Opensten


Haha bild från när jag och Ylva va på opensten i sommras.. Fan vad mysigt det va. Vill sitta på fältet med min lilla ylva igen och bara ta kort och skratta och ha kul!


Heartbreaker



I try to shake you off my mind
But you're to stubborn to leave
i try to put it all behind
But it just gives me grief

I've got butterflies stuck in my stomach
I chase them off but they attack
I've got some sanity left but it leaves me
Because you keep coming back
And you're a heartbreaker, heartbreaker, heartbreaker
And you're making me want you
A heartbreaker, heartbreaker, heartbreaker
And you're making me want you


Idag har jag varit på lager och inte köpt nånting. Sen har jag varit hemma eftersom mamma fått för sig att vi skulle ha finmiddag. Så nu har jag ätit för mycket mat och är spyfärdig, och jag kan inte låta bli att undra hur allt kommer sluta egentligen. Kent, lite Säkert! och Heartbreaker spelas i mina högtalare just nu och jag blir deppig/trött/glad av sån musik. Puss.

Socker

Det är inte förens jag kommer på mig själv med att lyssna på denna spellistan som jag fattar hur jobbigt allt egentligen är. Huvudet snurrar och denna gången är det inte bara på grund av en liten, liten bakfylla. Nej, du fick alla tankar att börja snurra igen och allt rinner sakta tillbaka för det blev en spricka i min damm. Dumma, dumma, dumma, och min sida är öm efter igår och jag har fortfarande ont i handen. Jag hatar allt som har med allting att göra. Mina ögon är svullna och jag vill dö. Puss på er och glad halloween.

"du ryggar tillbaka när min hand just ska röra vid din"
jag vågar inte
åååååååååååååååh
jag vill.

Lily..


..Cole är fin


I've got a feeling


..that tonight's gonna be a good night eftersom den ska spenderas med världens bästa martin och några till i tmo och dtorp. Dessutom är lilla härtat lyckligt igen. Lyckligt, nervöst och lite svettig om handen. I högtalarna dunkar Markus Krunegård, La Roux och Blondie, och jag ska snart duscha och se ifall jag kan bestämma mig ifall jag ska klä ut mig eller inte ikväll. Puss!


Kläder







Grejer jag köpt idag:
skor från Bianco, ring från BikBok
glasögon från BikBok
klänning från Weekday, kjol från Monki, kavaj från H&M, paljett-tights (syns tyvärr inte så bra, men dom glittrar som fan IRL! sjukt snyggt) från Bik Bok

Plus: färgad dagkräm från Smashbox, mascara från Maxfactor, 40den strumpebyxor från H&M och läppbalsam med colasmak från BikBok

Nu har jag gjort åt alldeles för mycket pengar så blir till att chilla en dag eller två! Det blev väldigt mycket svart men det gillar jag ju. Passar till allt.


Hit it


Måste säga att detta är en typisk Vogue-pose.

Godnatt!


Update

Well, for all my english or non-swedish readers, I've made sure you can understand what I write by using Google translate! It's right under the clock and searchbox on the left side of my blog. Sometimes it translate my words terribly wrong, but at least you'll be able to understand some parts of my texts.

Basics

Okej, vad är det som alla kvinnor i hela världen behöver men som ytterst få har? Jo, bra basplagg. Saker som inte direkt blir omodernt och som man kan använda till nästan allt. Inte ens jag har bra basplagg men jag borde ha.



1. En kavaj.
Och då inte en oversizad blazer eller en med konstiga romer och snitt utan en vanlig, enkel kavaj som passar din egna kropssform. Alltså, antingen figursydd eller rak, det spelar ingen roll sålänge du passar i den.

2. En klänning. En som passar till det mesta! Det behöver inte va en svart LBD eller en tråkig klänning utan detaljer, sålänge den går att använda till både vardag och fest. Ha gärna någon liten detalj, något som sticker ut så du inte försvinner i mängden. Du ska ju synas även om du har en enkel klänning. Till exempel dom markerade axlarna på klänningen från Top Shop eller den grå randen på klänningen från Monki.

3: Leggings. Du kommer frysa om du går ut på vintern med bara ben. Därför köper man leggins! Gärna roliga leggins som sticker ut eller har roliga detaljer. Paljetter är snyggt, bara du inte överstylar det.

4. Pumps. Högklackade pumps är ett måste. Dom passar till ALLT och kan användas både till vardags och till fest. Hitta ett par som är sköna att gå i, dom kan t.ex. ha lite grövre klack, och för att göra det lite roligare kan du köpa pumps med t.ex. nitar eller strass-stenar.

Andra basplagg som alla borde ha är:
Vanliga enfärgade t-shirts!
Jeans i bra passform!
En sjal!
Enfärgade linnen!

Saker som (enligt mig) inte ska vara "basic":
Festklänningar!
Smycken!
Underkläder!
Partyskor!

 


Illustrator



Första försöket någonsin att göra något i illustrator. Jo, men lite övning behövs allt, illustrator va mysket svårare än photoshop.. Eller så är jag bara mer van vid photoshop. Jaja, nu ska jag göra försök nummer två!


Long before rock and roll



Idag blir det dans med denna underbara människan! Jag är typ sjuk så får försöka ta det lugnt. Kommer säkert va ännu mer sjuk imorgon, haha. Men det är ju faktiskt värt det!

Har bestämt mig för att försöka lära mig illustrator. Har börjat på en bild men den är inte färdig än, resultatet kommer hamna på bloggen så fort det är färdigt!


Claudia Schiffer


yay


coolface


Tjena kexet, står du här och smular?

..Gud så söt man är dagen efter. Nu blir det typ film och chill hela dagen för jag är trött och svettig. Jag behöver godis.

Pulse of the maggots, wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah vad allting bara började skrika nu. Vill slå nån när jag hör den låten och mamma vill slå mig när hon hör att jag lyssnar på den. Dumma spotify har lagt ner på min dator så det får bli iTunes hela dagen, eller till spotify börjar funka igen. Hoppas det är snart för jag har ju bara gamla låtar på datorn, blä vad dåligt. Man kanske skulle skaffa premium ändå, bara för att. Börjar tröttna på Basshunters "woahwoawoa", nån mer än jag som vill slå honom?

Ge mig pengar nu bara så jag kan åka till göteborg och så jag kan få fika och känna mig lycklig i tre sek. Blö blö blö.

Nej men helgen har varit jättefin faktiskt, sara och ludvig är bäst i hela världen och oskar&co var väldigt trevliga med. Så jag är ändå väldigt nöjd. Hittade mina fin kylskåpspoesi magneter innan så nu ska jag låta kreativiteten flöda på min lilla magnetgrej jämte datorn, lite kul! Haha rimmen blir alltid så jävla konstiga. Fint<3

Nu har jag ju lov btw! Det känns inte så men det ska man väl ordna förr eller senare. Är uppbokad som fan så det blir inte mycket att slappa. Det är extra dansträningar, läkarbesök, bio med mera och jag vill faktiskt kunna sova lite men det funkar ju inte så bra med massa sånt här inbokat. Men jag ska inte klaga. Kan jag dessutom klämma in en resa till Gbg så blir jag lycklig och då får resten av veckan faktiskt se ut precis hur den vill.

Oj vad mycket skit jag skrev nu. Haha sorry, men jag skriver ju alltid massa tråkiga grejer här ändå så ni (du) är väl vana vid det här laget.

PUSS!


DET

Det är inte lätt när det är svårt
Låt mig bara få svära lite
Låt mig bara få le lite
Låt mig bara få dölja mina känslor
Låt mig bara få gråta lite
Låt mig bara få skrika lite
Låt mig bara va
för det försvinner, ilskan finns ju inte kvar

Ta det inte för seriöst. För vet du vad? Jag behöver bara skriva av mig. You never know who's falling in love with your smile. Well, jag är inte säker på att jag vill veta men vad fan, jag lever bara en gång och nu kommer jag satsa allt. Eller?

höstigt





Aa, lite bilder precis som jag sa. Hade en till men den gick inte att ladda upp, det dampade lite.
W/E. Nu! Ska jag fixa nåt att äta.
Latero.

vevarN


Bild: Hannah Holmö

Haha WOOOOHOOOO!!! Jag går loss.
Saknar picknicken med dig Hannah!
Typiskt att jag va tvungen att ta av tightsen med haha. Anledningen är väldigt hemilg. Hahahahahah dumma hundar.


sagor för barnen som är som du

Vår
jobbigt och kallt, men ändå lite värme där i lilla hjärtat
blickar och smilgropar (vart tog dom vägen?)
pizza för två och det var fint
allt var så fint.
Det blev varmt men ingen märkte
vi var upptagna med annat
lilla hjärtat var lyckligt
för ett litet tag (varför tar allt vackert slut?)
Mobilen blir tyst
avsaknad och distans
men i närheten var det fint
vissa tavlor måste man se på långt håll (blev vi en sån tavla?)
Tårar och besvikelser
tankar som inte hör hemma
förlåtelse ignorera det.
Lilla hjärtat satt och grät i flera dagar
flera veckor men i smyg
så inte ens glädjen märkte det
sen kommer det tillbaka
och lilla hjärtat tänker tillbaka (vart tog den jag föll för vägen?)
Ingen är detsamma och lögner känns som ett bra svar
på varför det blev som det blev
och jag kan inte förklara
för du lyssnar inte
och du vet inte hela sanningen

Men jag vill tillbaka, till en vår
jobbig och kall, men ändå lite värme där i lilla hjärtat
men blickar och pizzor och glädje
the sky might be blue, I don't mind
without you it's a waste of time
waste my time igen
det kanske var jobbigt men det var ändå bra

och så kommer regnet
och vinden blåser lite för kallt
och lilla hjärtat sitter ensam
och vill tillbaka.

The Drugs Don't Work

jag är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk.
tråkigt som fan.

ludde, ja det är den verkligen
och sjukligt random, hur tolkar du den? jag tolkar den som att om man gillar någon ska man inte vänta på att dom, man ska "söka upp dom" själva eller vad man ska säga. att man inte alltid ska vänta på att dom ska ringa utan ringa upp dom själv, som det står i texten :> typ att.. man ska våga berätta hur man känner för annars kan man ångra det för resten av livet och för att den man gillar kanske känner likadant men inte vågar berätta det själv.

blöblöblö bilder kommer upp imorgon eller nåt sorry för att jag är tråkig men jag orkar inte.


åh juste, godnatt!

Go after her



Hittade den hos Henny. Den är fin.


smuts

Äckliga människa, en osäker och inkompetent charmör med en hemsk odör som känns på flera mils avstånd
det är insidan som räknas och det är den som är hemsk för när man vänder och vrider
kommer alltid sanningen fram.
SMUTSIG, du är smutsig och äcklig
Falsk! Falsk som ett svin, ett odugligt svin!
du är hemsk och patetisk
och vågar fan inte stå för vad du tycker!
du slingrar dig runt, undviker
utan känsla, utan känslor
du är vidrig och stinkande utan sinne för humor
och inte ens när jag mår som sämst är jag sämre än dig.
Jag hatar all smuts som smyger sig in i mitt liv, jag hatar er allihopa, och att flytta känns som en lockande idé just nu


Och du, du valde själv att inte visa att du brydde dig, som man bäddar får man ligga och du kommer sova på gatan en lång tid framöver! Egoistisk och dum, utan tankegång och med ett temprament utan dess like
utan möjlighet att se från båda synvinklarna och med det vackraste leendet världen någonsin skådat.
Jag vill inte va med om det här och det är ditt fel.

Jag vill bara lägga mig ner och gråta för det är fan inte långt bort, jag tror det är borta men det smyger sig på bakifrån och klämmer hårt runt halsen. Jag är inte gjord för att orka sånthär och det är precis vad jag inte gör.

