OH HAI DER


HELLO DARLINGS! Jag har varit dum, jag vet, men jag har så mycket att göra just nu. Pendlar mellan Götet och Borås och lilla, tråkiga Limmared samtidigt som jag skissar på plagg till Nelly. Det här med tre jobb är ju kul men lite jobbigt ibland, om jag får säga det själv. Nåja. Lägenheten ja, den kan jag inte visa bilder på förens jag flyttat in eftersom jag inte har några bilder (hehe) och jag flyttar in så fort föreningen godkänt mig. Kan bli denna veckan, kan bli nästa, ingen vet! Mystiken tätnar! I helgen har jag inte gjort något för jag lyckades tappa rösten i torsdagskväll, och den kom inte tillbaka förens igår. Nu ska jag värma mat och sen ska jag dra mig till jobbet i Borås.

Om ni har något ni skulle vilja se här i le blogg får ni gärna skriva det här, kom igen nu jag vet att ni kan komma på i alla fall EN grej!! Kämpa!!!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

du är så fett snygg

2011-08-22 @ 14:42:46
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: linnea/chessclub

en typ "ett-foto-i-timmen" vore rätt intressant,så man får se vad du gör om dagarna med dessa tre jobb!!dock kanske det blir lite stressigt att göra samtidigt x

2011-08-22 @ 18:40:25
URL: http://chessclub.blogg.se/
Postat av: Magda

Nu blir jag nyfiken. Vad är det för några jobb du har? Ska du flytta till Göteborg?

2011-09-04 @ 15:11:00
URL: http://an0rakcity.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback