Rolling Thunder




Min fina katt. Varje gång jag ropar EDDIE!!!! så kastar han sig på mig med huvudet först så han kan gosa med den del av mig som är närmast - huvudet och näsan, i det här fallet. Han är fin han.


Tips

Vet ni, jag har en fantastiskt bra och saknad vän som skriver fantastiskt extremt bra krönikor. Alla ni som gillar att läsa, KLICKA HÄR! Och alla ni som inte gör det, klicka ändå. Ni kommer inte ångra er. Ciao!

trashed


Trots min sjukdom så tvingade jag mig ner till stan för att få tag i dom här två. En kjol och ett par jeans från Gina som jag varit pepp på enda sen jag såg pressbilderna. Blev även tre spetsbh:ar och en tisha + ett linne, behöver nya basgrejer i garderoben (som jag sagt flera hundra gånger tidigare). Nu håller både huvudvärk och ryggsmärtor på att försöka ta livet av mig (kära gud, vad fan har jag gjort dig egentligen?!) så jag återvänder till min mysfilt som ligger i soffan och spenderar resten av kvällen med att försöka bli piggare. Fred ut.


oh lord, I have sinned




jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals



Nyrakad sidecut är det bästa som finns. Så jävla gött. Igår var frida här och vi hade finmiddag till melodifestivalen, idag kommer min far på besök. Nu - städa. Peace!


vev




Tio liter smink, tillräckligt mycket hårspray för att göra fem nya hål i ozonlagret och en mindre plastikoperation senare och jag har transformerats från en wannabe-skater till en crack-transa. Livet leker. Här får ni en bra låt, veva till den ikväll!


skate


Skjorta och keps från Carlings. Just nu ser jag ut såhär och skakar jag jättemycket på huvudet. Nu ska jag dammsuga jävel, fixa mig lite och sen blir det paaaaarteeeey! Fred!


Very Violet


Vill mest bara visa min koola glittertop som jag köpte på myrorna och mitt nya läppstift from Viva La Diva - Very Violet heter det om jag minns rätt. Fin färg och riktigt fint pris, 65 kronor. Luktar lite skumt (dock inte äckligt, det luktar nån sorts parfym, bara ovant) men vad gör det när det är så billigt?

Uppdaterade designen lite med, nya färger och ny header. Om det inte syns så uppdatera sidan nån gång så kommer det säkert fram. Vad tycks?


Fashion againt AIDS

Mina favoriter. Ska spara ihop lite pengar så man förhoppningsvis kan få tag i något av det som är med på bilden, vore ju fint! Släpps i aprill. Väskan är inte från FAA-kollektionen kom jag på nu såhär i efterhand, men den kommer också i aprill och jag gillar den så den får vara med ändå!

awkwardness - alla hjärtans dag, död åt "www" före bloggnamn, sena bussar och högljudda fisar


Så jävla awkward att sitta och prata med sig själv. Samtidigt som man filmar. Samtidigt som man inte har något att prata om. Njut medans den finns uppe för jag kommer antagligen ta bort den snart. Rättelse: var hos niklas i fredags, inte igår, för dom som bryr sig. Sweet.

gangster




Don't you worry about the distance






Avstånd. Är det verkligen något dåligt? Är det verkligen något bra? Ibland, vid tillfällen som de här, så kan jag inte riktigt låta bli att bli sådär svart och svår som man blir ibland mitt i natten när hjärnan gå på högvarv. Och vad har man en blogg till om man inte kan skriva av sig? Jag menar, för det första så är det ytterst få som läser den här bloggen, och jag vet att det bara är dom få som faktiskt känner mig (om ens dom) som kommer läsa det här - alla andra kommer scrolla förbi och titta på bilder. Typ.

Så, vadå avstånd?

Avstånd som i att kunna se ett problem från en annan synvikel. Perspektiv på saker och ting. Att kunna se förbi sig själv och istället tänka på helheten, att sätta någon annans känslor, välbefinnande och värderingar före sin/sina egna.

Avstånd som i distans. Som i att sitta och veta att någon annan befinner sig alldeles för långt bort, och att veta att det garanterat är en lång tid kvar tills man kommer träffa den personen igen - och att dessutom inte veta vad som hinner förandras innan dess, om det nu ens fanns något där från första början.

Avstånd som i att känna sig ensam. Att kunna sitta i ett rum fullt av människor och känna att man är helt, jävla ensam. Att ha ett problem, att behöva prata ut, få ut sig agression eller avreagera sig, men samtidigt inte riktigt veta vart man ska vända sig för att få respons överhuvudtaget.

Avstånd som i att undvika. Som i att ducka för problem och istället gömma sig, ta det "sen", eller snarare aldrig. Att tänka att om man bara struntar i problemet kommer det antagligen att försvinna av sig själv.

Jag skulle. Inte. Fastna. Jag lovade mig själv att jag aldrig, aldrig skulle fastna, speciellt inte nu och absolut inte för -

Jag plågas av flera avstånd. Jag har ingen grund i mitt beteende, jag har inga motiv för känslor eller tankar som uppstår och jag kommer garanterat inte att komma någonvart eftersom jag liksom skjuter sakerna under mattan istället för att faktiskt konfrontera det. Jag vet inte riktigt vart jag står. Jag har tappat fotfästet och lite som när man snubblar så vet jag inte riktigt vart jag kommer få som mest ont, men jag vet att det kommer göra ont som fan när jag väl slår i marken. Att det sedan är självförvållat är lite som att sedan bli påkörd tre sekunder efter att man väl ramlat. Det gör ont.

Kan man visa känslor utan att uttrycka dom med ord, när man inte har något annat än ord att ge?

Så istället för att tänka positivt och vara sunshine och regnbågar och enhörningsbajs så sitter jag här och skriver kodade inlägg som ingen kommer fatta. Det är så typiskt att något bra ska hända, men att det sedan ändå ska skita sig, på grund av något man inte ens hade kunnat ändra på. Något skrivet i sten. Frågan är om man som person är lika skriven i sten, eller om man mest bara är ett namn skrivet i sand med en pinne man hittat lite längre bort på stranden. Kan man göra intryck som är så pass starka på så kort tid, och är det sedan möjligt att dom kan sitta kvar tillräckligt länge för att det ska finnas en liten, liten chans, att det faktiskt kommer funka ändå?

Och jag har bara en fråga, en liten jävla fråga som jag vill ha svar på. Kan man fastna för någon, för fort? Såpass snabbt att det egentligen är omöjligt? Och om det nu är möjligt, vill jag veta om det är möjligt att den personen fastnar på samma sätt.

Jag gissar på hjärtat. Det är nog där det kommer göra som mest ont.

Nu ska jag sova. Fred ut.

Gone

I was waiting for the
longest time, she said.
I thought you forgot.

It is har to forget, I said, when
there's such an empty space
when you are gone.

Nigga


Nu jävlar ska jag bli neger. Köpte solkort för en evighet sen, är väl dags att börja använda det nu. Tyvärr så verkar det som att min mage är enda delen på mig som får färg, men det löser väl sig. Solar på sunhouse om någon undrar, och jag gillar det så om ni funderar på att göra som mig och byta ras så funkar sunhouse fint!

Stargazer


Fick en fråga om vilken färg jag använde till håret, och svaret är Stargazer i färgen "magenta"! En semi-permanent hårfärg som funkar på ljust eller blekt hår (dock inte på vitt).


gaga


it will end in tears


ÄNTLIGEN har jag hittar min ritplatta!


spets




Ja, så idag tänkte jag va en duktig bloggerska och fatkiskt visa vad jag har på mig. Tänkte gå all in med systemkamera och grejer men kom på hur jobbigt det hade varit så tog webcam istället (hur orkar alla seriösa bloggerskor göra sånt här?!). Klänning känns ju inte riktigt som min grej men eftersom det tydligen är fint så köpte jag en på fashionoutlet för nästan ingenting, och den var lite kool och så, så får försöka använda den. Fred ut.


cateye


Lätt min favoritsminkning. Nu syns det inte så bra på bilden, men den här tishan har jag gjort om efter det här inlägget, och för övrigt så är den bloggen helt sinnes. Ni borde börja läsa den. NU.


färgen


hipster much?




Galet snygga Ida Gredemyr får fetaste pussen. Jag har nu rosalila dip dye (den ser mer röd ut på bilderna, men min webcam är lite bananas så fixar riktig bild asap). Skulle testa att ljusa upp sidecuten när jag ändå höll på men den blev.. gul. Så ja, den fick bli rosa med. Vet inte om jag gillar det eller inte än, kommer nog färga över sidecuten, men dip dyen är awesome. Varför färgade jag ens bort den i första taget?


Free People


Ett tips till er som gillar att titta på fina saker på youtube: Free People! Deras webshop är to die for och deras videos är fina. Gissa varför jag lägger upp videos med färgglatt hår? Den som gissar rätt får en puss.

Glad


Ungefär såhär glad blev jag när jag såg hur mycket pengar jag kan spendera denna månaden. Men vad gör väl det? Finns för örvigt riktigt mycket fina grejer på fashion outlet, var där igår. Ska antagligen dit imorgon med, om jag orkar hehe. Annars då? Livet leker, förutom att man är sjuk då. Vill att det ska bli varmt nån gång så jag kan sluta frysa hela tiden. Nog med ordbajs. Peace out!


tips: fashion outlet


Skor för 100 kr paret bland annat, så go go go!


SHIT


Jävlar, rent ut sagt, vilken otur jag har. Internet är i princip dött här hemma och lönen var inget att hurra för. Visst är det typiskt att så fort något bra händer i livet så ska alltid något annat gå åt helvete? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Träffar finaste människorna men så drar dom iväg, får en så extremt grym möjlighet - frågan är om jag lyckas fånga ögonblicket eller inte. Ska ringa comhem och vara en jobbig arg kund, så mitt internet kanske kan stabilisera sig lite. Puss på er.