High and Dry

Hallå.
Har helt fastnat för The View med Modest Mouse och In For The Kill (Lifelike Remix) med La Roux. Sjukt bra låtar som jag tycker ni ska lyssna på. Saknar också Kevin sjukt mycket, har inte träffat honom sen i fredags. :(

Igår var jag och Hannah i göteborg, och vi hade sjukt kul! Hittade massa fina grejer, bland annat en kjol från gina, en tshirt och ett halsband från bikbok, en sololja från hawaiian tropic, lite godis från lagerhaus, elaka sanning eller konka, mors dags present till mamma och en födelsedagspresent till kevin (haha, jag tänker inte säga vad det är!), två ögonskuggor, en foundation/puder och en lip and cheek tint från makeup store. Sedan åt vi sushi! Det var faktiskt gott, fast soja är INTE kul. Hannah köpte mineralsmink, studentpresenter och lite grejer till hennes nya lägenhet som hon får imorgon.

Sedan åkte vi till borås och sa adjö till varandra, så drog jag till fristad och mötte Melina. Det blev lite strul men det slutade med att vi åkte hem till Charlie och va där i en halvtimma innan vi drog in till stan igen och satt på Campino ett tag, sedan tog jag bussen hem. Mindre lyckad utekväll men det var lite mysigt ändå.

Idag har jag solat röven av mig, och har faktiskt fått lite färg. Firade mors dag genom att först ge presenterna till mamma (ett halsband med en hjärtformad fotoberlock i silver, ett doftljus och en tvål) och sedan åka till farmor&farfar och äta massa mat. Dom hade gjort kotletter med ris och nån sås, tror den heter café de paris, MUMS! Så åt man sig mätt på massa mat och cola och sedan satt man och dog i värmen. Efter ett tag åkte vi till mormor och där fick vi ännu mera mat, rabarberpaj med vaniljvisp, och så gick vi ner till sjön för att bada/doippa fötterna. Jag vägrade bada, men Gabbe, mamma och mina kusiner Julia och Tova badade. Vi andra satt vid sidan och tittade på. Vi åkte hem runt fyra, halv fem och när vi kom hem satte jag mig ute och slappade lite. Mysigt!

Jaha, det var idag och igår för er som bryr sig, haha. Imorgon ska jag (äntligen) va med min Kevin, myyyyysigt och jag överväger att sova hos honom trots att jag då måste gå upp sjukt tidigt eftersom han inte är ledig på tisdagar som jag är (moaha). Men ändå.. det är sjukt värt det!

Behöver köpa ett par nya skor. Högklackade sandaletter tyvärr, dom dyraste! (näst efter stövlar då)
Fy vad jobbigt. Kräsen som jag är kommer jag säkert bara hitta massa dyra jävlar. Har dessutom bara 500 kvar nu eftersom jag shoppade loss i gbg. Får a) fjäska för farmor (knappast) eller b) jobba. Eller c) hoppas på ett plötsligt utfall av kärlek från min kära mor. Jag hoppas på ett c.

Sandra v




Float on

vatten

Målade denna nyss



Just nu är jag trött. Jag vill sova, redan! Imorgon ska jag och Hannah till götet, mysigt!


Bjuder även på denna.
Spotify playlist med massa nya/relativt nya låtar:

Good news for bad people

Sandra v





9 crimes

Hej.
Jag är sjukt sur nu för när jag kommer till skolan visar det sig att vi inte börjar förens tolv i princip då vi inte har mum, knappt matte (förutom en uppgift som jag typ inte ens kan lösa själv, så det är ju åt helvete ändå) och sedan lunch. Kul att folk säger till en. Jävla fitta. Var sjukt nära att stanna hemma idag men nej, jag drog till skolan ändå och vad får man för det? Jo, man får sitta och vänta från klockan 08:10 till 12:00. Fyra jävla timmar. Nästa gång ska jag fan stanna hemma istället.

Jag har inga rester kvar nu, har ju blivit färdig med all jävla skit. Kul för mig att sitta här, inte lönt att åka hem heller för då får jag typ åka hem och åka tillbaka. Jag hatar borås.

Sandra v




Sunshowers

Hej!
Idag har man varit i skolan och slöat. Hade bara två lektioner, sen åt man lite lunch (som inte var så god) och sen va man inne i stan med Melina. Det var mysigt! Hon köpte lite grejer, jag köpte inget. Sedan tog hon bussen hem och jag satte mig på Waynes i väntan på bussen (haha, RMK!) och fikade lite. Smsade Hannah och frågade vad hon gjorde då jag hade lite tråkigt och kände mig ensam&mobbad där jag satt själv på fiket, och hon skulle till ulricehamn och hämta sin kamera så blev det så att jag följde med. Vi åkte buss till ulricehamn, hämtade kameran, åkte tillbaka till borås och bestämde oss för att dela en kebabpizza på campino. Det var gott, och väldigt trevligt! Nu sitter jag hemma och är halvdöd. Ska nog sova lite tidigare idag.

Imorgon ska jag till skolan och från kl 14-17 ska jag och Hannah ha studion. Det är nice, blir att ta lite kort och så! Kläder ska med och vi ska spexa gärnet. Det kommer bli riktigt nice.

Ska för övrigt till Gbg med Hannah på lördag, och på kvällen drar man ut med Melina. Trevligt värre.

Nääääeeeee, jag är för trött för att blogga.

Sandra v

2 månader!

2 månader med Kevin idag, och jag hoppas på många fler!<3

Passar även på att säga grattis till Sandra Folke som fyller år, grattis grattis :P<3

Sandra v





Long Tall Sally

Hej bloggen!
Idag kände jag mig busig, och därför färgade jag håret svart. Jag vet vad ni tänker: dit hår var ju typ svart? Men NEJ! Det var faktiskt mörkbrunt. Nu är det sjukt svart, sådär blåsvart och nice. Eller, jag vet inte om det blev nice än, det har inte torkat. Kanske kommer bild på det nån dag.

Imorgon har jag och Kevin varit ihop i 2 månader!<3

Imorgon ska det bli ännu varmare än det var idag, så det blir att sola lite på förmiddagen och sedan dra in till stan och va med Keviiiiin! MYS :D

Sandra v




That's All Right

Hej!
Idag har jag varit med Kevin. Han har sovit här och det var mysigt<3

Jag måste skriva en jävla uppsats om skönhetsideal tills imorgon, och den ska vara på minst fyra sidor, framsidan och källor exkluderade. BAJS. Jag har skrivit ungefär en sida men har glömt att skicka hem skiten. Får fortsätta lite på måfå. Lär få åka tidigare till skolan imorgon.

Här får ni en spotify playlist, så på med shuffle+repeat och njut lite. Finns inte många låtar som är goare än domma, haha!
Spellistan

I veckan blir det att fota lite i studion, va med Kevin och äta sushi. Lär ju hända mer saker men har inte planerat något direkt.

Behöver för övrigt klacka om typ 5-6 olika skor dessutom. Härligt. Kommer inte ha några pengar kvar.

Sandra v




You're beautiful

kev
min finaste bästa Kevin<3


förlåt för bilden om jag inte fick lägga upp den.. :'D

Whopbabeloda a whop bam bam

NY DATOR SNART :D:D:D:D

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIII

MASSA PRESTANDA OCH MINNE OCH NYTT GRAFIKKORT OCH ÅH NÄSTAN TÅRAR I ÖGONEN

I LÖV MY DADDY (ibland)

sen är det bara en jävla massa högtalare som fattas!!!!!!!

Fredrik Snortare och Cecilia Synd

Haaaaalluj
Idag har jag sovit, duschat, jobbat och varit sjuk. Jag har haft precis lika kul som det låter. Men det positiva är väl att strepsils med jordgubbssmak smakar som godis, jag har en Ben&Jerry's Strawberry Cheesecake som väntar i kylskåpet och jag har hyrt en film, "Taken", och jag tror jag sett slutet (haha) men jag ska kolla på den ändå. Hoppas mamma köper godis och lite god mat också, sen är allt på topp igen! Har för övrigt ostbågar också kom jag på nu. Möhö.

Jag har skaffat en besöksgrej som räknar alla som är inne på min blogg! (som inte räknar med mitt ipnummer) Haha så nu får ni va inne som fan. Lite halvt pinsamt med näst intill obetydliga siffror dock men whotevvaaaaaaaa :D

Imorgon kommer Kevin! :D
<3

Nu ska jag mysa resten av kvällen!
Sandra v


Ge mig dessa..

..och jag är din för evigt.
från bianco

1973

sadf
I would call you up every satudray night and we'd both stay up 'til the morning light

More Than Anyone

"Du kan inte göra alla nödja hela tiden - se bara till att du inte gör fel människor besvikna."


Hej.
Jag är lyckligast i världen just nu. Jag älskar dig. More than anyone.

Sandra v




Collide

Hej.
Nu sitter jag i skolan och dör. Nej men jag ska ha prov i nationalekonomi för jag var visst sjuk när vi hade det. Kul. Efter det ska jag ha nationella matteprov. Ännu roligare. Sen ska jag dansa som sköven hela dagen, det är ju faktiskt kul på riktigt iaf. Jag är trött som fan, kommer inte orka göra provet och Niklas kom och skrattade lite åt mig innan. Han trodde nog jag skulle skita i att komma men NEHE jag är bäst och duktig så det gör jag. Hoppas han är stolt över mig nu.

Klockan är 09:24, jag ska ha prov 09:40... SEGGGT. Underhåll mig någon.

ciao,
Sandra v




Wildfire

Hej!
Igår var jag och Caroline i Gbg och "shoppade", haha. Vi gick i fyra timmar och Caroline köpte en snygg bikini från björn borg medans jag inte hittade någonting. Jag blev skitsur (haha sämst shoppinghumör) men tillslut hittade jag världens finaste klänning och ett flamingo halsband på bikbok. Då blev jag glad igen! Sedan åkte vi hem till Carro och åt och fixade oss lite, sedan drog vi ut en sväng till sjöbo. Först till en ASTRÅKIG "fest" och sen till en annan typ fest, som inte va särskilt röj men galet mysig. Mycket trevligt folk och några föredetta LBSare! Haha. Sedan sov jag hos Carro.

Morgonen efter ringer min pappa och säger att dom är påväg till borås så jag tar bussen ner till stan och går runt i knalleland med familjen. Köpte två tröjor, leggings, ett par vita vanliga skor, mascara, ett linne och lite smågrejer. Nu sitter jag hemma och har precis klätt om ett kolliegeblock jag hade så det är assnyggt nu. Duktigt Sandra! (y)

Kan också berätta att jag fick världens skavsår innan så jag blödde ner ett par strumpebyxor. Fast det är lugnt, jag fick batman plåster (dörödörödörödörö bätmäään).

Ska in i duschen nu och sedan ska jag slappa/sova. Sovmorgon imorgon till tjugo över ett, NICE!

ciao,
Sandra v

Stupid Cupid

Hej Marilyn Monroe!
mm































Nu ska jag duscha och sova som fan. Har ätit och kollat på så ska det låta, det var ganska tråkigt så gick upp igen. Funderar på hur länge jag kan sova imorgon, ska ta bussen in till stan så jag är inne där 11:25. Måste kolla när bussen går, det har jag glömt haha. Smart att komma ihåg när den är i stan men inte när den går härifrån.


