Basics

Okej, vad är det som alla kvinnor i hela världen behöver men som ytterst få har? Jo, bra basplagg. Saker som inte direkt blir omodernt och som man kan använda till nästan allt. Inte ens jag har bra basplagg men jag borde ha.



1. En kavaj.
Och då inte en oversizad blazer eller en med konstiga romer och snitt utan en vanlig, enkel kavaj som passar din egna kropssform. Alltså, antingen figursydd eller rak, det spelar ingen roll sålänge du passar i den.

2. En klänning. En som passar till det mesta! Det behöver inte va en svart LBD eller en tråkig klänning utan detaljer, sålänge den går att använda till både vardag och fest. Ha gärna någon liten detalj, något som sticker ut så du inte försvinner i mängden. Du ska ju synas även om du har en enkel klänning. Till exempel dom markerade axlarna på klänningen från Top Shop eller den grå randen på klänningen från Monki.

3: Leggings. Du kommer frysa om du går ut på vintern med bara ben. Därför köper man leggins! Gärna roliga leggins som sticker ut eller har roliga detaljer. Paljetter är snyggt, bara du inte överstylar det.

4. Pumps. Högklackade pumps är ett måste. Dom passar till ALLT och kan användas både till vardags och till fest. Hitta ett par som är sköna att gå i, dom kan t.ex. ha lite grövre klack, och för att göra det lite roligare kan du köpa pumps med t.ex. nitar eller strass-stenar.

Andra basplagg som alla borde ha är:
Vanliga enfärgade t-shirts!
Jeans i bra passform!
En sjal!
Enfärgade linnen!

Saker som (enligt mig) inte ska vara "basic":
Festklänningar!
Smycken!
Underkläder!
Partyskor!

 


Kommentarer
Postat av: Ludde

hmm wth - Only 259kr dom var inte så fina imo :o

2009-10-28 @ 21:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback