Oups


Blir en impulsiv fotosession imorgon, så har fixat inspirationsbilder, en spotifylista och kastat ner grejer i väskan under eftermiddagen. Letar fortfarande efter grejer som självklart ska försvinna när jag behöver dom. Nu ska jag panikplatta håret, packa ner resten av grejerna, hitta min svenskabok och sedan ska jag försöka sova lite innan jag ska upp imorgon. Tråkiga uppdateringar, men blir ev lite bilder från imorgon när dom blivit redigerade iaf! Håll ut!

Gaga





Det här är anledningen till att Lady Gaga är en av mina största inspirationskällor. RIKTIG talang. Inget studiomixande eller playback; det här är improvisation, och pianospelande av högsta kvalité. Hon bjuder på sig själv och är så himla härlig. Och snygg. Och grym. Osv. Ni har säkert sett dom här, men för er som inte har det: SE DOM!!! NU!!




RIP Alexander McQueen

Money


noooooooooooooooooooooooo

Med anledning av det färvärrade säkerhetsläget har UD idag (söndag 30 januari) på eftermiddagen beslutat att avråda från icke nödvändiga resor till hela Egypten.



fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!




Fast är ju ett tag kvar, man får hålla tummarna! Medans alla letar nya resor som plan b börjar jag packa väskan. Tjoho

midnattskladd


Gud, jag är helt slut i huvudet... efter att ha målat lite beställningar och jobbat och halvsovit har jag lyckats få till nån sorts kluddgrej. Nu blir det lite mer chips&cola innan jag ska sova.


Nelly


Och där ser ni hur väggen jag målade blev på kort!


uuuurrrghhh...


Varvar massivt skolarbete med jobb och turkos-lila maniky à la YSL. Varför är det så långt kvar tills lovet?


Leo





Foto: Zandra Dahl

Bilder på kläderna finns på lookbook, länk finns HÄR! Hypa och sånt så blir jag lycklig i hjärtat.


Studio backstage





Foto: Jessica


what do you do


!!!



Idag, mina kära vänner, har det hänt något historiskt. Det största av allt stort. Jag, Sandra Thorén, har köpt byxor som INTE ÄR SVARTA, GRÅA ELLER VITA! Fattar ni?! Jag har köpt något som inte är svart. Det här är ett mirakel. Första färgglada plagget i min garderob på nåt år, skulle jag tro. Slå det!

Här får ni en liten sneakpeak, ska försöka få Zandra att fota nån outfitbild eller nåt imorgon så ni får se dom på med era egna ögon. Jag blev faktiskt kär i dom, tro det eller ej. Har också köpte en leopard bandeu, kommer bli fint i värmen.


Jobb på Nelly

Eftersom det mesta jag gör inte får visas upp förens det kommer ut i webbshopen kan jag inte visa något av det här på bloggen, däremot tror jag att jag kan visa er lite backstage-bilder från när jag var där och målade och höll på!


Bakgrunden till deras Valentine's Day-shoot som dom ska göra! Målad av mig, med nån tusch-liknande penna. Lägg märke till alla hand- och fingeravtryck som är med på bilden, mina händer var helt vita efter det och allt gick inte att tvätta bort haha.


ett...


...två...


...tre! Haha. Tror ni jag har färg över hela mig nu eller? Trots våra specialdesignade "nelly trend"-plastpåsetröjor som skydd fick jag (och Siri också haha) färg på hela armarna, min skjorta och i håret och ansiktet. Färgen verkade inte gilla mig, den ville aldrig hamna på väggen när jag kastade...


right there with you


jobb

jobbat heeeeela dagen idag, phew. känner att allt börjar ta på en. dags att varva ner snart kanske?

STILINSPIRATION












the hives, black swan, alexander wang, bill the butcher från gangs of new york, lady gaga, acne, alexander mcqueen (RIP), balmain, lykke li, tron legacy, fåglar

Vet inte om någon bryr sig, men det här är iaf lite saker/personer som jag inspireras av när det gäller kläder.

Sötaste på länge

Det här är så himla gulligt att jag nästan får tårar i ögonen. Finaste tjejen Rebecca Käller skrev det här på sin blogg, hur mycket tror ni jag dog? Tycker ni ska kolla in hennes blogg, hon är hur gullig som helst och dessutom har hon sjukt fin klädstil! KOLLA IN DEN!

JA!



Efter MYCKET velande fram och tillbaka lutar det mot ett ja.. Kan behöva komma bort ett tag!

Till er som försöker få tag i mig, ta det lugnt! Jag har inte försvunnit, men jag är väldigt väldigt upptagen just nu. Har mycket att göra. Så era bilder etc kommer att komma, bara inte just nu! Hoppas ni står ut ändå.


no more you


Kulturbloggen


Har ställt upp på en intervju på Kulturbloggen. För er som vill läsa så finns den HÄR!

By blood and by mean

Inte helt nöjd med den - kanske gör om eller fortsätter på den senare.

you, always


Kommer nog inte vara så rolig på bloggen ett tag, för nu tar jag en veckas paus - från allt. Kommer uppdatera http://lonelysparrow.tumblr.com/ lite mer nu, men där kommer det vara mer privat än här

In your house I long to be, room by room, patiently I’ll wait for you there like a stone; I’ll wait for you there alone


break down and cry


Vill bara dö just nu. Fy fan. Jag orkar inte med det här...


stanna

det är mitt eget fel vad som hände med mitt hjärta
jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan
sprid ut bensinen över solnedgången
riv ner staden
häll ut havet ända bort till horisonten
tysta ner musiken




snälla, stanna

Favvo


En gammal favorit. Gillar faktiskt den här rätt mycket!


Saker jag hade köpt om jag varit rik/saker jag vill ha




En zuperfluffig pälsgrej. Gärna översta från Zara eller en fin beige som Caroline har. Bilder från carolines mode/sthlm streetstyle



Kaxiga skor. Gärna dom i mitten på andra bilden från Dsquared. Kärlek. Bilder från tumblr / unknown


Byxor och shorts i läder. Bilder unknown på Kate Moss / unknown från chloé ss2010

Silver


bild lånad från snygga Sanna

Idag hatar jag att vara tjej, mensvärk till tusen så det blev ingen skola för mig. Har undvikt allt som har med människor att göra för att inte råka få ett vredesutbrott på någon stackare. Hursomhelst, jeansen på bilden ovan är mitt senaste köp. Dom är från Gina och fanns på rean för 199:-, nice! Kommer ihåg att jag provat dom i storlek 36 eller 34 innan och då hatade jag dom något enormt för att dom satt hur fult som helst på, men när det bara händge ett enda par kvar idag i storlek 32 var jag tvungen att prova - och visst satt dom bra!


Dagens


foto: Zandra <3

cardigan ginatricot, linne H&M, byxor lindex, skor scorett, läppstift MUS
Bild på nya hårfärgen med!


tumblr girl's



Gaga Dolls





Det här får mig att vilja leka med dockor igen. Hur coolt är det inte? Det är en kille som gör dom, HÄR är hans flickr med mer bilder! Han gör faktiskt ALLTING på bilderna helt själv, kläder, skor, tillbehör.. Han klipper och style-ar även håret på dom. Han är helt sjukt bra på det.

Saker du kan göra när du är sjuk

1. fylla skrivbordet med papper fulla av snor
2. ha äckliga kläder och flötigt hår, det är ju ändå ingen som ser dig
3. fisa hur mycket och hur högt du vill
4. gå in på twobluecrabs och kolla igenom ALLA bilder som finns där
5. kolla igenom bloggarna du följer och läs alla nya inlägg (läs, inte bara kolla på bilderna)
6. kolla igenom bloggarna du förljer en gång till eftersom dom kanske har uppdaterat något sen sist
7. spela tvspel
8. äta massor med godis och dricka cola
9. tvinga valfri person att köpa Ben&Jerry's, glass är faktiskt bra när man är sjuk
10. dö
11. tycka synd om dig själv
12. lägga ansiktsmasker och hårinpackningar och nagelkrämer och allt sånt där jobbigt som du ändå aldrig "hinner" (orkar) göra
13. titta på film
14. kolla på alla MTV's SUPERBRA tvserier (lägg märke till ironin)
15. städa
16. skriva onödig skit på bloggen


Bat... Cat

Sitter här med rinnande näsa, snurrigt huvud och ont i hela kroppen... Gud så roligt...... Så ikväll blir det antagligen film eller tvspel för min del, och eventuellt imorgon också om jag inte lyckas bli frisk inom dom närmsta timmarna. Jävla skit.

Roligaste spelet till PS3 just nu är utan tvekan Fallout New Vegas. Hur kul som helst. 50-/60- tals musik+ironi+dålig humor+massor med vapen+splatter=win. Jag menar, hur kan man INTE tycka det är kul att skjuta på folk när dom exploderar i tusentals små delar som sedan ligger utspridda lite här och var när man skjuter dom med en vanlig liten pistol? Vem kan inte gilla ett spel där det finns ett gäng där alla ser ut som elvis-rockers och deras ledare kallar sig själv för "the King", och dessutom inte har en aning om vem Elvis är? Spelet är från samma studio som släppte "Oblivion", men enligt mig är det här mycket roligare. Inte lika dryga landskap, inte lika långt att gå om man ska någonstans och mer skruvad humor. Ni borde testa.

Back to Back



Någon jag ser upp till


Min fina Ylva. Foto: jag i somras när vi blåste bubblor och kramade hennes katt
Ylva är en så himla fin person. En riktigt underbar människa som vergligen genuint bryr sig om en. Hon stöttar, pushar, ger råd, hjälper till, skrattar, spelar gitarr och blåser såpbubblor med mig. Även om jag är på dåligt humör så står hon ut med mig och gör sitt bästa för att göra mig glad igen (hon lyckas alltid haha). Jag vet att om något händer, oavsett hur stort eller litet det är, kan jag alltid ringa till henne. Hon finns alltid där för mig. Jag ser upp till henne för hon är så otroligt omtänksam och alltid stöttar en till 100%, och är snäll, och mysig, och massa annat bra.


