Jesus Was A B-Boy

"Jesus was a B-Boy.
And this knowledge did come upon me on the first month of the fifth year of the 21:st century;
January 2005, also known as the year of the celebrity petrifial.
I'm telling you, that Jesus was a B-Boy.
For I too have seen the burning bush (and smoked it)
And it was made clear to me, in my search for a hip hop ever after, that Jesus was an esoteric B-Boy"

Coolaste låten EVER. Eller iaf texten.



..Förlåt. Jag gör vad som helst för att du sak vara lycklig.
Sandra v

When You Where Young

Vad tycker ni, bättre eller sämre? Jag gillar den iaf! Hon har helt galen röst och gör verkligen covern till sin egen.



Sandra v

Sommarnatt

Hej bloggen!
Här händer det inte mycket, fast egenltigen gör det väl det. Men jag orkar inte sitta vid min lilla dator när det är varmt och när ps inte funkar. Bajs.

Hm, i veckan har jag varit med ylva, JOBBAT, vart på en tkväll (boppers va ju hur sköna som helst!), vart med Kevin och varit på en grillkväll hos Tossa som var mysig. Självklart sov jag hos Kevin efter det.

Idag har jag solat, varit med ylva, ätit glass, cyklat, fikat och snart ska jag duscha. Jag luktar sol (svett) och känner mig lite skabbig (som vanligt). Usch, jag vill göra något med mitt hår men JAG VET INTE VAD! Dumma mamma som ger mig en hög panna så jag ser ut som en jävla häst utan lugg. Har ni något förslag så säg till.

Åh, jag har fixat en spotify playlist med massa sommarlåtar.. Gammla jävlar! Så galet mysiga att lyssna på. "Rosa lack och kromad list i 59 års modell, jag öser på för fullt i stan som en 50-tals rebell..."
För er som vill ha den, varsegod!

Imorgon ska jag jobba, tisdag vet jag inte helt säkert så säger inget än förutom att jag får mina pengar (WOHO) och på onsdag bär det av till gbg! På torsdag är det tkväll, fredag är jag död och lördag kanske det blir gbg igen. FULLT UPP!

Btw, smsa mig gärna nu på dagarna! Det muntrar verkligen upp när man står och städar eller gör kort i en varm expertaffär och jag tänker aldrig på att smsa folk, så smsa mig!

Sorry om jag är seg på att svara på kommentarer och sånt, men det är ju sommar? Nu ska man sitta ute och sola, inte sitta vid datorn och blogga.

ciao,
Sandra v

Start Me Up

Hej bloggen.
Tänkte bara berätta att jag älskar Ylva. Hon finns alltid där när jag har det svårt och hon lyssnar alltid när jag behöver prata av mig. Det finns ingen som är så bra på att ge råd och tips för hon ger dom från hjärtat. Det kanske är inte alltid vad jag vill höra men det är det jag behöver höra för att förstå. Hon blir alltid glad om det händer mig något bra, något som är ovanligt då många lätt hade blivit avundsjuka när det blir så. Hon är rolig och helt galen, och det finns näst intill ingen som jag har så kul tillsammans med. Vi kanske inte träffas så ofta nu när jag går i borås eftersom man inte orkar göra något efter skoldagarna och eftersom jag kommer hem så sent då, men nu har vi hela sommaren framför oss. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur bra du är Ylva för det är svårt, riktigt svårt. Att säga att jag älskar dig skulle inte vara tillräckligt för jag älskar dig och nästan lite till. Du är min bästa vän och det kommer du alltid vara. Du förtjänar bara det bästa och lite till för du är verkligen en riktigt jävla bra vän. Riktigt jävla bäst för att vara ärlig.
Sandra v




The Girl And The Robot

Hej.
Just nu vill jag bara dö. Hela min släkt är här och min minsta kusin Tova har följt efter mig HELA kvällen. Nu ska hon ut och leka med dom andra ett tag, puh!

Har inte gjort så mycket idag eftersom släkten kom hit och firade Gabriel som fyllde 11 på midsommar afton. Vi har ätit mackor och det blir antagligen tårta senare, som jag ska hjälpa till att fixa. Haha jag kanske inte kan laga mat men baka, det kan jag.

Har målat massor idag, det var längesen jag gjorde det nu och det gick väldigt bra idag. Har målat modeteckningar mest, det är sjukt kul för modebilder är alltid så fina och lite galna i vissa fall med konstiga kläder och konstigt hår. Ska börja satsa lite mer på detta nu, min moster var sugen på att köpa en av mina tavlor! Haha, så nu kanske jag ska måla tavlor som ska sitta över hennes trappa.

Jag har verkligen hela veckan och lite till fullbokad. Idag var det kalas, imorgon blir det antagligen borås med Ylva, onsdag ska jag va med Kevin, torsdag är det Tkväll, fredag ska jag va med Kevin. Lördag - söndag blir det antagligen familjen och sen veckan efter det behöver jag jobba och hålla på. Så sorry om jag inte hör av mig men tro mig, fullt upp! Hör av er till mig istället.

Kevin fyller 18 idag med, grattis! Har sagt grattis hur många gånger som helst nu haha.

Nu ska jag gå igenom mina skor hade jag tänkt. Jobbigt värre med tanke på hur många par jag har.. Men det är utan tvekan bättre än att gå ner till släkten igen.
Sandra v





Dream On

You won't be sad or broken tonight
you won't be squealed on, ripped off tonight
you won't be back-stabbed, double cross, face down
teeth knocked out, lying in a gutter somewhere
So dream on.


Jag hoppas. För en gång skull.
Det är litet och skört men det finns ändå där och det gör
en sån otroligt stor skillnad.
En liten, liten flamma som lyser upp hela mig.
Det lilla extra som gör så jag kan ta det där sista steget som
tillslut räddar mig.
Det lilla extra som ger mig orken att gå upp ur min säng varje
morgon och sedan kämpa genom hela dagen för att få lägga
mig där igen.
Det lilla extra som gör att jag klarar av att stå när det blåser
som hårdast och när jag känner mig som ensammast.
Det lilla extra som får mig att skaka bort all skit som folk kommer på.
Hopp.
Och det är tack vare dig.


..Men tro inte att jag inte blir ledsen. Tro inte att jag inte tar åt mig,
att jag står emot allt för det gör jag tyvärr inte. För det gör
mig verkligen ledsen och det värsta är att jag inte kan göra
något åt det.

Baby Baby Baby

Typ lite sådär bara.






..Det händer inget och jag har inte tid till bloggen just nu. Uppdatering kommer snart. Puss.
Sandra v





Ka-shwäm

Och med lite tur blir det tranemo ikväll för att träffa Martin och Viktor! MWIHIII<333 HAR SAKNAT DOM :D

HAPPY SANDRA atm!
Sandra v

Och

Kevin, jag älskar dig.

Nej

Varning för långt och djupt/personligt blogginlägg!

Oj vad jag inte orkar göra någonting just nu. Jag vill bara lägga mig ner i min säng och dö lite. Har verkligen ingen anledning till att inte göra det.

Jag är på så konstigt humör nu. Ja, konstigt. För jag är inte ledsen eller nere men jag är fan inte glad heller. Jag är näst intill helt neutral, kan man säga så? Jag känner mig neutral. Inga känslor alls. Jag orkar inte göra något heller. Jag vet inte om jag orkar träffa någon och jag vet inte om jag orkar prata med någon, eller det kanske är just det jag behöver? Prata med någon. Om allt eller ingenting, eller lite om båda för jag har mycket att säga om man tar sig tid att lyssna. Något som inte särskilt många personer har orkat göra. Jag har börjat fundera på vilka som verkligen är mina vänner för så som vissa håller på gör man faktiskt inte. Fan vad ni ändras! Jag trodde jag visste vilka ni var men jag hade antagligen fel. Sorry, my bad.

Jag saknar min gammla skola. Jag saknar allt folk, jag saknar min klass och jag saknar att kunna prata med dom flesta. Jag saknar att veta vilka alla är och jag saknar att alla visste vem jag var - inte att jag var populär, det menar jag inte för det var jag verkligen inte, men man visste oftast vem som var vem. Nu träffar jag ingen härifrån längre och jag har inte träffat vissa av mina vänner på flera månader. En av dom neckdelarna med att gå i skolan i borås är att jag inte hinner träffa någon härifrån. Ni som bor i borås får faktiskt vänta - i sommar kommer ni inte gå först. Ni som träffar mig dagligen i skolan har inget att klaga på egentligen, ni har ju trots allt fått träffa mig näst intill varje dag i ett år nu.

