We're gonna knock down those walls
Eftersom jag har mycket att göra atm så blir det inte så mycket tid till att blogga eller göra illustrationer. Men kan ju alltid slänga upp lite inspirationsbilder iaf.


Vad skulle du klä ut dig till nu på Halloween om du kunde klä ut dig till precis vad du ville?


King of the hopeless


Update: eftersom någon ville ha den som bakgrundsbild så ligger bilden uppe HÄR i storleken 1920x1080!


I blame Coco


Coco Sumner

Har fastnat för Cocos låt "Ceasar", klicka på bilden för att öppna den i spotify!

Dreamy


pics: unknown, unknown, camilla åkrans & damien rudd

 


OupsEhehehe, okej, någon har varit lite off när det gäller bloggen och datorn osv.. Sorry! Skolan och högskoleprovet har hamnat ivägen. Har fortfarande jävligt mycket att göra men jag ska försöka bättra mig lite. Nu har jag precis kommit hem från dansträningen (pheu!) och jag, nadja och gabriel sjöng allsång i bilen på vägen hem. Fina grejer som docent död, billy idol, lena ph och per gessle. Ja justdetja.

För övrigt har jag ingen aning om vem som gick på särlaskolan innan, är fattig och behöver raka sig, så du får gärna ge mig en till ledtråd eller två.. Hm.. Spännande.


I thought I told you, this world is not for you


Now I'm taking over, you're no longer laughing: I'm not drowning fast enough


Simple as that


Pic: alltheprettybirds via lefahion

Varför är hon skitsnygg i något så enkelt som jeans och en vit skjorta medans jag själv ser hur tråkig ut som helst i det? Makes no sense.


Linda Farrow's "Mickey Mouse"
Åååååååååååh, vad jag vill ha ett par sådana här!!!


On the run


.


orkar inte.


Kate Lanphear


Över min döda kropp
Lite nya grejer. Jeans från Cheap Monday (därav rubriken) och skor från DinSko.


Blandade porträtt
Foto: Jag
Modeller (i ordning): Zandra, Ylva, Hannah, Zandra, Nadja, Nadja&Gabriel, Kevin


sometimes


Har inte fotat på jättelänge men idag fick jag lite inspiration (och näsblod, för dom som vill veta)


You say


Hatt


Som sagt, jag suger på att uppdatera. Denna veckan har jag varit upptagen med att vara 18 och att göra iordning i våran fotostudio. Det går framåt! Ska förövrigt anordna fotokurser snart. Blir lite omväxling att vara lärare istället för elev för en gångs skull, haha.


bild


Har grafisk design, som vanligt gör jag sånt jag inte borde göra. Nice!


födelsedag


VEM ÄR 18? JAG ÄR 18! WIHO!!!!!!!!

HURRA HURRA HURRA!


fotografering?

Jag vill färga mitt hår. Frågan är om jag ska färga det mörkbrunt eller ljusbrunt, och jag kan inte bestäämma mig men det blir antagligen mörkbrunt. Sen är det fint med rött hår, inte starkt röd utan lite mörkare rött. Jobbigt läge.


Men, till saken: nu är det såhär att jag kanske eventuellt kommer lägga upp lite fina erbjudanden och rabatter här framöver. Varför? Jo, för att jag och Carl Roy har startat en egen fotostudio som ligger väldigt centralt i Borås. Vi kommer erbjuda bl.a. "modell för en dag" fotograferingar till ett garanterat lägre pris än våra konkurrenter, och vi kommer också erbjuda vanliga porträttfotograferingar på både enskilda personer, barn och par till ett väldigt bra pris.

Vi fotar både i studio och utomhus, och vi kommer också erbjuda sminkningar till porträtten och "modell för en dag" sessionerna.

Så min fråga till er är då, är detta någon ni skulle tycka vore intressant? Om det är det så kommer jag lägga upp erbjudanden, priser, kontaktuppgifter etc. som endast ni som läser min blogg kommer att få ta del av!

blö

Nu sitter jag i skolan, slutade runt halv tolv men har fortfarande inte kommit härifrån haha. Har köpt en klänning, den ni! Använder nst intill aldrig klänning men denna var faktiskt helt okej. En LBD, med lite längre armar. Ska antagligen användas nästa fredag, som förövrigt kommer bli hur jävla nice som helst.

I förrgår var jag i ulricehamn och hälsade på Ylva, det var hur fint som helst! Igår var jag i borås. Har inte varit hemma sen i måndags, haha. Idag får vi se vad som händer, är trött som en jude så borde åka hem och sova men det lär väl inte hända. Jaja. Ska försöka ta nån rolig bild nångång med så ni har nåt att titta på.

Puss på er!