Godnatt!
Sandra v

Long before rock 'n' roll

Hej, ni får ursäkta röran men vi bygger om.
Vi satsar på ett snyggare yttre, effektivare produktivitet, flera grafiska inslag och intressantare inlägg. Vi snackar alltså enorma möjligheter och stora spelytor för min kreativitet och erat tidsfördriv!

Nu sitter jag hemma och myser. Eller jag sitter hemma iaf, kanske inte myser så jättemycket just för tillfället. Pappa står nere vid grillen och grillar kyckling, börjar bli lite hungrig så det kommer förhoppningsvis bli gott&sånt. Kan förövrigt berätta att jag imorgon åker till Götet med Caroline, vi ska shoppa gärnet (JAG HAR ALLTSÅ 1450:- PLUS LITE FRÅN BARNBIDRAGET WOOOOOOOHO) och sedan kommer vi åka hem till Caroline i Borås och sedan drar vi ut. Vi vet inte var, vi vet inte när, men vi vet att vi vet, och det låter ju iaf fint! Hursomhelst, det kommer bli jättroligt. (Sandra<3monkiweekdayrutmflochsåvidare)

Jag har funderat på vad fan jag ska skriva i min blogg egentligen. Ska jag modeblogga? Göra om min blogg till ett slags portfolio? Visa upp mina illustrationer (hähä snitzigt name där vava), låta kreativiteten flöda med en dikt eller två eller kanske bara fortsätta skriva massa onödig skit? Eller göra en blandning av allt. Jag får tänka på detta. Spelar ingen större roll visserligen med tanke på att min blogg har ungefär 3 besökare per dag som mest. Livet går bra nu känner jag. Fast egentligen är det ju skitsamma med hur många som faktiskt läser min blogg för jag skriver ju ändå för min egen skull.

Jag behöver köpa en ny dator. Det känns både bra och mindre bra med tanke på att det blir en utgift på ca 7000kr eller nåt sånt om jag ska köpa en datorjävel och bygga ihop den själv. Det positiva är väl att vad jag än köper (en bajskorv för 3000 eller en rätt snajsig sak för 15000) så får jag en bättre dator än vad jag har nu.

Nu blire att fixa en bild eller två, känner mig lite konstnärlig för tillfället.

ciao,
Sandra v

...donc je suis

Je pense
J'aime
Je voir
et j'espérer,
donc je suis.

© 14-05-09

They don't love you like I love you

Hej.
Efter att ha vart med Nadja, jobbat och slappat hemma är jag galet trött så ska antagligen sova nu. Har suttit och målat lite i photoshop och resultatet är bilden nedanför. Jag tycker det är skitsnyggt med hippiestil på kläder och sånt om man passar i det. Ascoolt ju.

hippie thoughts


Godnatt!
Sandra v

Blue Orchid

Hej alla barn! (nu härmas jag haha)
Jag är hemma has Nadjus. Det är mysigt och vi har kollat film och ätit massa onyttigt. Har sovit här sen igår, Nadja har ju hoppat av och jag är ledig så passa alldeles utmärkt att sova hos Nadja på tisdagar. Jag måste tyvär åka och jobba lite om en stund eftersom jag behöver pengar.

Jag vill åka utomlands, kan inte någon bara bjuda mig på en resa till nåt varmt och mysigt ställe?

ciao,

Sandra v


Pokerkväll i Vårby Gård

Hej!
Just nu myser jag. Det är sjukt gött och jag har massa cola och lite glass, fast den tar slut snart (och du får inget, naanananana). Ikväll ska jag kanske sova hos Nadja, det blir mysigt! Har saknat dig din lilla kamel. Du får mig alltid på så bra humör.

Jag är rätt pepp på att hitta på något sen någon dag. Alltså jag tänkte om man kunde dra ihop lite folk? Inte bara såna som alla känner utan kanske dra med lite olika. Det hade jag tyckt varit kul. Martina, du är paxad isåfall. Bara så du vet. Moaha. Ha. Haha.

