser ut ungefär som på bilden! Bilderna är från leverantören. Kläderna kommer vara i princip samma stil som Modekungen, Chapnlle och Vivistyle - men vi kommer sälja grejerna mycket billigare.

Ellinor S: Skitsnygga kläder, är redan intresserad :). Men undrar om de dessa kläder kommer finnas i alla storlekar och vilka priser hamnar de på?? :D
svar: åh, kul! Kläderna kommer finnas i både onesize, s, m, och l, samt i jeansstorlekar (t.ex. 26, 27 osv). Om vi börjar sälja kommer vi att mäta plaggen och lägga upp mått för hur stora dom är så det blir lätt att se ifall det passar eller inte. Priserna är lite osäkera i nuläget, men det kommer vara billigt. Någonstans runt 100 - 500 kr skulle jag tro.

Anonym: Vart kommer byxorna ifrån, de genomskinliga? Har letat efter sådana byxor jätte länge!
svar: dom kommer från våran leverantör så jag kan tyvärr inte avslöja det! Kan dock berätta att Nelly Trend kommer släppa ett par liknande, har för mig att jag ritade upp ett par sådana byxor för ett tag sen. Vet dock inte när dom kommer att komma ut.

 

Har ni några mer frågor angående kläderna så är det bara att fråga på, så ska jag försöka svara så gott jag kan!


?!

Kan inte ladda upp bilder?! Återkommer när det funkar igen.



Sålänge kan ni svara på frågan i inlägget nedan!

FRÅGA!!!!

Tänkte bara kolla en grej med er lite snabbt. Säg att jag och Zandra hade råkat komma över lite snygga, orginella och billiga kläder handplockade av mig... Skulle någon vara intresserad av att köpa? Och då menar jag kläder i stil med det ovanför. Säljer inget i nuläget, utan frågar mest bara för att se om det faktiskt finns intresse. Och med kläder menar jag både dam&herrkläder, och både skor, smycken, klänningar, kjolar, byxor, shorts, toppar, jackor... You name it!

 

Så tell me, någon som faktiskt skulle tycka att detta vore något bra?


Suit up

 


hype me!




Jag har ingen aning om ni kan se det här för på min webbläsare ser jag ingenting haha, men ni får skriva en kommentar om det bara är ett blankt inlägg. Det ska va en bild från lookbook och en hype-knapp.

Gwyneth Tang


Hur kan man inte gilla hennes hår? Ärligt talat?! Så jävla snyggt. Hade jag varit blond hade jag inte tvekat en sekund.


Siw



bild från MUS hemsida och från http://barbastark.blogspot.com/

Tänkte bara tipsa om ett skitsnyggt nagellack. Det kommer från make up store och heter "siw". Som ni ser så är det holografisk, så jävla häftigt! Kostar ungefär 130 kr och för att använda det måste man också köpa "aqua fix", annars kracklerar det.


leonails


Om jag fick bestämma hade mina naglar sett ut såhär nu.

Sorry för den dåliga uppdateringen, men just nu har jag så otroligt mycket plugg att göra. Idag har jag dessutom varit sjuk, finns inte mycket att skriva då haha.


herpderpglasses


bara en minut


Ja, den här helgen har varit galen. Plugg och långepromenader och tequila och film och massa andra fina grejer. Har tyvärr inga bilder men fasen vad kul allt har varit. Hoppas ni haft en lika fin helg som mig.

Lyssnar sönder Veronica Maggios nya platta, den är så sjukt bra! Har ni inte lyssnat på den redan så gör det!