MIW


Om ni letar efter ny musik, kolla in DENNA sidan! Som dom själva beskriver det - "We update with fresh & crisp new music!"
 

Och glöm såklart inte att kolla in min egna playlist på sidan, FREQUENTLY!
Finns även HÄR som spotifylista, där heter den GLOSSY.

confused

Tror hjärnan sprängs snart. Är så himla pepp på att starta eget nu, har velat komma igång så länge men har aldrig blivit av. Är fortfarande aningen tveksam men känns som om jag måste ta tag i det snart, vill verkligen börja. Enda problemet är att jag inte har någon som helst aning om hur stor efterfrågan är på mina produkter, eller om jag ens skulle klara av det. Samtidigt är jag också sugen på att bara dra härifrån, flytta utomlands eller resa eller vad som helst, bara komma bort ett tag. Himla jobbigt läge va!
 
Nu ska jag sova, men hörrni - jag kanske skriver nåt inlägg eller fixar någon undersökning, och jag skulle vara evigt tacksam om ni isåfall svarade på den. Skulle betyda så grymt mycket.
 
Tills dess - ni äger. Puss på er!!

Oblivion


Pastellbabbel

 
HÄR är länk till silverschampot! (finns även på KICKS)

LOVE!!


Fick skorna från ZARA idag och DAMN VAD DOM ÄR SNYGGA!! Dålig mobilbild nu hehe men alltså, tjena! Sköna som satan och storleken lyckades jag pricka rätt på också. Fett nice. Ska visa bild på håret snart, måste bara färga det en gång till då det liksom inte satte sig så bra - typiskt va!

nu jävlar


baby's on fire


Linne gammal tisha jag gjort om, jeansjacla second hand och jeans från Weekday/MTWTFSS (modellen heter tuesday tror jag)

Sitter och lyssnar på Die Antwoord och Max Normal.TV (vilket egentligen är samma band) och funderar på vad jag ska göra idag. Jobbade kväll igår så är trött som fan vilket antagligen resulterar i att jag spelar tvspel/kollar film/tv och äter chips och dricker cola hela kvällen, men först ska jag iväg och handla. Igår var jag och Frida i gbg, köpte skor, jeans, en baddräkt och en sjal plus nya jobb-skor. Köpte såna där Easy Tones, ska försöka använda dom till vardags också så jag får lite träning med (om dom nu funkar?).

Tricolour Vamp

Hehe, okej - råkade köpa dom här med. Nu ska jag inte köpa något mer. Från Zara.

LOVE Lipstick


Denna skönhet är nu på väg hem till mig och kommer antagligen landa i brevlådan inom en vecka. Klänningen kommer från in LOVE with fashion, och ett tips till er är att gå in på hemnsidan - dels har dom rea, och dels har dom gratis frakt i hela världen just nu. Har aldrig köpt något från sidan innan, men deras kläder ser fina ut. In och kika!

I want you

 

ma-ma-my sharona


Idag råkade jag åka till jobbet 3 timmar för tidigt vilket resulterade i att jag hann gå till Lindex och köpa det här (vilket jag sedan spenderade resten av dagen i). Ett par blommiga byxor, en mintgrön genomskinlig topp och ett regnbågsfärgat armband för 250 kr. Helt okej skulle väl jag vilja säga.
 

milkbraid


Det här med att vara tvungen att ha uppsatt hår på jobbet har gjort underverk för min frisyrkreativitet. Jag som hatade både tygblommor och flätor går just nu runt i en milkbraid-variant med mitt diadem som jag gjorde för ett tag sen. Sportar även mittbena igen, trots att det gör mitt ansikte flera mil långt. Det är ändå nice liksom. Nu ska jag fortsätta lyssna på Albin Gromer i väntan på min fina Ida.

masterchef


Vet inte hur många av er som vet det, men jag suger på att laga mat. Jag är en sån där människa som lyckas bränna panpizza inte bara en, utan TVÅ gånger - såpass att dom blir svarta (till mitt försvar var det i en ugn och jag somnade). Efter att ha bakiskollat på masterchef australia hela morgonen tänker jag nu utmana köket och laga en rätt jag åt i marocko förra året när jag var där. Uppdaterar med slutresultatet senare. Så kära kök - BRING IT ON, BITCH!!!!!!

fräsig

Idag är det torsdag, det betyder torsdagskväll. Känner att jag inte riktigt har tid till något just nu. Hur som helst, kom till Bryggan om ni kan och hälsa på så blir jag glad, eller säg hej på brännan - då kommer jag bli ännu gladare. Puss på er!

Tillbaka


Babes, jag har varit på P&L - men nu är jag tillbaka! Ska fixa lite bilder därifrån också så fort jag orkar. Tänkte visa mitt fina hårband som jag precis gjort själv, det enda som saknas nu är pastell-lila hår. Det får jag nog vänta lite med med tanke på mitt jobb, men snart så jävlar! Nu ska jag dricka lite gött innan jag drar ner till stan för att möta upp finaste Frida och kolla på Krunegård som spelar på torget.
Ps: jag ska visa hur man gör frisyren, och agnes - maila mig! ( [email protected] )

Förresten, PUSS PÅ ER!! Ni är bäst. Bara så ni vet. Jag suger. Ni gör inte det. Hejdå.