Jag har också hittat en cd som jag fick av en för längesen (ehehe, förra sommaren eller nåt) som jag tappade bort och när jag väl hittade den var den trasig. Fy mig. Men nu har jag som sagt hittat den igen, på spotify! Så har massa nice låtar nu som jag blir jätteglad av. Hehehe.

Kevin är söt.

Jag måste skriva en lista på vad jag behöver köpa. Och tro mig, det kan bli en hel del saker där. Har köpt några smågrejer men har fortfarande lite kvar. Ibland önskar jag att jag va kille, då hade jag sluppit lägga penagr på smink och sånt, jag hade inte behövt få mens, och ligga hemma minst en dag i månaden och typ spy  för att jag har sån jävla mensvärk (okej, det kanske inte ni ville veta men men... Läser ni min blogg får ni skylla er själva), jag hade inte behövt äta ppiller varje dag och jag hade inte behövt trycka ut en ungjävel som är hur stor som helst. AJ. Fast ibland är det kul att va tjej också.

Jag har kommit på att jag är faktiskt ganska lycklig nu. Överlag iallafall. Det är positivt.

ciao,
Sandra v

Let me sign

Jag saknar dig så sjukt mycket.
Jag är fortfarande lite sjuk men det är nästan över nu. Jag är ensam hemma och just nu känner jag mig väldigt ensam överlag.

"Oh
She was standing there by
The broken tree
Her hands are all twisted
She's pointing at me
I was damned by light comin'
Out of her eyes, she
Spoke with a voice that
Disrupted the sky
She said walk on over here
To the bitter shade
I will wrap you in my arms
And you'll know you've been saved
Let me sign
Let me sign"




Kan tipsa om två andra låtar Robert har skrivit, "Never Think" och "Broke" heter dom. "Never Think" och "Let me sign" (låten i videon) är båda med i filmen Twilight.


ciao,
Sandra v

Genesis

Nu är håret avklippt!

..Nej, men luggen iaf. Den blev ungefär en cm kortare och nu ser man mina ögon igen! Gött, nu kan jag börja sminka dom lite mer så det syns. Syntes ju inte om man sminkade snyggt innan.

Godnatt!
Sandra v

Starlight

Halloooooo
Jag är på bra humör just nu. Min fader har köpt mat, en såndär schnitzel (vet inte hur det stavas..) och det tycker jag är snällt. Det är väl det positiva med att vara sjuk, restaurantmat och ikväll lär det bli typ.. pizza. Eller chilli con carne, det är det enda pappa kan laga förutom pasta, ägg och prinskorv.

Jag är ensam hemma, och det är sjukt tråkigt, men det löser sig. Får försöka hitta på något, och jag ska fösöka fixa internet på min dator också. Inget internet = inget spotify och det är inte kul eftersom jag inte har några låtar på datorn just nu. Fy mig, men så går det när man har en dator som så fort man sätter igång den är ungefär 3 mm från att exlodera (tjoho). Behöver alltså köpa en ny dator = ca 8000 kr = MINST 8 studiebidrag = fattig och väldigt olycklig Sandra.

Oj vad jag älskar Muse. Det finns nog inget band i hela världen som faktiskt är bätte. Texterna är helt galna. Mums. Det är inte långt ifrån eargasm.

Det är rätt komiskt att se vilka som fortfarande står kvar vid ens sida. Det är inte jättesvårt att se vilka som verkligen bryr sig om en och vilka som egentligen skiter fullständigt i en.

ciao,
Sandra v

Cherry bomb

Hejdu!
Va hemma från skolan idag. Ska antagligen va hemma imorgon också. Mår inte särskilt bra. Riktigt kiligt att vara hemam också eftersom jag inte har något att göra! Har inga bra filmer, inget kul spel, inga bra tvprogram och idag hade jag dessutom inget internet. Det finns ju inte mycket positivt med att vara sjukt alltså.

Imorgon åker mamma och hennes vänninor (haha, fult ord) till Helsingborg. Hon ska handla massa skit, äta massa god mat, dricka sig full och ha helt galet kul medans jag, pappa och Gabriel ska vara hemma och antagligen kolla på tv och äta pizza. Är inte alls avundsjuk, nej nej.

Jag vill klippa av luggen nu. Nu. Nuuuuuuu. NU NU NU NU NU NU. Om jag inte har något annat att göra imorgon kommer jag nog klippa snedlugg. Eller försöka klippa rakt. Men det tar så lång tid så det blir nog snett. Hm.

Vill åka till göteborg snart med, blir antagligen någon helg framöver. Ska nog in med familjen.

Jag har trååååkiiiigt. Det är därför jag bloggar. Jag bloggar för att jag har tråkigt och jag har tråkigt för att jag bloggar. KUUUUL. Känns väldigt bra.

Tycker att ni som har mitt nummer ska smsa och muntra upp mig.

ciao,
Sandra v

You give me something

Vad händer egenlitgen? Vad hände med mig? Vart tog alla dom delarna av mig som jag faktiskt tyckte om vägen? Det är ju bara skit kvar just nu.

Jag mår jättekonstigt. Jag blir nere hur lätt som helst och jag har ont lite vart som helst, just nu i benet. Känns som växtvärk. Jag HATAR växtvärk. Det är så sjukt störande.
Jag orkar inte göra någonting. Jag är allmänt trött hela tiden, och eftersom jag är trött blir jag sur. Jag menar inget, förlåt, ta det inte personligt. Har nog inte riktigt varit mig själv på ett tag.

Blir typ bara glad av en enda sak nu, och det är Kevin. Fan vad du är underbar, tack för att du finns. Jag vet inte hur du lyckas men det räcker med att jag tänker på dig så blir jag glad. Jag tycker om dig så sjukt jävla mycket.
<3

Det har inte hänt någonting speciellt på senaste tiden. Ja, jag har varit grymt dålig på att uppdatera. Jag tror jag har fått skrivkramp, och precis som Carro sa så ska man inte tvinga fram något. Det känns bara väldigt hemskt för jag kan inte skriva något; orden verkar ta slut när jag ska formulera något. Jag kan inte spela någon låt för det låter alltid fel hur bra jag än spelar och jag kan inte ens måla längre, för när jag väl ska försöka komma på vad jag ska måla så blir det helt tomt.
Vart tog allt vägen?! Jag har aldrig haft problem med fantasi och kreativitet men nu är allt som bortblåst.

Jag är dessutom sjukt trött på mitt hår. Jag är tre milimeter från att klippa av skiten, kanske klippa snedlugg igen eller bara köra på den sjukt tråkiga "fjortisluggen" eller vad man ska kalla det, när man bara sätter upp skiten med ett spänne eller två. Men jag passar ju inte i det. Fan. Jag får köra en Kevin och börja ha på mig mössa 24/7. Synd att jag inte passar i mössa heller då.

Jag saknar Kevin.

Okej, jag vill inte klippa snedlugg. Eller jo lite, men helst inte för har ju ALLTID haft snedlugg. Men snälla ge mig förslag på hur jag skulle kunna ha håret. Vad som helst verkligen.

Jag funderar på att stanna hemma resten av veckan. Vet inte om det skulle hjälpa något men det är ju en början i alla fall.

Förlåt för ett långt och ointressant blogginlägg där jag dessutom bara tjötar om att jag mår dåligt och är trött på mitt hår.
Fan vad jag är trött på mig själv.

Nu ska jag försöka läsa lite Nationalekonomi ifall jag trots allt åker till skolan imorgon.

ciao,
Sandra v

The drugs don't work

Orkar inte bloggen nu. Skrivkramp eller nåt.

ciao,
Sandra v