Jag önskar jag kunde vara någon annan eller ändra på mig men det går inte. Nej, jag orkar inte vara med alla samtidigt. Det är sommarlov och jag vill sova tills jag är pigg igen. Nej, jag vill inte vara med alla från borås för just nu går mina "gammla" vänner före er. Dom har alltid funnits där och kommer alltid göra det, och dom förstår att jag inte hinner va med dom lika mycket nu när jag går i skolan i borås. Dom förstår att jag blir trött. Du gör inte det. Jag kan inte va med dig hela tiden. Nej, jag vill inte festa för det är inte jag. Jag har aldrig druckit mycket och jag har mina nledningar. Jag vet att du inte förstår detta men jag kommer aldrig gilla att festa särskilt mycket. Sluta pressa mig, det gör bara att jag blir ännu mer emot det. Nej, jag tröttnar aldrig på att vara med Kevin. Ni som inte gillar det får helt enkelt acceptera att jag är med honom och Kevin får ursäkta att jag är så mycket på. Nej, jag är inte den som hör av mig till folk, jag är den som folk hör av sig till. Jag är dålig på att höra av mig, JAG VET men det går inte att ändra på. Jag har försökt ändra på det i flera år nu men det funkar inte. Det är inte det att jag inte vill va med er, för det vill jag oftast. Men det är så jag är. Klarar ni inte av det så finns det inte så mycket jag kan göra tyvärr.

Jag klarar inte av att leva upp till allas förväntningar, förlåt för det. Jag kan inte göra mycket mer än att säga förlåt för att jag inte är som du trodde eller hoppades på för jag är jag och nu orkar jag fan inte med allt längre.

Ciao.
Sandra v

Memory Loss

Fan. Mitt största problem är att jag vill va med dig för mycket. Jag lyckas helt enkelt inte hur jag än gör. Jag önskar jag kunde vara lite bättre, för du förtjänar inget annat än det absolut bästa. Önskar jag kunde va den du vill att jag ska vara. Förlåt.
Sandra v




Adiam Dymott

ad

Adiam Dymott
En av mina favoriter! Snygg, sjunger bra och är helt galet cool.
Har dessutom hört att hon är bra live. Har aldrig sett henne live själv men vill lätt göra det!
Sandra v





Robert Pattison

Nu har jag photoshop igen!

rob

Robert Pattison
Request av anonym

Jag säger bara OJ, vad jag ska sova nu. Godnatt!
Sandra v






Fy

Jag är lite ledsen i ögat. Jag har inget photoshop längre. Snyft.

Svar till anonym; ja det kan jag nog göra. Ska bara fixa ps igen, sen jävlar.

Igår va det avslutning, och sedan följde jag med Kevin hem. Eftersom det regnade sket jag i att dra ut så sov jag hos Kevin, idag slöade vi lite och sen åkte jag hem. Imorgon blir det att SOVA och att senare på kvällen sitta ute och frysa vid en strand med en Luddig kille. (rebus: "Ludd" minus ett "d" plus "vig". En luddig kille. Ha-ha, vad rolig jag är)
Sandra v




Never Think

Hej!
Jag är nästan sjuk. Mår konstigt eller vad man ska säga. Bajs. Men skolavslutning imorgon, asgött! Kommer va med Kevin lite och sen drar man sig väl hemåt. Får se om det blir fest eller inte på kvällen, är inte jättetaggad.


I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before your to far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
So hold off
She should hold off
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I coming out in this all wrong
She standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's to far gone
And before nothing can be done

Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on

Sandra v
Never Think - Robert Pattison

Lisztomania

Hej!
Igår va jag sjuk. Så ingen skola, men sen åkte Kevin hem till mig så kollade vi på en film. Det va nice. Idag ska jag till Kevin och sova där, vi ska till Pano. Kommer bli asnice!
So sentimental
Not sentimental no
Romantic not discussing it
Darling I’m down and lonely
When were the fortunate only?
I’ve been looking for something else
Too late too late too late she’ll be late too late too late
So go slowly discourage
Distant from other interests
On your favorite weekend
Ending this love for gentlemen only
That’s where the fortunate only
No I gotta be someone else
These days it comes it comes it comes it comes it comes and goes

A Lisztomania
Think less but see it grow
Like a riot like a riot oh!
Not easily offended
Know how to let it go
From the mess to the masses

Follow, misguide, stand still.
Discuss, discourage
On this precious weekend
Ending this love for gentlemen only
Wealthier gentlemen only
Now that you’re lonely
Too late too late too late she’ll be late too late too late
So go slowly discourage
We’ll burn the pictures instead
When it’s all over we can barely discuss
For one minute only
Not where the fortunate only
But I better be something else
These days it comes it comes it comes it comes it comes and goes

A Lisztomania
Think less but see it grow
Like a riot like a riot oh!
Not easily offended
Know how to let it go
From the mess to the masses

Oh……
This is show time, this is show time, this is show time
Time, time is your love, time is your love, yes time is your

From the mess to the masses
A Lisztomania
Think less but see it grow
Like a riot like a riot oh!
Discuss, discuss, discuss, discuss, discuss discourage!
Lisztomania - Phoenix
Sandra v





In For The Kill

Hej!
Nu har jag suttit hur jävla länge som helst och ändrat min desig på bloggen. Jag vet, det är inte mycket som är ändrat men OJ vilken kodning och vad mycket tid det tog. Har nu en ny meny ovanför min nya header, en gästbok och två nya underbloggar som finns i menyn (om mig och kontakt). Jag känner mig smart nu när jag faktiskt är en jävel på att fixa alla koder.

Idag har jag inte gjort nånting alls i princip. Har mått riktigt konstigt i eftermiddag så kanske inte går till skolan imorgon för säkerhetsskull. Tänker INTE bli sjuk nu.

Jag saknar Kevin.
Sandra v


David Choi - Thinking Of You


<3

Pulse of the maggots

Sitter i skolan. Har haft min enda lektion och så har jag ätit liiite lite potatismos, för maten smakade jättekonstigt idag. Gick runt lite i knalleland och tråkade med och nu väntar jag på Hannah som gör prov. Fanns i princip inget jobb i affären idag så är inte lönt att åka dit. Ska fika med Hannah istället, i Kinna! Kommer ju aldrig hitta hem därifrån haha. Men det löser sig nog!

Är rätt trött på skiten nu. Folk blir sura för sjukt onödiga saker. Jag vet inte vem du är efter den kvällen då du var helt tvärt emot vad du brukar vara, och om det är så du är egentligen är du inte alls den personen jag lärde känna. Jag har haft det jobbigt en period, och det visste du om. Jag är dessutom nykär, jag vill va med Kevin och jag kan inte bara vara med dig. Jag träffar dig varje dag i skolan och jag är nästan bara med dig men trots det tycker du att jag inte är med dig tillräckligt mycket. En riktig vän skulle inte tycka så som du gör. En riktig vän skulle faktiskt förstå, eller i alla fall försöka. Jag vet, jag är dålig jag med men det var inte bara mitt fel. Det var du från första början tyvärr.
Om du nu är sur igen för detta så känns det faktiskt lite som att du inte ens vill vara vän med mig, annars hade du inte blivit det över en sån liten skitsak. Jag vill inte behöva gå runt och va rädd för att göra saker för att du kanske blir sur på mig. Det är inte min sak att du inte gjort det du ska göra och jag vill inte att du ska få creds för något som jag har lagt ner massa tid på och du inte gjort något av.

Och du säger att jag ska stå upp för mig själv, men det är inte så lätt som du tror. Jag är liten och har inte det bästa självförtroendet, plus att jag inte har något att slå tillbaka med. Jag känner ingen här och jag vill inte att alla ska snacka skit.

Jag är så trött på mig själv, jag gör ju bara fel hela tiden.

Jaha, positiva klubben då!
Imorgon har vi en enda lektion på hela dagen, idrott. Haha känns inte särskilt lönt att komma till skolan, men man ska väl inte klaga :P

Kevin, jag älskar dig.

Hannah, tack för att du finns.

Martin, jag saknar dig.

Mamma, ge mig mer pengar.

Sandra v




Pressure

Nödvändigt att komma till skolan för en lektion då man ska kolla på film och leka lekar? Nej. Inte det minsta.

Rumpa på LBS just nu. Låt oss va lediga istället?

I'm good, I'm gone

Hej!
Igår och idag har varit sjukt mysiga! Igår åkte jag till skolan, och sedan var jag med Kevin, Tossa, Pano och Danne. Vi schtekte på stan och sen badade dom, och sedan drog vi hem till Tossa och grillade. Det blev asgött! Kevin är grillmeistern ;)

Efter grillningen sov jag hos Kevin, och idag har vi bara slöat haha. På kvällen bjöd en kille från göteborg mig, mamma, pappa, henrik och per på mat på oliven i borås. Det blev nån räkcocktail, kycklingspett, glass med hallon, cola och champagne för min del. Riktigt mysigt!

Nu ska jag sova. Inställd matte imorgon, nice! Mindre nice att behöva åka till skolan för att kolla på en film och leka lekar.

Godnatt!
Sandra v