Nadjus den allsmäktige! Foto: jag när vi satt på hennes balkong och försökte att inte frysa allt för mycket
Nadja är den absolut mest galna, roligaste, konstigaste människan jag känner. Näst efter hennes pojkvän som är precis likadan fast snäppet galnare haha. Hur som helst, så är hon så jävla rolig och hon har alltid massa roliga idéer, jag har aldrig haft tråkigt när jag är med henne. Det går att lita på henne till hundra procent och hon är jättesnäll även om hon då och då slänger iväg elaka kommentarer till fjortisar på facebook, haha! Jag ser upp till Nadja för hon är en sån bra vän, hon vågar bjuda på sig själv, hon är helt galen och är alltid så sjukt rolig och får mig alltid på bra humör.


Zuper Znygga Zandra! Foto: snott från hennes blogg
Zandra är Zandra. Jag vet inte riktigt om jag behöver säga mer än så. Hon är supersnäll, jävligt bra på att argumnetera om saker och hon är riktigt rolig. Hon är sig själv, hela tiden. Jag tror aldrig jag träffat någon som bryr sig mindre om vad alla andra tycker än Zandra. Hon skiter fullständigt i vad folk säger, hon provocerar, hon testar nya grejer hela tiden och hon klär sig precis som hon känner för att klä sig. Hon har verkligen sin aldeles egna stil som hon följer utan att tveka. Dessutom har hon haft näst intill alla hårfärger som går att ha (rosaröttlilablåttblondtvittråttfärgatbruntmörkbruntsvartosvosv) och hon bär alltid upp både hårfärg och kläder på riktigt bra sätt. Hon är liksom såpass säker att hon skulle kunna ta på sig en sopsäck och gå runt i den utan att bry sig om att folk skulle glo som fan. Det är hon van vid - det är svårt att inte lägga märke till henne. Jag ser upp till Zandra för att hon är en sån fin person och för att hon alltid, alltid, ALLTID vågar vara sig själv.


Något som alla dom här tre har genensamt är att dom alla har en egen och skitsnygg stil. Dom är dessutom riktigt bra vänner, och jag är glad att jag känner dom. Varken Nadja eller Ylva har blogg, tyvärr, men Zandra är storbloggare och hennes blogg fnins länkad vid hennes bild!

Illustrationer








Eftersom jag inte målat på jättelänge tänkte jag lägga upp lite olika bilder som jag målat tidigare. Här är några på bl.a. Robyn, Rihanna, Lykke Li ooch Twiggy, och som några av er kanske också ser även Zandra's header som jag målade speciellt åt henne i samma veva som jag designade hennes blogg. Är inte riktigt sugen på att måla just nu, men får hoppas att inspirationen kommer tillbaka snart!


On my way



Två outfits. Vavava, det trodde ni inte va? Jag kan jag med! Har fixat en personlig kamerahållare/avtryckare (jag fick ställa in inställningarna själva haha) så nu kanske det blir lite bilder här ändå. Har inte fixat bild på hur jag klippt mig än, det kommer sen!

Har även skaffat en lookbook (konstigt nog), tryck på lookbookgrejen i sidomenyn för att komma dit eller klicka HÄR och lämna någon kommentar, hype:a eller nåt!


Monday


thnxthnxthnx


Black



Okej, bortsett från att jag är nyduschad och ser ut lite som en vilsen zebra så ser läppstiftet ut såhär på. Alla emos på skolan kommer bli galet avundsjuka. Hursomhelst, så har jag en klipp/färg/sling/avfärgningstid bokad på tisdag, kommer gå på lite mer pengar än vad jag räknat med... Men får hoppas det blir snyggt då så det är värt pengarna!


Dawn



Nytt läppstift från MUS i färgen "Dawn". Tyvärr bröts det i hylsan redan andra dagen, dock kan jag fortfarande använda det men ändå. Någon som vet ett bra sätt att fixa det på?


Something new




topp weekday, halsband&hårband med rosett H&M, byxorna är dock gamla och är från cubus

Hur fan gör alla modebloggare egentligen? Jag får skaffa en privat fotograf. Eller orken att gå ut i snön och ställa mig och frysa ihjäl för att få nån fin bild. Skäms nästan lite när jag ändå är modefotograf och inte kan få till en bra outfitbild. Hur som helst: halsbandet är verkligen perfekt. Toppen också. Ska försöka lägga upp lite mer sådana här bilder, har faktiskt väldigt mycket nytt att visa er.


Gott Nytt År





Gott nytt år på er! Det nya året firar vi med tre av dom sjuttiotusen nyårsraketer vi smällt. Jag har inte orkat blogga något på ett tag. Jag har ingen motivation alla eftersom näst intill ingen av er som faktiskt kollar in här kommenterar! Känns meningslöst då, haha. Får väl se ifall motivationen kommer tillbaka snart, eller nåt.