Studiofoton

Resten av bilderna från fotosessionen i studion med Carl och Sara.


men smart

Bra gjort Sandra, glömma USB minnet i skolan är verkligen superbra! Faaaaan också. Skit.


aaaaaaaaahapp

Mm, helgen spenderades med bland annat Hannah, carro, carl, sara, charlie, johanna, becka och massa mera. Det var ju finfint och ma träffade både trevligt och mindre trevligt folk nere på stan. Kollade på Fame i fredags på bio, fan vad bra den va! Helt galet.

Och för er som inte märkt det än: jag har klippt av mitt hår! Det är nu något så vackert som en page. (det uttalas paaaache för er som precis som jag trodde det hette page som i sida på engelska)

Det är ovant och fint och väldans mysigt. Och bild kommer säkert nångång i framtiden eller nåt.

jaaaahamen hejdådå


Chopchop

25 cm, bara sådär! Inte illa alls. Är väldigt nöjd!

...

jag orkar inte med det här
:'(


Carl



Carl fick ställa upp som modell idag i studion!

Fler bilder kommer senare. Kanske.


Imagine

"You might say that I'm a dreamer, but I'm not the only one"

Jag vet inte vad som händer. Finns du här? Gör du?




Idag har jag varit med Hannah, det va sjukt underbart. Kollade film och åt massa grejer!
Imorgon blir det att fota i studion. Ska sminka Sara och mig själv sen jävlar. Badabingbadabom.

Ibland önskar jag du kunde läsa mina tankar och se hur det känns.




Frida, tack. Det värmde till lite i hjärtat och jag kan inte säga något annat än detsamma. Jag hoppas verkligen att det löser sig för dig med!<3

grattis!

Till mig själv! 17 år idag!


That's not my name

Sitter och väntar på att Emma och Ylva ska komma nu! Det kommer bli sjukt nice, saknat dom jättemycket.

Imorgon ska jag fira min födelsedag vid middan, sen får jag se vad som händer. Antingen blir det borås med Gabriel, lan hos Kevin eller foa med Ylva. Jag är jättesugen på att dra ut och typ parta lite eller nåt.

Nu ska jag få Emma att skynda sig och Ylva att cykla lite snabbare, LATERO!


Jag är inte svag, jag är kär

"När hon ignorerar dig, Ge henne din uppmärksamhet."

Tänker ingen på mig just nu? Är det ingen som bryr sig? Finns det ingen som undrar vad jag gör? Hur jag mår? Vad jag gjort idag? Vilken färg det är på mina sockar?

Det är jobbigt när det känns som att man älskar någon mer än vad dom älskar en tillbaka. Det är plågsamt och  långsamt och smärtsamt och en väldans massa olika -samt, för det är inget som syns utan det märks bara när man liksom tittar in i hjärtat på någon. Det är som att någon stryckt in hjärtat i ett skruvstäd och klämmer åt en liten, liten bit åt gången. Det gör så otroligt ont att du bara vill lägga dig ner på marken och gråta men ändå inte tillräckligt ont för att du ska skrika. Men det kanske är just det man borde göra? Skrika så mycket att man blir hes och lungorna spricker bara för att få dig att märka. För att få dig att förstå. För man känenr sig så otroligt ensam. Det är inte det att man måste höra av sig var 5:e minut, bara det att man kan höra av sig någon gång under dagen, bara sådär, och säga att man tänker på en eller kanske saknar en. För konstigt nog saknar jag ofta. Det är ju dig tankarna flyr till när jag inte behöver tänka och det är dina armar runt mig som saknas när jag ligger där i sängen och ska sova. Kalla mig blödig, töntig, kanske till och med svag, men du har fel. Jag är inte svag, jag är kär. Så otroligt, oundvikligt kär och det försvinner inte hur jag än gör. Inte för att jag vill att det ska försvinna, kanske dämpas lite bara, eller egentligen vill jag att det aldrig någonsin ska försvinna: jag vill att du ska känna likadant. Det är nog det jag har försökt komma fram till, efter flera rader av tankar och hjärtan är det just precis det som jag vill att du ska förstå. Visa att jag betyder något. Visa att du älskar mig. Jag vet att du gör det, men visa det ändå. För jag är blödig, töntig, kanske till och med svag, och dina ord är det enda som gör mig stark.


"Om hon kollar på dina läppar, kyss henne."